Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 10:42 sri, 9. 6. 2010 Naslov: |
|
|
oni bi tada bili, a ovako smo mi :D netko mora izvuć deblji kraj,a ovaj put smo to mi
isključujem se iz daljnih rasprava zadovaljan sa svojom zasluženom trojkom :lol: , ispričavam se ako sam uvrijedio nekog od kolega s profesorskog smjera, nije mi bila namjera.. možda nisam u pravu, i možda je moja taština prevladala ovaj put,jer iskreno malo sam frustriran što imam 3,a netko s dosta manje bodova na prof. smjeru 4,a možda se samo previše brinem zbog tog diplomskog...kako je netko od kolega pametno napisao, probat dignut neku drugu ocjenu i nadat se najboljem! pozdrav!
oni bi tada bili, a ovako smo mi netko mora izvuć deblji kraj,a ovaj put smo to mi
isključujem se iz daljnih rasprava zadovaljan sa svojom zasluženom trojkom , ispričavam se ako sam uvrijedio nekog od kolega s profesorskog smjera, nije mi bila namjera.. možda nisam u pravu, i možda je moja taština prevladala ovaj put,jer iskreno malo sam frustriran što imam 3,a netko s dosta manje bodova na prof. smjeru 4,a možda se samo previše brinem zbog tog diplomskog...kako je netko od kolega pametno napisao, probat dignut neku drugu ocjenu i nadat se najboljem! pozdrav!
|
|
[Vrh] |
|
Cobs Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ekstra Forumaš(ica)

|