Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pravila polaganaja kolegija (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 68 - 51

PostPostano: 0:59 čet, 3. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

vjerojatno da ne padaš, sam se moraš s profesorom dogovorit oko toga dase riješi na neki drugi način. sličan problem imam i sam, al ne zbog manjka bodova.
kolokvij će, kolko sam skužio, bit sličan ko i prijašnjih godina. znači, ak se ne varam, jedna klasa sa par podklasa i jedna "glupost" na kojoj treba definirati operatore

čitaju i asistenti ovaj forum, pretpostavljam da i profesor također. pa šta oni imaju reagirat na naše tu rasprave? nije im to obaveza. jel netko od vas uopće pitao profesora što vas zanima ili asistenta nekog?
vjerojatno da ne padaš, sam se moraš s profesorom dogovorit oko toga dase riješi na neki drugi način. sličan problem imam i sam, al ne zbog manjka bodova.
kolokvij će, kolko sam skužio, bit sličan ko i prijašnjih godina. znači, ak se ne varam, jedna klasa sa par podklasa i jedna "glupost" na kojoj treba definirati operatore

čitaju i asistenti ovaj forum, pretpostavljam da i profesor također. pa šta oni imaju reagirat na naše tu rasprave? nije im to obaveza. jel netko od vas uopće pitao profesora što vas zanima ili asistenta nekog?

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Gost

PostPostano: 8:58 čet, 3. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Profesor je na uvodnom predavanju većinu toga objasnio i rekao, jedino se nije baš dotakao popravaka. Uglavnom, bodovna lista naravno postoji, pa neće profesor valda onako odokativno izvlačit brojeve i davat nam ocjene. Pogledajte ovdje:
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=13045

Mislim da su za nas pravila gotovo identična osim što mi imamo 4 boda za dolaženje na vježbe i 2 za usmeni. Na usmenom se mogu pokupiti i negativni (-6) upravo zato da ne bi ljudi skupili 45 i baš ih briga. Ali profesor je sam rekao da to neće biti neki turbo teški usmeni. A ako je uvjet da se na svakom kolokviju ima 10, to znači da ako imaš prije toga sve bodove (dakle 70) i iz 2.kolokvija 5, moraš ga ponavljat. Isto tako ako imaš iz svega ispunjen uvjet ali ipak ne dovoljno za prolaz, ponavljaš jedan kolokvij i to po izboru. A ako ni iz jednog kolokvija nemaš više od 10 mislim da odma padaš, jer se samo jedan može ponavljat. Jedino za zadaće je rečeno da ako se skupi prolaz, ali recimo manje od 5 iz zadaća da se onda ide kod profesora i s njim to rješava, to vjerojatno nije direktni pad. Mislim da se zadaće koje niste predali donose profesoru ali ne nose bodove ili tako nešto. Uglavnom pogledajte onu tamo stranicu. :)
Profesor je na uvodnom predavanju većinu toga objasnio i rekao, jedino se nije baš dotakao popravaka. Uglavnom, bodovna lista naravno postoji, pa neće profesor valda onako odokativno izvlačit brojeve i davat nam ocjene. Pogledajte ovdje:
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=13045

