Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 11:51 pet, 9. 4. 2004 Naslov: |
|
|
Hm. Otompotom. Neki ljudi su mi pominjali da ce se pixiesi moguce stvoriti i u Zg u skorijoj buducnosti. Zna netko sta o tome?
Isti frend me plasi da su do sada u europi sve njihove karte, gdje god su bili, planule u prvih 30min prodaje :?
Ukoliko dobri ljudi ipak ne sviraju u Zg, ja se dogovaram sa par dragih osoba da skupimo pare za gorivo i uvalimo nekome pare za karte da ode to kupiti u ljubljanu (mogu i ja al yugo trosi ko gladna rusija i otpada mu kotac) na dan kada one udju u prodaju (ako vec nisu)
Hm. Otompotom. Neki ljudi su mi pominjali da ce se pixiesi moguce stvoriti i u Zg u skorijoj buducnosti. Zna netko sta o tome?
Isti frend me plasi da su do sada u europi sve njihove karte, gdje god su bili, planule u prvih 30min prodaje
Ukoliko dobri ljudi ipak ne sviraju u Zg, ja se dogovaram sa par dragih osoba da skupimo pare za gorivo i uvalimo nekome pare za karte da ode to kupiti u ljubljanu (mogu i ja al yugo trosi ko gladna rusija i otpada mu kotac) na dan kada one udju u prodaju (ako vec nisu)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 13:56 sub, 17. 4. 2004 Naslov: |
|
|
...to.. kao... jucer ? :) ah.. Ne znam, al nekako se ne nadam previse ni dancing bearu ni ljubljani... :?
navodno jos nisu ne rasprodali koncert u prvom danu, iako mi to uistinu zvuci blago pretjerano al ako je cetvrt istina, onda je vec gotovo :)
...to.. kao... jucer ? ah.. Ne znam, al nekako se ne nadam previse ni dancing bearu ni ljubljani...
navodno jos nisu ne rasprodali koncert u prvom danu, iako mi to uistinu zvuci blago pretjerano al ako je cetvrt istina, onda je vec gotovo
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 15:54 sri, 21. 4. 2004 Naslov: |
|
|
[b]OBAVIJEST[/b]
Danas, 21.4. u 18h u Art Travel u Berislavicevoj dolazi nepoznat broj karata za Pixiese na prodaju, dosta ih je unaprijed rezervirano. Tamo dolaze u 18h, pozurite se.
Mozete nazvat Art Travel za rezervaciju karata i/ili informacije na: 01/4872-385
OBAVIJEST
Danas, 21.4. u 18h u Art Travel u Berislavicevoj dolazi nepoznat broj karata za Pixiese na prodaju, dosta ih je unaprijed rezervirano. Tamo dolaze u 18h, pozurite se.
Mozete nazvat Art Travel za rezervaciju karata i/ili informacije na: 01/4872-385
|
|
[Vrh] |
|
dodge Moderator
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dodge Moderator
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sleeper Forumaš(ica)
|
Postano: 2:07 pon, 21. 6. 2004 Naslov: |
|
|
Eto, nadam se da se dio teme o koncertu Pixies može sretno zaključiti time da su se svi koji su bili sinoć na Križankama vratili zadovoljni i čitavi. Koliko sam vidio, "Brdo" je bilo zastupljeno i matematičarima i fizičarima u publici. Ako zanima nekoga tko nije bio, Pixies su izveli 31 pjesmu.
Počeli su s Bone Machine, Gouge Away, In Heaven, Winterlong, The Holiday Song i Nimrod's Son, "službeni dio" zaključili s Debaser, Tame, Gigantic i Caribou, na prvi bis izveli Here Comes Your Man, Vamos i Into the White, a na drugi U-Mass i Planet Of Sound. Osim toga odsvirali su (ne tim redoslijedom) Where Is My Mind, Wave Of Mutilation, Broken Face, Something Against You, River Euphrates, Monkey Gone To Heaven, I Bleed, Isla De Encanta, Ed Is Dead, Hey, Velouria, Mr.Grieves, Dead, Crackity Jones, No.13 Baby i Cactus.
Eto, nadam se da se dio teme o koncertu Pixies može sretno zaključiti time da su se svi koji su bili sinoć na Križankama vratili zadovoljni i čitavi. Koliko sam vidio, "Brdo" je bilo zastupljeno i matematičarima i fizičarima u publici. Ako zanima nekoga tko nije bio, Pixies su izveli 31 pjesmu.
Počeli su s Bone Machine, Gouge Away, In Heaven, Winterlong, The Holiday Song i Nimrod's Son, "službeni dio" zaključili s Debaser, Tame, Gigantic i Caribou, na prvi bis izveli Here Comes Your Man, Vamos i Into the White, a na drugi U-Mass i Planet Of Sound. Osim toga odsvirali su (ne tim redoslijedom) Where Is My Mind, Wave Of Mutilation, Broken Face, Something Against You, River Euphrates, Monkey Gone To Heaven, I Bleed, Isla De Encanta, Ed Is Dead, Hey, Velouria, Mr.Grieves, Dead, Crackity Jones, No.13 Baby i Cactus.
|
|
[Vrh] |
|
|