Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Bug Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
daj_pet Gost
|
Postano: 21:13 sri, 27. 1. 2010 Naslov: |
|
|
u pravu ste,totalno drugačiji kriteriji su na početku bili.Mislim da bi ovi s 20 bodova obavezno trebali obratit prof.jer nije u redu da nakon drugog kolokvija tek saznaju.
Uostalom mene trenutno nezanima,ali prva ja sam oštećena za ocjenu, misleći da su ovakvi kriteriji.
[b] Elementi ocjenjivanja:
1. Prvi kolokvij (45%)
2. Drugi kolokvij (45%)
3. Bodovi za prisutnost i aktivnost na nastavi (10%)[/b]
Prisutnost na nastavi
Prisutnost na nastavi bilježi se tijekom semestra, te je prisutnost na minimalno 75% predavanja uvjet za dobivanje potpisa. [b]Prisutnošću i aktivnošću na nastavi je moguće prikupiti ukupno 10% bodova koji ulaze u završnu ocjenu.[/b]
Studenti koji su bili prisutni na 75% predavanja udovoljili su svojim studentskim obvezama. Studenti koji na dva kolokvija prikupe minimalno 50% bodova, te zadovolje kriterij prisutnosti i aktivnosti na nastavi stječu pravo na upis ocjene.
u pravu ste,totalno drugačiji kriteriji su na početku bili.Mislim da bi ovi s 20 bodova obavezno trebali obratit prof.jer nije u redu da nakon drugog kolokvija tek saznaju.
Uostalom mene trenutno nezanima,ali prva ja sam oštećena za ocjenu, misleći da su ovakvi kriteriji.
Elementi ocjenjivanja:
1. Prvi kolokvij (45%)
2. Drugi kolokvij (45%)
3. Bodovi za prisutnost i aktivnost na nastavi (10%)
Prisutnost na nastavi
Prisutnost na nastavi bilježi se tijekom semestra, te je prisutnost na minimalno 75% predavanja uvjet za dobivanje potpisa. Prisutnošću i aktivnošću na nastavi je moguće prikupiti ukupno 10% bodova koji ulaze u završnu ocjenu.
Studenti koji su bili prisutni na 75% predavanja udovoljili su svojim studentskim obvezama. Studenti koji na dva kolokvija prikupe minimalno 50% bodova, te zadovolje kriterij prisutnosti i aktivnosti na nastavi stječu pravo na upis ocjene.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
world_traveler Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
daj_pet Gost
|
|
[Vrh] |
|
Serious Sam Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Serious Sam Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Satch Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ELESSAR Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
daisy Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
munjotres Forumaš(ica)
|
Postano: 18:32 uto, 2. 2. 2010 Naslov: |
|
|
ima li itko od prof. Marušić sve slajdove?
mislim, vidio sam onu temu prije sa svim slajdovima, ali rečeno mi je da to nisu njeni slajdovi..?
ako netko ima baš njezine slajdove, može li ih uploadati negdje pa staviti link? ili bit toliko dobar i poslati mi na mail, pošaljem adresu preko PM-a, samo se javite :D
hvala :)
ima li itko od prof. Marušić sve slajdove?
mislim, vidio sam onu temu prije sa svim slajdovima, ali rečeno mi je da to nisu njeni slajdovi..?
ako netko ima baš njezine slajdove, može li ih uploadati negdje pa staviti link? ili bit toliko dobar i poslati mi na mail, pošaljem adresu preko PM-a, samo se javite
hvala
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:40 uto, 2. 2. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="munjotres"]ima li itko od prof. Marušić sve slajdove?
ako netko ima baš njezine slajdove, može li ih uploadati negdje pa staviti link? ili bit toliko dobar i poslati mi na mail, pošaljem adresu preko PM-a, samo se javite :D
hvala :)[/quote]
to ti jesu njene prezentacije...jer je to ona i stavila...jedino ono skraćeno skripta kaj se prodaje u skriptarnici nije baš točna...tj.nepotpuna je...
i može zamolba ako tko ima pitanja s ovih kolokvija da ih ovdje posta...neznam zašto ali imam neki osjećaj da bi mogla bit većina tih pitanja :)
munjotres (napisa): | ima li itko od prof. Marušić sve slajdove?
ako netko ima baš njezine slajdove, može li ih uploadati negdje pa staviti link? ili bit toliko dobar i poslati mi na mail, pošaljem adresu preko PM-a, samo se javite
hvala |
to ti jesu njene prezentacije...jer je to ona i stavila...jedino ono skraćeno skripta kaj se prodaje u skriptarnici nije baš točna...tj.nepotpuna je...
i može zamolba ako tko ima pitanja s ovih kolokvija da ih ovdje posta...neznam zašto ali imam neki osjećaj da bi mogla bit većina tih pitanja
|
|
[Vrh] |
|
munjotres Forumaš(ica)
|
Postano: 20:23 uto, 2. 2. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="jackass9"][quote="munjotres"]ima li itko od prof. Marušić sve slajdove?
hvala :)[/quote]
i može zamolba ako tko ima pitanja s ovih kolokvija da ih ovdje posta...neznam zašto ali imam neki osjećaj da bi mogla bit većina tih pitanja :)[/quote]
ček, ovo u temi iz 2007. su njezini slajdovi? aj dobro, onda ću iz tog učit...
slažem se s tobom što se tiče pitanja za popravni, ziher će bit istih pitanja sa prošlih :D
briem da ću se sjetit pitanja koja nisam znao kad počnem to učit, pa postam tu.. ajde ak se još netko sjeti kojeg pitanja nek posta...
jackass9 (napisa): | munjotres (napisa): | ima li itko od prof. Marušić sve slajdove?
hvala |
i može zamolba ako tko ima pitanja s ovih kolokvija da ih ovdje posta...neznam zašto ali imam neki osjećaj da bi mogla bit većina tih pitanja |
ček, ovo u temi iz 2007. su njezini slajdovi? aj dobro, onda ću iz tog učit...
slažem se s tobom što se tiče pitanja za popravni, ziher će bit istih pitanja sa prošlih
briem da ću se sjetit pitanja koja nisam znao kad počnem to učit, pa postam tu.. ajde ak se još netko sjeti kojeg pitanja nek posta...
|
|
[Vrh] |
|
ELESSAR Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
qwerty Gost
|