Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:07 sub, 13. 2. 2010 Naslov: |
|
|
A cuj, ak uspijes dogovoriti 1.sastanak i da se vecina ljudi pojavi, onda ne moras traziti termin jer si ga upravo našla :D
Vidim prvoj godini pase popodne, profesorima ujutro, a vise godine su nekak ni vrit ni mimo.
Ja vidim 2 rijesenja.
[b]A)[/b]podjela u 2 grupe, jedna ujutro a druga popodne
[b]B)[/b]Svi zajedno ili u petak navecer ili mozda cak u subotu ujutro.(ne prije 10h, ipak imamo razumijevanja 8) )
Prva varijanta ima smisla ak nas ima dosta zainteresiranih a druga varijanta ak nas ima malo i još ktome sa razlicitih godina.
Tak da bi trebali neku anketu dali ljudima uopce odgovara subota (a usput vidimo koliko nas ima zainteresiranih)
BTW, pretpostavljam da imamo predavace. Odgovara li njima poluradna subota?
A cuj, ak uspijes dogovoriti 1.sastanak i da se vecina ljudi pojavi, onda ne moras traziti termin jer si ga upravo našla
Vidim prvoj godini pase popodne, profesorima ujutro, a vise godine su nekak ni vrit ni mimo.
Ja vidim 2 rijesenja.
A)podjela u 2 grupe, jedna ujutro a druga popodne
B)Svi zajedno ili u petak navecer ili mozda cak u subotu ujutro.(ne prije 10h, ipak imamo razumijevanja )
Prva varijanta ima smisla ak nas ima dosta zainteresiranih a druga varijanta ak nas ima malo i još ktome sa razlicitih godina.
Tak da bi trebali neku anketu dali ljudima uopce odgovara subota (a usput vidimo koliko nas ima zainteresiranih)
BTW, pretpostavljam da imamo predavace. Odgovara li njima poluradna subota?
_________________ Though your dreams be tossed and blown...
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 7:51 sub, 13. 2. 2010 Naslov: |
|
|
Pisala sam Masieli, ali budem i ovdje.
Moj prijedlog prvog sastanka i predavanja za LaTeX (ako LaTeX ostaje prvi) je [b]petak, 26.02.2010. u 18 h[/b].
Sa onim studentima koji se tad pojave - dogovorit cemo termine koji nam budu najbolji.
Hocemo li zavrsiti subotom ujutro na medvedgradu ili srijedom u ponoc u podrumu faxa - dogovorit cemo se uzivo ;)
Masiela je ukazala da je petak u 18 svima slobodan.
Nema smisla gledati idealan raspored, jer uopce nemamo podataka tko dolazi, niti ima smisla gubiti sate trazeci idealan termin - ovo je ok termin, a odgovarajuci cemo naci uzivo, sa onima koji su dosli - oni koji ne dodju - nemaju utjecaja na termin, simple.
Nije da je ikome od nas ovo obavezno ;)
Jedino sto tad trebamo imati je raspored zauzeca praktikuma i da svatko od prisutnih ima/zna svoj raspored ;)
A za dva tjedna ce se obaviti i dio prebacivanja grupa, i promjene rasporeda, pa ce raspored biti stabilniji kad se nadjemo ;)
Pisala sam Masieli, ali budem i ovdje.
Moj prijedlog prvog sastanka i predavanja za LaTeX (ako LaTeX ostaje prvi) je petak, 26.02.2010. u 18 h.
Sa onim studentima koji se tad pojave - dogovorit cemo termine koji nam budu najbolji.
Hocemo li zavrsiti subotom ujutro na medvedgradu ili srijedom u ponoc u podrumu faxa - dogovorit cemo se uzivo
Masiela je ukazala da je petak u 18 svima slobodan.
Nema smisla gledati idealan raspored, jer uopce nemamo podataka tko dolazi, niti ima smisla gubiti sate trazeci idealan termin - ovo je ok termin, a odgovarajuci cemo naci uzivo, sa onima koji su dosli - oni koji ne dodju - nemaju utjecaja na termin, simple.
Nije da je ikome od nas ovo obavezno
Jedino sto tad trebamo imati je raspored zauzeca praktikuma i da svatko od prisutnih ima/zna svoj raspored
A za dva tjedna ce se obaviti i dio prebacivanja grupa, i promjene rasporeda, pa ce raspored biti stabilniji kad se nadjemo
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|