Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Usmeni kod prof.Guljaša
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
MI
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-8 = 3 - 11

PostPostano: 22:07 ned, 23. 5. 2010    Naslov: Usmeni kod prof.Guljaša Citirajte i odgovorite

Mene zapravo zanima da li je za dva dovoljno znati iskaze svih teorema i definicije, i ako nije-sta treba znat za dva?
Mene zapravo zanima da li je za dva dovoljno znati iskaze svih teorema i definicije, i ako nije-sta treba znat za dva?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
some_dude
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
17 = 17 - 0

PostPostano: 13:29 pon, 24. 5. 2010    Naslov: Re: Usmeni kod prof.Guljaša Citirajte i odgovorite

[quote="MI"]Mene zapravo zanima da li je za dva dovoljno znati iskaze svih teorema i definicije, i ako nije-sta treba znat za dva?[/quote]

Pa koliko je meni poznato to bi trebalo biti dovoljno za 2, u zadnje dvije godine mislim da je bilo tako (znam neke koji su odgovarali 2008 i 2009) ali isto sam čuo da neke nije pustio koji su samo to znali... Tako da u konačnici ne znam što da ti kažem za sigurno :?
MI (napisa):

Pa koliko je meni poznato to bi trebalo biti dovoljno za 2, u zadnje dvije godine mislim da je bilo tako (znam neke koji su odgovarali 2008 i 2009) ali isto sam čuo da neke nije pustio koji su samo to znali... Tako da u konačnici ne znam što da ti kažem za sigurno Confused

[Vrh]
astajd
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 6

PostPostano: 15:40 pon, 24. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

A što reći, nikada iz takvih predmeta ne možeš "naučiti sve za sigurnu 2".
Možeš izrecitirati sve ali ako profesor vidi da ne shvaćaš baš neće te pustiti, dok ako razumiješ stvari otprilike ali neznaš baš napamet kako piše u skripti ali znaš što se želi reći, to je već malo bolje. Sretno :)
A što reći, nikada iz takvih predmeta ne možeš "naučiti sve za sigurnu 2".
Možeš izrecitirati sve ali ako profesor vidi da ne shvaćaš baš neće te pustiti, dok ako razumiješ stvari otprilike ali neznaš baš napamet kako piše u skripti ali znaš što se želi reći, to je već malo bolje. Sretno Smile

[Vrh]
tmarusca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 19:13 sri, 26. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

mene pak zanima jel prof. guljas ikada pitao interpolacijske polinome i koliko mi je to bitno u zivotu?
mene pak zanima jel prof. guljas ikada pitao interpolacijske polinome i koliko mi je to bitno u zivotu?

Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-29 = 108 - 137

PostPostano: 22:36 sri, 26. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da to ne pita, al to je bas lako, sta tu nije jasno, pa trebao bi bit sretan ako te to pita :? ovo zadnje najbolje pitaj njega :)
mislim da to ne pita, al to je bas lako, sta tu nije jasno, pa trebao bi bit sretan ako te to pita Confused ovo zadnje najbolje pitaj njega Smile

tmarusca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 10:28 čet, 27. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

nije nis nejasno, sam trazim svaku stranicu koju mogu preskociti zbog ogranicenih kapaciteta mojih neurona... :)
nije nis nejasno, sam trazim svaku stranicu koju mogu preskociti zbog ogranicenih kapaciteta mojih neurona... Smile

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum