Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bernhard Forumaš(ica)

Lokacija: Multiple users - od 2012 profil iskljucivo koristi Maria Culjak
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:20 sub, 27. 3. 2010 Naslov: |
|
|
Ako je nesto na webu, vjeruj mi da mi znamo naci link. ;)
Naravno, ako je prof. rekao da mu saljete, onda mu saljete... no ja ne mogu znati sve sto je receno na predavanju.
Ako je nesto na webu, vjeruj mi da mi znamo naci link.
Naravno, ako je prof. rekao da mu saljete, onda mu saljete... no ja ne mogu znati sve sto je receno na predavanju.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ja_sam_nitkoo Gost
|
|
[Vrh] |
|
bernhard Forumaš(ica)

Lokacija: Multiple users - od 2012 profil iskljucivo koristi Maria Culjak
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:49 pon, 29. 3. 2010 Naslov: Re: i |
|
|
[quote="ja_sam_nitkoo"]jel mozemo mi doc na vjezbe iz rp kod nekog drugog,kod koga nismo zapravo da napravimo ono sto nismo stigli.??
konkretno,ja sam kod sege,al ne stignem doci da napravim sve,pa jel mogu u utorak npr kod one prof jos par vjezbica napravit...???[/quote]
možeš ti al sumnjam da ćeš stić...kod prof valent ima ionako skoro duplo više ljudi nego kaj bi trebalo bit a sutra ih ima još čitavo čudo za odgovarati...ja uspio zadnji put jedva :)...iako sam već imao sve vježbe...dok dođeš na red za odgovarati,još neki imaju za radit kao i ti...nekak mi se čini da će sutra biti zbrka :))))
ja_sam_nitkoo (napisa): | jel mozemo mi doc na vjezbe iz rp kod nekog drugog,kod koga nismo zapravo da napravimo ono sto nismo stigli.??
konkretno,ja sam kod sege,al ne stignem doci da napravim sve,pa jel mogu u utorak npr kod one prof jos par vjezbica napravit...??? |
možeš ti al sumnjam da ćeš stić...kod prof valent ima ionako skoro duplo više ljudi nego kaj bi trebalo bit a sutra ih ima još čitavo čudo za odgovarati...ja uspio zadnji put jedva ...iako sam već imao sve vježbe...dok dođeš na red za odgovarati,još neki imaju za radit kao i ti...nekak mi se čini da će sutra biti zbrka )))
|
|
[Vrh] |
|
diaz Gost
|
Postano: 19:59 uto, 30. 3. 2010 Naslov: Re: i |
|
|
[quote="jackass9"][quote="ja_sam_nitkoo"]jel mozemo mi doc na vjezbe iz rp kod nekog drugog,kod koga nismo zapravo da napravimo ono sto nismo stigli.??
konkretno,ja sam kod sege,al ne stignem doci da napravim sve,pa jel mogu u utorak npr kod one prof jos par vjezbica napravit...???[/quote]
možeš ti al sumnjam da ćeš stić...kod prof valent ima ionako skoro duplo više ljudi nego kaj bi trebalo bit a sutra ih ima još čitavo čudo za odgovarati...ja uspio zadnji put jedva :)...iako sam već imao sve vježbe...dok dođeš na red za odgovarati,još neki imaju za radit kao i ti...nekak mi se čini da će sutra biti zbrka :))))[/quote]
jel moramo odgovarati ili je to samo za dodatne bodove?
jackass9 (napisa): | ja_sam_nitkoo (napisa): | jel mozemo mi doc na vjezbe iz rp kod nekog drugog,kod koga nismo zapravo da napravimo ono sto nismo stigli.??
konkretno,ja sam kod sege,al ne stignem doci da napravim sve,pa jel mogu u utorak npr kod one prof jos par vjezbica napravit...??? |
možeš ti al sumnjam da ćeš stić...kod prof valent ima ionako skoro duplo više ljudi nego kaj bi trebalo bit a sutra ih ima još čitavo čudo za odgovarati...ja uspio zadnji put jedva ...iako sam već imao sve vježbe...dok dođeš na red za odgovarati,još neki imaju za radit kao i ti...nekak mi se čini da će sutra biti zbrka ))) |
jel moramo odgovarati ili je to samo za dodatne bodove?
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|