pa, kolko ja znam nema nista sto nije bilo barem izreceno na predavanjima s uputama gdje naci vise informacija na tu temu.
ima pet pitanja/zadataka, koja su ...tako, teoretskija, ako se razmemo :D ili nesto definirati i popisati nekakva korisna svojstva + dokazat da vrijede, ili neki teoremcic, ili nesto sto bi mogla biti propozicijica na predavanjima, ali ipak nema vremena da se prolaze toliko specijalni slucajevi, barem ne svi.
ja imam nekakav popis ucestalo ponavljanih pitanja, za koji neki tvrde da su sva koja se mogu pojaviti, s odgovorima.
ako hoces, donesem na faks u pon.
toplo preporucam to prelistati prije ispita, jer nema dovoljno vremena na licu mjesta mozgati o ideji, i onda jos dovoljno tocno i precizno istu realizirati.
pa, kolko ja znam nema nista sto nije bilo barem izreceno na predavanjima s uputama gdje naci vise informacija na tu temu.
ima pet pitanja/zadataka, koja su ...tako, teoretskija, ako se razmemo ili nesto definirati i popisati nekakva korisna svojstva + dokazat da vrijede, ili neki teoremcic, ili nesto sto bi mogla biti propozicijica na predavanjima, ali ipak nema vremena da se prolaze toliko specijalni slucajevi, barem ne svi.
ja imam nekakav popis ucestalo ponavljanih pitanja, za koji neki tvrde da su sva koja se mogu pojaviti, s odgovorima.
ako hoces, donesem na faks u pon.
toplo preporucam to prelistati prije ispita, jer nema dovoljno vremena na licu mjesta mozgati o ideji, i onda jos dovoljno tocno i precizno istu realizirati.
`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'