Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 12:56 uto, 27. 4. 2004 Naslov: Re: Web based RPG |
|
|
[quote="fly"]pa cu vas detaljnije uputit u igru i dati vam linkove :)[/quote]
mislis, dat ces ljudima linkove tipa da se zna da su dosli preko tebe i onda ces ti na njima pokupiti neki score?
sram te bilo! :PP
ako bas zelis igru dijeliti sa ljudima, onda napisi pravi link, a i svoj link, i nek ljudi biraju na sto ce kliknuti
btw, Utopia? :g:
i da, navodno da je JAKO zarazno i ovisnicki... pa, ako zbilja imate dovoljno vremena..... :roll:
mene nisu uspjeli navuc :g:
fly (napisa): | pa cu vas detaljnije uputit u igru i dati vam linkove |
mislis, dat ces ljudima linkove tipa da se zna da su dosli preko tebe i onda ces ti na njima pokupiti neki score?
sram te bilo!
ako bas zelis igru dijeliti sa ljudima, onda napisi pravi link, a i svoj link, i nek ljudi biraju na sto ce kliknuti
btw, Utopia?
i da, navodno da je JAKO zarazno i ovisnicki... pa, ako zbilja imate dovoljno vremena.....
mene nisu uspjeli navuc
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:47 uto, 27. 4. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="fly"]Nesi nije Utopia :) A sto se tice linkova , nema frke ako netko zeli poceti solo ali trenutno nema sanse da takva osoba prezivi :) Inace mislim ne stancaju nekaj previse meni a ja im nudim svoju zastitu odnosno ljudi koji su iznad mene (a fala bogu frend mi je gotovo pri vrhu rankinga) tako da nije frka sto se zastite tice :)[/quote]
Ali, mogao si dati [b]NEKI[/b] link, cisto da ljudi vide o cemu se radi. :roll:
Ako vec zelis reket... errr.... pruzati zastitu :twisted: onda naglasis da preporucas da se ne prijavljuju sami, nego neka ti se jave ili neka kliknu na taj-i-taj link (koji onda i prilozis). 8)
fly (napisa): | Nesi nije Utopia A sto se tice linkova , nema frke ako netko zeli poceti solo ali trenutno nema sanse da takva osoba prezivi Inace mislim ne stancaju nekaj previse meni a ja im nudim svoju zastitu odnosno ljudi koji su iznad mene (a fala bogu frend mi je gotovo pri vrhu rankinga) tako da nije frka sto se zastite tice |
Ali, mogao si dati NEKI link, cisto da ljudi vide o cemu se radi.
Ako vec zelis reket... errr.... pruzati zastitu onda naglasis da preporucas da se ne prijavljuju sami, nego neka ti se jave ili neka kliknu na taj-i-taj link (koji onda i prilozis).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
Postano: 20:36 uto, 27. 4. 2004 Naslov: |
|
|
ok, fly ovo je bio prilično prljavi trik...
za sve koji nisu išli gledat taj site i registrirat' se evo kaj piše na sajtu
[quote="site"]Give this link to your friends to recruit them as officers in your army. DO NOT post this link in chat rooms, newsgroups, message boards, or forums unless it is explicitly allowed by the owner/operator of the chat room, newsgroup, message board, forum, etc.. DO NOT e-mail this link to people whom you do not know, or to e-mail lists or "reflectors". You may post this link on a personal website, or in your AIM profile.[/quote]
[quote="fly"]Dakle za sve vas zainteresirane koji bi prihvatili moju zastitu link je: Kings of Chaos .. Nakon regrutacije dajem daljnje linkove koji su za brzo sakupljanje vojske (ipak je to malo povjerljiva informacija) )) [/quote]
zaštitu!?? :evil: trebaju ti officeri. jadno. stvarno jadno....
ok, fly ovo je bio prilično prljavi trik...
za sve koji nisu išli gledat taj site i registrirat' se evo kaj piše na sajtu
site (napisa): | Give this link to your friends to recruit them as officers in your army. DO NOT post this link in chat rooms, newsgroups, message boards, or forums unless it is explicitly allowed by the owner/operator of the chat room, newsgroup, message board, forum, etc.. DO NOT e-mail this link to people whom you do not know, or to e-mail lists or "reflectors". You may post this link on a personal website, or in your AIM profile. |
fly (napisa): | Dakle za sve vas zainteresirane koji bi prihvatili moju zastitu link je: Kings of Chaos .. Nakon regrutacije dajem daljnje linkove koji su za brzo sakupljanje vojske (ipak je to malo povjerljiva informacija) )) |
zaštitu!?? trebaju ti officeri. jadno. stvarno jadno....
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:57 sri, 28. 4. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="mlijeko"][quote="fly"]mlijeko s RAZLOGOM na pocetku nisam davao linkove ... bili su namjenjeni drito za PMove ljudima koju su zainteresirani ... Mislim da je to valjda jasno tak da ...[/quote]
ok, isprika, ali trebao si prvo pitat admina za dopuštenje :wink:[/quote]
Admin nije znao za pravilo zabrane reklamiranja. :roll:
Ocito se tu vise nema sto raspravljati... :? Kljucic... 8)
P.S. Nisam mislio da cu to ikad reci, ali... Hvala, mlijeko! ;)
P.P.S. Lorde, spomenuti megakorisni forumi su hidden. :? A, da se mene pita, bili bi i burried. :roll:
mlijeko (napisa): | fly (napisa): | mlijeko s RAZLOGOM na pocetku nisam davao linkove ... bili su namjenjeni drito za PMove ljudima koju su zainteresirani ... Mislim da je to valjda jasno tak da ... |
ok, isprika, ali trebao si prvo pitat admina za dopuštenje |
Admin nije znao za pravilo zabrane reklamiranja.
Ocito se tu vise nema sto raspravljati... Kljucic...
P.S. Nisam mislio da cu to ikad reci, ali... Hvala, mlijeko!
P.P.S. Lorde, spomenuti megakorisni forumi su hidden. A, da se mene pita, bili bi i burried.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|