Mislim da su za nas pravila gotovo identična osim što mi imamo 4 boda za dolaženje na vježbe i 2 za usmeni. Na usmenom se mogu pokupiti i negativni (-6) upravo zato da ne bi ljudi skupili 45 i baš ih briga. Ali profesor je sam rekao da to neće biti neki turbo teški usmeni. A ako je uvjet da se na svakom kolokviju ima 10, to znači da ako imaš prije toga sve bodove (dakle 70) i iz 2.kolokvija 5, moraš ga ponavljat. Isto tako ako imaš iz svega ispunjen uvjet ali ipak ne dovoljno za prolaz, ponavljaš jedan kolokvij i to po izboru. A ako ni iz jednog kolokvija nemaš više od 10 mislim da odma padaš, jer se samo jedan može ponavljat. Jedino za zadaće je rečeno da ako se skupi prolaz, ali recimo manje od 5 iz zadaća da se onda ide kod profesora i s njim to rješava, to vjerojatno nije direktni pad. Mislim da se zadaće koje niste predali donose profesoru ali ne nose bodove ili tako nešto. Uglavnom pogledajte onu tamo stranicu. Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 10:04 čet, 3. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni je totalna glupost to što padaš kolegij ako ne prođeš oba kolokvija ( nemaš priliku za popravni ),a pogotovo to što smo pisali prvi ne znajući uopće za uvjete, a što se tiče prof. i asistenata i drugi bi :evil:
realno gledajući uvjeti jesu stvarno smiješni :lol: mislim 20 bodova od mogućih 70 je debelo ispod 50% i tko to nije sposoban ostvarit nije ni zaslužio proći,al trebao bi imati bar još jednu šansu, i ne znam zašto je problem staviti pravila na net, da se zna..i nije to slučaj samo s ovim kolegijem :?
a da ne spominjem to da svaki normalan fakultet ima ROK(i to ne jedan),a ne ovako sve nešto na brzinu,ja mislim da samo kod nas "žive" studenti koji bi htjeli učiti i polagati,ali nema VREMENAAA...dajte nam da učimo!!! :D :D
meni je totalna glupost to što padaš kolegij ako ne prođeš oba kolokvija ( nemaš priliku za popravni ),a pogotovo to što smo pisali prvi ne znajući uopće za uvjete, a što se tiče prof. i asistenata i drugi bi Evil or Very Mad
realno gledajući uvjeti jesu stvarno smiješni Laughing mislim 20 bodova od mogućih 70 je debelo ispod 50% i tko to nije sposoban ostvarit nije ni zaslužio proći,al trebao bi imati bar još jednu šansu, i ne znam zašto je problem staviti pravila na net, da se zna..i nije to slučaj samo s ovim kolegijem Confused
a da ne spominjem to da svaki normalan fakultet ima ROK(i to ne jedan),a ne ovako sve nešto na brzinu,ja mislim da samo kod nas "žive" studenti koji bi htjeli učiti i polagati,ali nema VREMENAAA...dajte nam da učimo!!! Very Happy Very Happy

[Vrh]
Tygy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 14

PostPostano: 11:29 čet, 3. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

slazem se s tobom...

stvarno bi nam trebali dati malo vremena da učimo....
npr, ovaj praktikum guta vrijeme, jer ti moras sjest za komp i protipkat primjere s predavanja, prošlogodišnje zadaće, tuđe zadace i sl... i da sve znaš odmah natipkat, to je ipak dosta vremena, a ako ti slučajno nešto ne ide...e onda...tog vremena nemaš jer tu su i ostali kolegiji s kojima si u stisci s vremenom...

krajnje stresno

osim toga, bar je matematika takva da prvo naučiš, onda to znanje treba lec igrajući se kroz zadatke... a mi imamo jedva vremena za naučiti sve definicije i teoreme...ovo se sad odnosi na ostale kolegije, ali u svemu tome di da nadem vremena igrat se sa tudim, svojim, proslogodisnjim zadacama ne bi li malo leglo ovo gradivo iz praktikuma
slazem se s tobom...

stvarno bi nam trebali dati malo vremena da učimo....
npr, ovaj praktikum guta vrijeme, jer ti moras sjest za komp i protipkat primjere s predavanja, prošlogodišnje zadaće, tuđe zadace i sl... i da sve znaš odmah natipkat, to je ipak dosta vremena, a ako ti slučajno nešto ne ide...e onda...tog vremena nemaš jer tu su i ostali kolegiji s kojima si u stisci s vremenom...

krajnje stresno

osim toga, bar je matematika takva da prvo naučiš, onda to znanje treba lec igrajući se kroz zadatke... a mi imamo jedva vremena za naučiti sve definicije i teoreme...ovo se sad odnosi na ostale kolegije, ali u svemu tome di da nadem vremena igrat se sa tudim, svojim, proslogodisnjim zadacama ne bi li malo leglo ovo gradivo iz praktikuma

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 23:11 ned, 6. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovaj fax guta vrijeme ako cemo tako :)
Mislim da ako praktikum rjesavas samo zadace,(makar ne imao sve bodove na istima)
i malo se time igras i zezas,te procitas s razumijevanjem jednom vjezbe, proci ces ga bez problema.
Ovaj fax guta vrijeme ako cemo tako Smile
Mislim da ako praktikum rjesavas samo zadace,(makar ne imao sve bodove na istima)
i malo se time igras i zezas,te procitas s razumijevanjem jednom vjezbe, proci ces ga bez problema.

[Vrh]
silvek
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 2 - 0

PostPostano: 10:55 pet, 11. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo prenosim informaciju od profesora: ove godine bodove iz zadaća neće uzimati kao eliminacijski kriterij već će samo utjecati na ocjenu.
evo prenosim informaciju od profesora: ove godine bodove iz zadaća neće uzimati kao eliminacijski kriterij već će samo utjecati na ocjenu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum