Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kako postati asistent?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,...
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-3 = 22 - 25

PostPostano: 14:26 uto, 9. 2. 2010    Naslov: kako postati asistent? Citirajte i odgovorite

hej, ispricavam se ako sam na krivom mjestu..

zanima me koji su uvjeti ako se otvori na nekom fakultetu, ne PMF-MO, mjesto asistenta?
zna li netko di se nalaze ti podaci sta osoba treba zadovoljavati i sl.?

puno hvala!!
hej, ispricavam se ako sam na krivom mjestu..

zanima me koji su uvjeti ako se otvori na nekom fakultetu, ne PMF-MO, mjesto asistenta?
zna li netko di se nalaze ti podaci sta osoba treba zadovoljavati i sl.?

puno hvala!!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 16:51 uto, 9. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mora biti objavljen natjecaj za to radno mjesto, a u njemu je navedena potrebna dokumentacija. Samo je pitanje da li je natjecaj vec raspisan, ili ce tek biti raspisan.
Mora biti objavljen natjecaj za to radno mjesto, a u njemu je navedena potrebna dokumentacija. Samo je pitanje da li je natjecaj vec raspisan, ili ce tek biti raspisan.

Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 17:01 uto, 9. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zgodno je vec prije toga pricati s nekim profesorom da li bi ti bio mentor. Tako a)imas mentora na pocetku b)on ti moze pomoci oko savladavanja procedure
Zgodno je vec prije toga pricati s nekim profesorom da li bi ti bio mentor. Tako a)imas mentora na pocetku b)on ti moze pomoci oko savladavanja procedure

Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
15 = 33 - 18

PostPostano: 17:08 uto, 9. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

A koju titulu mora imati? Bakalar, magistar....
A koju titulu mora imati? Bakalar, magistar....

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:31 uto, 9. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pojednostavljeno receno, "asistenti" su zapravo studenti postdiplomskog studija kojima faks uvali hrpu nastave :P Ne mozes na postdiplomski dok ne zavrsis diplomski. Isto kao sto ne mozes na diplomski dok ne zavrsis preddiplomski.
Pojednostavljeno receno, "asistenti" su zapravo studenti postdiplomskog studija kojima faks uvali hrpu nastave Razz Ne mozes na postdiplomski dok ne zavrsis diplomski. Isto kao sto ne mozes na diplomski dok ne zavrsis preddiplomski.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 13:40 sri, 10. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

tnx na odg!!

natjecaj ce tek biti objavljen..
mentora ne mogu samo tako naci s obzirom da nije moj fax u pitanju :D
tnx na odg!!

natjecaj ce tek biti objavljen..
mentora ne mogu samo tako naci s obzirom da nije moj fax u pitanju Very Happy

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 14:29 sri, 10. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

par bitnih stvari koje rade razliku

* asistentsko ili novacko mjesto?

ako novak:
* koji doktorski studij bi upisao/moras upisati - tamo se trazi mentor

* na kojem si projektu, tj. tko te uzeo sebi (za novake je to obavezno, ne znam tocno za asistente)

ako se na natjecaj javi osoba koja je vec upisala doktorski koji treba, i 'ima' projekt na kojem ce biti - natjecaj je onda vise formalnost jer se radi za konkretnu osobu

ne znam da li u uvjet natjecaja mogu staviti 'trazimo osobu koja je na nekom projektu' ali vijece institucije ili ako je netko drugi ovlasten odluciti oko molbe za posao kod njih - ce odluciti koga ce uzeti a koga ne

kao padobranac mislim da mozes upasti ako vec nemaju nekoga i ako bas traze klasicnim natjecajem 'novu zrtvu' :) inace ce naci 100 razloga zasto nece tebe vec tog nekog koga su si vec odabrali.... ;)
osim fkors, ako zakljuce da bas zele tebe, a ne tog nekog 'svog' ;)

a formalni uvjet je da si zavrsio prethodno obavezno obrazovanje, nekad neki zele i neki prosjek ili da si u prvih 10% na svom smjeru... to mislim da je vise za novake
i predati papire koji jos kazu da im trebaju (domovnica, rodni list, takav stuff... mozda potvrda o nekaznjavanju al mozda i ne :) )
par bitnih stvari koje rade razliku

* asistentsko ili novacko mjesto?

ako novak:
* koji doktorski studij bi upisao/moras upisati - tamo se trazi mentor

* na kojem si projektu, tj. tko te uzeo sebi (za novake je to obavezno, ne znam tocno za asistente)

ako se na natjecaj javi osoba koja je vec upisala doktorski koji treba, i 'ima' projekt na kojem ce biti - natjecaj je onda vise formalnost jer se radi za konkretnu osobu

ne znam da li u uvjet natjecaja mogu staviti 'trazimo osobu koja je na nekom projektu' ali vijece institucije ili ako je netko drugi ovlasten odluciti oko molbe za posao kod njih - ce odluciti koga ce uzeti a koga ne

kao padobranac mislim da mozes upasti ako vec nemaju nekoga i ako bas traze klasicnim natjecajem 'novu zrtvu' Smile inace ce naci 100 razloga zasto nece tebe vec tog nekog koga su si vec odabrali.... Wink
osim fkors, ako zakljuce da bas zele tebe, a ne tog nekog 'svog' Wink

a formalni uvjet je da si zavrsio prethodno obavezno obrazovanje, nekad neki zele i neki prosjek ili da si u prvih 10% na svom smjeru... to mislim da je vise za novake
i predati papire koji jos kazu da im trebaju (domovnica, rodni list, takav stuff... mozda potvrda o nekaznjavanju al mozda i ne Smile )

c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 0:17 čet, 11. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

@nesi: ma to je za mjesto asistenta na zavodu za mat na fkit-u, znam da za novake ide malo zesci rezim :D
@nesi: ma to je za mjesto asistenta na zavodu za mat na fkit-u, znam da za novake ide malo zesci rezim Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,... Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum