Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

prva zadaca
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 17:35 pon, 22. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma suvisno je komentirat..

Ako Vrijeme izvršavanja vašeg programa za svaki pojedini main mora biti kraće od 5 sekundi... za sada je proslo 61200 sekundi.. mogli su izvrtit te programe 12240 puta :S:S:S

ako je sve automatski, cemu onda da ce rez doc tek kroz tjedan ovaj:S:S

Ako Vrijeme izvršavanja vašeg programa za svaki pojedini main mora biti kraće od 5 sekundi... za sada je proslo 61200 sekundi.. mogli su izvrtit te programe 12240 puta :S:S:S

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:30 pon, 22. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ma suvisno je komentirat..

ako je sve automatski, cemu onda da ce rez doc tek kroz tjedan ovaj:S:S[/quote]

isuse bože...
pa dok stigne....dddd...ja sam tek jučer navečer poslao, tko zna kad će stić
Anonymous (napisa):

isuse bože...

[Vrh]
matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
36 = 51 - 15

PostPostano: 22:26 pon, 22. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Treba prvo napisat po 5-6 test mainova za svaku grupu i sve spojit, tek onda verifikator to izvrti 12240 puta u 61200 sekundi. ;)
Treba prvo napisat po 5-6 test mainova za svaku grupu i sve spojit, tek onda verifikator to izvrti 12240 puta u 61200 sekundi. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 0:17 uto, 23. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

al ipak mislim da su ti main-ovi natipkani cca kada i zadaci.:)

sam mi glupo što nigdje ne piše diće bit objavljeni rezultati. to mi malo tupavo.

@asistenti i oni koji znaju:
e da, druga zadaća će, pretpostavljam, krajem ovog tjedna bit objavljena?
al ipak mislim da su ti main-ovi natipkani cca kada i zadaci.Smile

sam mi glupo što nigdje ne piše diće bit objavljeni rezultati. to mi malo tupavo.

@asistenti i oni koji znaju:
e da, druga zadaća će, pretpostavljam, krajem ovog tjedna bit objavljena?

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Gost

PostPostano: 1:06 uto, 23. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="Anonymous"]Ma suvisno je komentirat..

ako je sve automatski, cemu onda da ce rez doc tek kroz tjedan ovaj:S:S[/quote]

isuse bože...
pa dok stigne....dddd...ja sam tek jučer navečer poslao, tko zna kad će stić[/quote]

nadam se da se salis??
Ti saljes golubom pismonosom do Amerike??
Anonymous (napisa):
Anonymous (napisa):

isuse bože...

nadam se da se salis??
Ti saljes golubom pismonosom do Amerike??

[Vrh]
Cobs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 40 - 14

PostPostano: 12:02 uto, 23. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="matmih"]Treba prvo napisat po 5-6 test mainova za svaku grupu i sve spojit, tek onda verifikator to izvrti 12240 puta u 61200 sekundi. ;)[/quote]

+ jos nekakvi programcic za provjeru svake zadaće sa svakom ( da ne bi bilo slučajno istih ili "sličnih " ), te još vjerojatno i ručna provjera tih "sličnih" zadaća, što sve u svemu nije baš tak kratko jer i ne ovisi sve o računalu već i o slobodnom vremenu asistenata.
matmih (napisa):
Treba prvo napisat po 5-6 test mainova za svaku grupu i sve spojit, tek onda verifikator to izvrti 12240 puta u 61200 sekundi. Wink

+ jos nekakvi programcic za provjeru svake zadaće sa svakom ( da ne bi bilo slučajno istih ili "sličnih " ), te još vjerojatno i ručna provjera tih "sličnih" zadaća, što sve u svemu nije baš tak kratko jer i ne ovisi sve o računalu već i o slobodnom vremenu asistenata.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 13:53 uto, 23. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislin da je receno da nema rucne provjere...
Mislin da je receno da nema rucne provjere...

[Vrh]
Cobs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 40 - 14

PostPostano: 14:42 uto, 23. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

nema ručne provjere dal program šljaka, al dal su 2 zadaće iste sumnjam da se ne pregledava ručno, tj. možda se pregleda s neki programom koji izbaci slične zadaće ( kojih vjerojatno nema puno ), a zatim asistenti pregledaju ručno te zadaće... ( to sve ovisi po kojem kriteriju radi taj program, a sumnjam da radi po takvom kriteriju da se asistenti mogu 100% pouzdat u njegove odgovore ) ( oni koji su "prepisivali" sigurno nisu sam napravili copy-paste )
nema ručne provjere dal program šljaka, al dal su 2 zadaće iste sumnjam da se ne pregledava ručno, tj. možda se pregleda s neki programom koji izbaci slične zadaće ( kojih vjerojatno nema puno ), a zatim asistenti pregledaju ručno te zadaće... ( to sve ovisi po kojem kriteriju radi taj program, a sumnjam da radi po takvom kriteriju da se asistenti mogu 100% pouzdat u njegove odgovore ) ( oni koji su "prepisivali" sigurno nisu sam napravili copy-paste )

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 18:34 uto, 23. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma, men je to sve poprilično glupo. većina funckija koje smo morali napisat su iste od osobe do osobe, to bi onda taj programčić trebao reći da je stotinjak ljudi prepisalo zadaću? ne bih rekao. a i ove malo kompliciranije funkcije za koje se je trebalo malo i razmisliti, također se svedu na jedno, ili najviše par načina rješavanja. tak da, mislim da takve provjere nemaju baš previše smisla
ma, men je to sve poprilično glupo. većina funckija koje smo morali napisat su iste od osobe do osobe, to bi onda taj programčić trebao reći da je stotinjak ljudi prepisalo zadaću? ne bih rekao. a i ove malo kompliciranije funkcije za koje se je trebalo malo i razmisliti, također se svedu na jedno, ili najviše par načina rješavanja. tak da, mislim da takve provjere nemaju baš previše smisla

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
bozidarsevo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-24 = 52 - 76

PostPostano: 19:41 uto, 23. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

slažem se sa kolegom Milojkom..ovi zadaci koje mi dobijemo za zadaću su zadaci za koje svima nama na pamet dolaze gotovo isti algoritmi..tako da provjeravanje da li netko ima isto fakat nema smisla..jer će večina koda kod svih biti ista...

neki kažu, kao, da nije dobro da se prepisuje i sl. jer taj neće proć kolokvije..pa TO JE PROBLEM TE OSOBE!!!!

mislim da ne bi bilo loše kada bi svaki student dobio svoj,malo kompliciraniji zadatak(!=od ostalih) i kada bi imao cirka 3-4 tjedna da ga napravi...tada bi svi bili prisiljeni da ozbiljno rade(i oni koji bi prepisali morali bi se prisilit)...

:) :) :) :) :)
slažem se sa kolegom Milojkom..ovi zadaci koje mi dobijemo za zadaću su zadaci za koje svima nama na pamet dolaze gotovo isti algoritmi..tako da provjeravanje da li netko ima isto fakat nema smisla..jer će večina koda kod svih biti ista...

neki kažu, kao, da nije dobro da se prepisuje i sl. jer taj neće proć kolokvije..pa TO JE PROBLEM TE OSOBE!!!!

mislim da ne bi bilo loše kada bi svaki student dobio svoj,malo kompliciraniji zadatak(!=od ostalih) i kada bi imao cirka 3-4 tjedna da ga napravi...tada bi svi bili prisiljeni da ozbiljno rade(i oni koji bi prepisali morali bi se prisilit)...

Smile Smile Smile Smile Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:10 uto, 23. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

bozo, ne daji in sulude ideje, moooolin tee.. Ako zelis malo kompliciraniji zadatak, ja cu ti ga nabavit.. ostavi nama ove, i ovako mi ih je na vrh glave...
bozo, ne daji in sulude ideje, moooolin tee.. Ako zelis malo kompliciraniji zadatak, ja cu ti ga nabavit.. ostavi nama ove, i ovako mi ih je na vrh glave...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 7:57 sri, 24. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

slažem se!!!!
slažem se!!!!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum