Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

RP2 - 2009/10 - Raspored za 1. kolokvij (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Anna Lee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 11 - 9

PostPostano: 18:54 uto, 13. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma da su rekli da ce bit onak za 2 tjedna, nema frke, al ovak ne znam kad ce i napeta sam. Ah, F5 je moj prijatelj.
Ma da su rekli da ce bit onak za 2 tjedna, nema frke, al ovak ne znam kad ce i napeta sam. Ah, F5 je moj prijatelj.

Renči
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 8 - 13

PostPostano: 19:21 uto, 13. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ista priča je bila i u prvom semestru, tako da sam navikla. .)
Ista priča je bila i u prvom semestru, tako da sam navikla. .Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bernhard
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 4
Lokacija: Multiple users - od 2012 profil iskljucivo koristi Maria Culjak

PostPostano: 18:48 sri, 14. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

jos nisu dosli rezultati? :shock:
jos nisu dosli rezultati? Shocked

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:54 sri, 14. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sori al fakat si naporan ;)
Sori al fakat si naporan Wink

[Vrh]
bernhard
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 4

PostPostano: 19:07 sri, 14. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

:o
cemu trosenje vremena na uzaludan reply meni, koji sam navodno, naporan. nadasve znatizeljan.
:D
Surprised
cemu trosenje vremena na uzaludan reply meni, koji sam navodno, naporan. nadasve znatizeljan.
Very Happy

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:23 sri, 14. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

sa nadom da me sutra neće dočekat tvoja poruka "a di su rezultati" ;) al opet čemu se nadat nečijoj zdravoj pameti
sa nadom da me sutra neće dočekat tvoja poruka "a di su rezultati" Wink al opet čemu se nadat nečijoj zdravoj pameti

[Vrh]
bernhard
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 4

PostPostano: 19:44 sri, 14. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok. necu sutra. ali cu prekosutra prigovorit ukoliko ne bude rezultata. ok? :D
ok. necu sutra. ali cu prekosutra prigovorit ukoliko ne bude rezultata. ok? Very Happy

[Vrh]
tinker bell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 19:49 sri, 14. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

a gle,nece ti ni preksutra bit...bit ce za nekih tjedan dana mozda...strpljenja malo!!!
a gle,nece ti ni preksutra bit...bit ce za nekih tjedan dana mozda...strpljenja malo!!!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:58 čet, 15. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]sa nadom da me sutra neće dočekat tvoja poruka "a di su rezultati" ;) al opet čemu se nadat nečijoj zdravoj pameti[/quote]

[color=darkred]Bez vrijedjanja sugovornika, molim.[/color]

Svaki kolokvij ista prica: kolokviji nece biti nista brze ispravljeni zato jer netko tu zapomaze, niti cete dobiti odgovor jer prof. Igaly ne posjecuje Forum redovito (nego negdje ispravlja vase kolokvije).
Anonymous (napisa):
sa nadom da me sutra neće dočekat tvoja poruka "a di su rezultati" Wink al opet čemu se nadat nečijoj zdravoj pameti

Bez vrijedjanja sugovornika, molim.

Svaki kolokvij ista prica: kolokviji nece biti nista brze ispravljeni zato jer netko tu zapomaze, niti cete dobiti odgovor jer prof. Igaly ne posjecuje Forum redovito (nego negdje ispravlja vase kolokvije).

[Vrh]
jackass9
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-8 = 13 - 21

PostPostano: 9:54 pon, 19. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

što se dogodilo s mojim praktičnim dijelom kolokvija???jedan i pol zadatak nisam riješio ovo sam siguran da je sve dobro a nula bodova???nije valjda da su se podaci izgubili???

i kad je onda taj popravak ako jesu?na kraju semestra il sad nekad?
što se dogodilo s mojim praktičnim dijelom kolokvija???jedan i pol zadatak nisam riješio ovo sam siguran da je sve dobro a nula bodova???nije valjda da su se podaci izgubili???

i kad je onda taj popravak ako jesu?na kraju semestra il sad nekad?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:04 pon, 19. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vidim da si pratio na nastavi. Popravak je na kraju semestra i mozes popravljati najvise jedan prakticni i jedan teoretski dio.

A sto se bodova tice, pada mi na pamet da si snimao direktno na X:, sto stalno upozoravamo da se ne radi jer su ceste greske. Posto je to redovito ponavljano na nastavi (a receno je i na samom kolokviju), kome god se desio taj problem sam si je kriv.
Vidim da si pratio na nastavi. Popravak je na kraju semestra i mozes popravljati najvise jedan prakticni i jedan teoretski dio.

A sto se bodova tice, pada mi na pamet da si snimao direktno na X:, sto stalno upozoravamo da se ne radi jer su ceste greske. Posto je to redovito ponavljano na nastavi (a receno je i na samom kolokviju), kome god se desio taj problem sam si je kriv.

[Vrh]
jackass9
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-8 = 13 - 21

PostPostano: 15:02 pon, 19. 4. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Vidim da si pratio na nastavi. Popravak je na kraju semestra i mozes popravljati najvise jedan prakticni i jedan teoretski dio.

A sto se bodova tice, pada mi na pamet da si snimao direktno na X:, sto stalno upozoravamo da se ne radi jer su ceste greske. Posto je to redovito ponavljano na nastavi (a receno je i na samom kolokviju), kome god se desio taj problem sam si je kriv.[/quote]

ne može se zapamtiti svaka riječ koju netko kaže (mislim na ovaj termin za popravak)

a ovo prebacivanje sam radio kako je rečeno da se radi...pada mi na pamet jedino da sam možda prekinuo prebacivanje nenamjerno jer sam prebacivao dok sam završio sa svim...neznam kaj bi drugo moglo biti

ma nema veze...bit će valjda bolje na popravku
vsego (napisa):

ne može se zapamtiti svaka riječ koju netko kaže (mislim na ovaj termin za popravak)

a ovo prebacivanje sam radio kako je rečeno da se radi...pada mi na pamet jedino da sam možda prekinuo prebacivanje nenamjerno jer sam prebacivao dok sam završio sa svim...neznam kaj bi drugo moglo biti

ma nema veze...bit će valjda bolje na popravku

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum