[quote="Onaj-koji-je-pitao"]Zbog toga mene interesuje koliko je ljudi glasalo za PB. Ako se radi o "približno" jednoglasno :roll: , onda možemo (studenti) fino zaboraviti na eventualno "čišćenje" od tih i takvih. (čitaj->malih PB-ovaca).[/quote]
Pa zovi ih! Ako ne mozes snimiti razgovor, uzmi olovku i papir i zapisuj sto govore. Znaj da SZ ima tehniku da te moze spojiti s mobitelom bilo kojeg funkcionera, a uostalom i brojeve mobitela clanova predsjednistva mozes pronaci na netu.
Pripremi nekoliko pitanja i izresetaj ih. Mozes se predstaviti kao clan SZ-a koji trazi informacije o svojoj organizaciji, ili kao novinar, ili ne znam...
Posalji im barem e-mail, mozda dobijes odgovor :)
Evo ti par pitanja, pa nek i ostali predloze:
Da li je reizbor negdje najavljen i ako ne, zasto? Da li su se predstavnici grupacija konzultirali s ostalima? Koja je tocno procedura? Da li je Bezjak izlozio program rada? Da li je bilo rasprave i kakva je bila? Da li su proslogodisnje afere utjecale na izbor i ako ne, zasto? ;) I tak...
Ajde, to (ti/vam) je 10-20 minuta posla - ja bih zvao, ali eto ovih dana izmedju ostalog naganjam Ministarstvo ZOS da bi odgovori na slican set pitanja :) pa fakat nemam vremena...
Onaj-koji-je-pitao (napisa): | Zbog toga mene interesuje koliko je ljudi glasalo za PB. Ako se radi o "približno" jednoglasno , onda možemo (studenti) fino zaboraviti na eventualno "čišćenje" od tih i takvih. (čitaj→malih PB-ovaca). |
Pa zovi ih! Ako ne mozes snimiti razgovor, uzmi olovku i papir i zapisuj sto govore. Znaj da SZ ima tehniku da te moze spojiti s mobitelom bilo kojeg funkcionera, a uostalom i brojeve mobitela clanova predsjednistva mozes pronaci na netu.
Pripremi nekoliko pitanja i izresetaj ih. Mozes se predstaviti kao clan SZ-a koji trazi informacije o svojoj organizaciji, ili kao novinar, ili ne znam...
Posalji im barem e-mail, mozda dobijes odgovor
Evo ti par pitanja, pa nek i ostali predloze:
Da li je reizbor negdje najavljen i ako ne, zasto? Da li su se predstavnici grupacija konzultirali s ostalima? Koja je tocno procedura? Da li je Bezjak izlozio program rada? Da li je bilo rasprave i kakva je bila? Da li su proslogodisnje afere utjecale na izbor i ako ne, zasto? I tak...
Ajde, to (ti/vam) je 10-20 minuta posla - ja bih zvao, ali eto ovih dana izmedju ostalog naganjam Ministarstvo ZOS da bi odgovori na slican set pitanja pa fakat nemam vremena...
|