Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pixiesi
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
218 = 249 - 31

PostPostano: 23:44 čet, 25. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
A neke ce valjda i Peppersi zanimati. :D
[/quote]
tek sada ovo skužih...
od peppersa ništa - to je sve neprovjereno bilo, nema peppersa u zg niti igdje u hr

[quote="Crni"]
[quote="Lord Sirius"]dovoljno je za njih reci da ih jedan David Bowie jako hvali [quote="Crni"]Nisam nikad čul' za Pixiese[/quote][/quote]
Treba razlikovati bitnije od manje bitnoga. Ja to znam dobro, a neki ne znaju.
[/quote]
reci ti njima crni!!
vsego (napisa):

A neke ce valjda i Peppersi zanimati. Very Happy

tek sada ovo skužih...
od peppersa ništa - to je sve neprovjereno bilo, nema peppersa u zg niti igdje u hr

Crni (napisa):

Lord Sirius (napisa):
dovoljno je za njih reci da ih jedan David Bowie jako hvali
Crni (napisa):
Nisam nikad čul' za Pixiese

Treba razlikovati bitnije od manje bitnoga. Ja to znam dobro, a neki ne znaju.

reci ti njima crni!!

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 23:52 čet, 25. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lord Sirius"]tek sada ovo skužih...
od peppersa ništa - to je sve neprovjereno bilo, nema peppersa u zg niti igdje u hr [/quote]

Da. Ja uvijek velim da treba krastavce iz novina provjeriti na službenim stranicama bendova.
Lord Sirius (napisa):
tek sada ovo skužih...

Da. Ja uvijek velim da treba krastavce iz novina provjeriti na službenim stranicama bendova.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 22:31 ned, 28. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema me par dana u Zg, a vi se raspisete... hm... sta niste prije?

Razlog iz kojeg sam ovo postala je taj sto moj decko najdrazi voli Pixiese (isto kao i Sonic Youth) jos od davnih vremena i ne zeli propustiti taj koncert, ali nikada u zivotu nije sreo istomisljenika. Velika vecina nikad nije ni cula za njih. Istina, nisam ni ja do nedavno :-) Cula sam par stvari i svidjaju mi se. Zapravo me zanimalo koliko je ljudi culo za njih i naravno ako netko naleti tko ide na koncert, bit ce dobrodosao.
Nema me par dana u Zg, a vi se raspisete... hm... sta niste prije?

Razlog iz kojeg sam ovo postala je taj sto moj decko najdrazi voli Pixiese (isto kao i Sonic Youth) jos od davnih vremena i ne zeli propustiti taj koncert, ali nikada u zivotu nije sreo istomisljenika. Velika vecina nikad nije ni cula za njih. Istina, nisam ni ja do nedavno Smile Cula sam par stvari i svidjaju mi se. Zapravo me zanimalo koliko je ljudi culo za njih i naravno ako netko naleti tko ide na koncert, bit ce dobrodosao.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:51 pet, 9. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hm. Otompotom. Neki ljudi su mi pominjali da ce se pixiesi moguce stvoriti i u Zg u skorijoj buducnosti. Zna netko sta o tome?
Isti frend me plasi da su do sada u europi sve njihove karte, gdje god su bili, planule u prvih 30min prodaje :?

Ukoliko dobri ljudi ipak ne sviraju u Zg, ja se dogovaram sa par dragih osoba da skupimo pare za gorivo i uvalimo nekome pare za karte da ode to kupiti u ljubljanu (mogu i ja al yugo trosi ko gladna rusija i otpada mu kotac) na dan kada one udju u prodaju (ako vec nisu)
Hm. Otompotom. Neki ljudi su mi pominjali da ce se pixiesi moguce stvoriti i u Zg u skorijoj buducnosti. Zna netko sta o tome?
Isti frend me plasi da su do sada u europi sve njihove karte, gdje god su bili, planule u prvih 30min prodaje Confused

Ukoliko dobri ljudi ipak ne sviraju u Zg, ja se dogovaram sa par dragih osoba da skupimo pare za gorivo i uvalimo nekome pare za karte da ode to kupiti u ljubljanu (mogu i ja al yugo trosi ko gladna rusija i otpada mu kotac) na dan kada one udju u prodaju (ako vec nisu)

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
sleeper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 14:46 pet, 9. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

U "Dancing Bearu" tvrde da ce prodavati karte za Pixies u Ljubljani, sto je za vjerovati jer vec dugo prodaju npr. za Kraftwerk. Ne znam kad pocinje prodaja. U ZG definitivno ne nastupaju.
Inace, zanimalo bi me ima li forumasa koji su gledali Pixies u Zagrebu '89. (zajedno sa mnom). Don't know about you, but I'm a debaser!
U "Dancing Bearu" tvrde da ce prodavati karte za Pixies u Ljubljani, sto je za vjerovati jer vec dugo prodaju npr. za Kraftwerk. Ne znam kad pocinje prodaja. U ZG definitivno ne nastupaju.
Inace, zanimalo bi me ima li forumasa koji su gledali Pixies u Zagrebu '89. (zajedno sa mnom). Don't know about you, but I'm a debaser!

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 19:20 pet, 9. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajd javite kad udju u prodaju. By the way, moj bratic radi u Ljubljani i putuje tamo i nazad svaki tjedan. Pa ako bude potrebe, možete skupit pare, pa ćemo njemu uvalit :-) da kupi. Ionak ide tamo. I vraća se nazad. Samo me obavijestite na vrijeme. A ak se može i tu kupovati, zaboravite prethodne moje riječi.
Ajd javite kad udju u prodaju. By the way, moj bratic radi u Ljubljani i putuje tamo i nazad svaki tjedan. Pa ako bude potrebe, možete skupit pare, pa ćemo njemu uvalit Smile da kupi. Ionak ide tamo. I vraća se nazad. Samo me obavijestite na vrijeme. A ak se može i tu kupovati, zaboravite prethodne moje riječi.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
sleeper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 12:42 sub, 17. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nekakav omanji broj ulaznica za Pixies stigao je i smjesta je rasprodan u "Dancing Bearu" u petak, 16.4. Hoce li jos dobivati, treba se raspitati...
Nekakav omanji broj ulaznica za Pixies stigao je i smjesta je rasprodan u "Dancing Bearu" u petak, 16.4. Hoce li jos dobivati, treba se raspitati...

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 13:56 sub, 17. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

...to.. kao... jucer ? :) ah.. Ne znam, al nekako se ne nadam previse ni dancing bearu ni ljubljani... :?
navodno jos nisu ne rasprodali koncert u prvom danu, iako mi to uistinu zvuci blago pretjerano al ako je cetvrt istina, onda je vec gotovo :)
...to.. kao... jucer ? Smile ah.. Ne znam, al nekako se ne nadam previse ni dancing bearu ni ljubljani... Confused
navodno jos nisu ne rasprodali koncert u prvom danu, iako mi to uistinu zvuci blago pretjerano al ako je cetvrt istina, onda je vec gotovo Smile

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 15:54 sri, 21. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]OBAVIJEST[/b]
Danas, 21.4. u 18h u Art Travel u Berislavicevoj dolazi nepoznat broj karata za Pixiese na prodaju, dosta ih je unaprijed rezervirano. Tamo dolaze u 18h, pozurite se.
Mozete nazvat Art Travel za rezervaciju karata i/ili informacije na: 01/4872-385
OBAVIJEST
Danas, 21.4. u 18h u Art Travel u Berislavicevoj dolazi nepoznat broj karata za Pixiese na prodaju, dosta ih je unaprijed rezervirano. Tamo dolaze u 18h, pozurite se.
Mozete nazvat Art Travel za rezervaciju karata i/ili informacije na: 01/4872-385

MADD
[Vrh]
dodge
Moderator
Moderator

= 0 - 0

PostPostano: 19:19 sri, 21. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

eto je kupih kartu

:multi: :multi: :multi: :banana: :multi: :banana: :banana: :multi:

zahvaljujem zubu na informaciji

:weee: :weee: :weee: :weee:

inace ja sam bio tamo oko pola osam(rade do osam), ostalo je jos desetak karata kad sam otisao, pa ce valjda ostati par komada i sutra, cjena je 170 kn, ako jos koga zanima...
eto je kupih kartu

#Milti #Milti #Milti Dancing banana #Milti Dancing banana Dancing banana #Milti

zahvaljujem zubu na informaciji

Weeeeeee!!!!!!!!!!! Weeeeeee!!!!!!!!!!! Weeeeeee!!!!!!!!!!! Weeeeeee!!!!!!!!!!!

inace ja sam bio tamo oko pola osam(rade do osam), ostalo je jos desetak karata kad sam otisao, pa ce valjda ostati par komada i sutra, cjena je 170 kn, ako jos koga zanima...

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 1:45 čet, 22. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo nema veze s Pixiesima, al sam čuo da Stefanovski svira u domu sportova 29. Zna l' iko kolko je karta i u kolko je sati?

:guitar:
Ovo nema veze s Pixiesima, al sam čuo da Stefanovski svira u domu sportova 29. Zna l' iko kolko je karta i u kolko je sati?

Ja sam Johnny Gitara! Yeah...

dodge
Moderator
Moderator

= 0 - 0

PostPostano: 8:20 čet, 22. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]Ovo nema veze s Pixiesima, al sam čuo da Stefanovski svira u domu sportova 29. Zna l' iko kolko je karta i u kolko je sati?
[/quote]

120 Kn, neznam u kolko tocno pocne.
Blockflöte (napisa):

120 Kn, neznam u kolko tocno pocne.

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 10:05 čet, 22. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][b]OBAVIJEST[/b]
Mozete nazvat Art Travel za rezervaciju karata i/ili informacije na: 01/4872-385[/quote]

A danas dolaze u Dancing Bear - 170 kn
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
OBAVIJEST

A danas dolaze u Dancing Bear - 170 kn

[Vrh]
sleeper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 2:07 pon, 21. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eto, nadam se da se dio teme o koncertu Pixies može sretno zaključiti time da su se svi koji su bili sinoć na Križankama vratili zadovoljni i čitavi. Koliko sam vidio, "Brdo" je bilo zastupljeno i matematičarima i fizičarima u publici. Ako zanima nekoga tko nije bio, Pixies su izveli 31 pjesmu.
Počeli su s Bone Machine, Gouge Away, In Heaven, Winterlong, The Holiday Song i Nimrod's Son, "službeni dio" zaključili s Debaser, Tame, Gigantic i Caribou, na prvi bis izveli Here Comes Your Man, Vamos i Into the White, a na drugi U-Mass i Planet Of Sound. Osim toga odsvirali su (ne tim redoslijedom) Where Is My Mind, Wave Of Mutilation, Broken Face, Something Against You, River Euphrates, Monkey Gone To Heaven, I Bleed, Isla De Encanta, Ed Is Dead, Hey, Velouria, Mr.Grieves, Dead, Crackity Jones, No.13 Baby i Cactus.
Eto, nadam se da se dio teme o koncertu Pixies može sretno zaključiti time da su se svi koji su bili sinoć na Križankama vratili zadovoljni i čitavi. Koliko sam vidio, "Brdo" je bilo zastupljeno i matematičarima i fizičarima u publici. Ako zanima nekoga tko nije bio, Pixies su izveli 31 pjesmu.
Počeli su s Bone Machine, Gouge Away, In Heaven, Winterlong, The Holiday Song i Nimrod's Son, "službeni dio" zaključili s Debaser, Tame, Gigantic i Caribou, na prvi bis izveli Here Comes Your Man, Vamos i Into the White, a na drugi U-Mass i Planet Of Sound. Osim toga odsvirali su (ne tim redoslijedom) Where Is My Mind, Wave Of Mutilation, Broken Face, Something Against You, River Euphrates, Monkey Gone To Heaven, I Bleed, Isla De Encanta, Ed Is Dead, Hey, Velouria, Mr.Grieves, Dead, Crackity Jones, No.13 Baby i Cactus.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum