Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Vježbe RP2?
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bernhard
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 4
Lokacija: Multiple users - od 2012 profil iskljucivo koristi Maria Culjak

PostPostano: 17:22 sub, 27. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne morash slat nikakve zadace, poanta je da naucis sve iz vjezbi za kolokvij jer ce ti trebat
ne morash slat nikakve zadace, poanta je da naucis sve iz vjezbi za kolokvij jer ce ti trebat

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:20 sub, 27. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako je nesto na webu, vjeruj mi da mi znamo naci link. ;)

Naravno, ako je prof. rekao da mu saljete, onda mu saljete... no ja ne mogu znati sve sto je receno na predavanju.
Ako je nesto na webu, vjeruj mi da mi znamo naci link. Wink

Naravno, ako je prof. rekao da mu saljete, onda mu saljete... no ja ne mogu znati sve sto je receno na predavanju.

[Vrh]
lost_soul
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 6

PostPostano: 20:31 sub, 27. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

profesor je rekao da moramo napraviti 3 stranice, onakve kako piše na Kiwi-ju i objaviti ti ih na webu.
a moraju biti gotove do kolokvija jer ćemo ih na kolokviju sređivati i staviti link na excel. :wink:
profesor je rekao da moramo napraviti 3 stranice, onakve kako piše na Kiwi-ju i objaviti ti ih na webu.
a moraju biti gotove do kolokvija jer ćemo ih na kolokviju sređivati i staviti link na excel. Wink

[Vrh]
ja_sam_nitkoo
Gost

PostPostano: 12:41 pon, 29. 3. 2010    Naslov: i Citirajte i odgovorite

jel mozemo mi doc na vjezbe iz rp kod nekog drugog,kod koga nismo zapravo da napravimo ono sto nismo stigli.??
konkretno,ja sam kod sege,al ne stignem doci da napravim sve,pa jel mogu u utorak npr kod one prof jos par vjezbica napravit...???
jel mozemo mi doc na vjezbe iz rp kod nekog drugog,kod koga nismo zapravo da napravimo ono sto nismo stigli.??
konkretno,ja sam kod sege,al ne stignem doci da napravim sve,pa jel mogu u utorak npr kod one prof jos par vjezbica napravit...???

[Vrh]
bernhard
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 4
Lokacija: Multiple users - od 2012 profil iskljucivo koristi Maria Culjak

PostPostano: 21:01 pon, 29. 3. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

sve se moze kad se hoce
a stranicu mozesh napravit i doma
sve se moze kad se hoce
a stranicu mozesh napravit i doma

[Vrh]
jackass9
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-8 = 13 - 21

PostPostano: 22:49 pon, 29. 3. 2010    Naslov: Re: i Citirajte i odgovorite

[quote="ja_sam_nitkoo"]jel mozemo mi doc na vjezbe iz rp kod nekog drugog,kod koga nismo zapravo da napravimo ono sto nismo stigli.??
konkretno,ja sam kod sege,al ne stignem doci da napravim sve,pa jel mogu u utorak npr kod one prof jos par vjezbica napravit...???[/quote]

možeš ti al sumnjam da ćeš stić...kod prof valent ima ionako skoro duplo više ljudi nego kaj bi trebalo bit a sutra ih ima još čitavo čudo za odgovarati...ja uspio zadnji put jedva :)...iako sam već imao sve vježbe...dok dođeš na red za odgovarati,još neki imaju za radit kao i ti...nekak mi se čini da će sutra biti zbrka :))))
ja_sam_nitkoo (napisa):

možeš ti al sumnjam da ćeš stić...kod prof valent ima ionako skoro duplo više ljudi nego kaj bi trebalo bit a sutra ih ima još čitavo čudo za odgovarati...ja uspio zadnji put jedva Smile...iako sam već imao sve vježbe...dok dođeš na red za odgovarati,još neki imaju za radit kao i ti...nekak mi se čini da će sutra biti zbrka Smile)))

[Vrh]
diaz
Gost

PostPostano: 19:59 uto, 30. 3. 2010    Naslov: Re: i Citirajte i odgovorite

[quote="jackass9"][quote="ja_sam_nitkoo"]jel mozemo mi doc na vjezbe iz rp kod nekog drugog,kod koga nismo zapravo da napravimo ono sto nismo stigli.??
konkretno,ja sam kod sege,al ne stignem doci da napravim sve,pa jel mogu u utorak npr kod one prof jos par vjezbica napravit...???[/quote]

možeš ti al sumnjam da ćeš stić...kod prof valent ima ionako skoro duplo više ljudi nego kaj bi trebalo bit a sutra ih ima još čitavo čudo za odgovarati...ja uspio zadnji put jedva :)...iako sam već imao sve vježbe...dok dođeš na red za odgovarati,još neki imaju za radit kao i ti...nekak mi se čini da će sutra biti zbrka :))))[/quote]

jel moramo odgovarati ili je to samo za dodatne bodove?
jackass9 (napisa):
ja_sam_nitkoo (napisa):

možeš ti al sumnjam da ćeš stić...kod prof valent ima ionako skoro duplo više ljudi nego kaj bi trebalo bit a sutra ih ima još čitavo čudo za odgovarati...ja uspio zadnji put jedva Smile...iako sam već imao sve vježbe...dok dođeš na red za odgovarati,još neki imaju za radit kao i ti...nekak mi se čini da će sutra biti zbrka Smile)))

jel moramo odgovarati ili je to samo za dodatne bodove?

[Vrh]
lost_soul
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 6

PostPostano: 10:37 ned, 9. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

što je sa bodovima iz mathematice? kako će se oni gledati?
imam samo iz powerpointa pa me zanima
imam samo iz powerpointa pa me zanima

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 11:12 ned, 9. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako ste poceli radit to na predavanjima, mislim da bi trebala rec samo asistentu na vjezbama da hoces rijesit zadatak/tke za dodatne bodove
ako ste poceli radit to na predavanjima, mislim da bi trebala rec samo asistentu na vjezbama da hoces rijesit zadatak/tke za dodatne bodove

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:04 ned, 9. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="lost_soul"]što je sa bodovima iz mathematice? kako će se oni gledati?[/quote]

To trebate profesora pitati. Mi cemo mu dostaviti bodove kakvi jesu, a on ce vidjeti kako ce ih ubaciti u ostale podatke. [b]Pretpostavljam[/b] da ce mnoziti s 10/7.
lost_soul (napisa):

To trebate profesora pitati. Mi cemo mu dostaviti bodove kakvi jesu, a on ce vidjeti kako ce ih ubaciti u ostale podatke. Pretpostavljam da ce mnoziti s 10/7.

[Vrh]
jackass9
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 13 - 21

PostPostano: 8:57 pet, 14. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel zna netko jel ima valent drugi tjedan vježbe?jedan tjedan prije nije bilo pa neznam jel ima sada...
jel zna netko jel ima valent drugi tjedan vježbe?jedan tjedan prije nije bilo pa neznam jel ima sada...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum