Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kad će promocija?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
140 = 152 - 12

PostPostano: 5:40 čet, 27. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da ne postoji streaming, ali bit će snimka emisije online, na stranici koju je linkao Novi.
Mislim da ne postoji streaming, ali bit će snimka emisije online, na stranici koju je linkao Novi.

kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 21:13 pon, 14. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Taman sam upalio kad je počelo o Antuncu. Naravno, on nije htio pred kamere, a nije poslao obećani komentar. Ne znam jesam li ja krivo razumio ili je dekan zbilja rekao da podaci nisu došli sa fakulteta........? A otkud su došli ti popisi na kojima smo bili raspoređeni po satu promocije?
Taman sam upalio kad je počelo o Antuncu. Naravno, on nije htio pred kamere, a nije poslao obećani komentar. Ne znam jesam li ja krivo razumio ili je dekan zbilja rekao da podaci nisu došli sa fakulteta........? A otkud su došli ti popisi na kojima smo bili raspoređeni po satu promocije?

by A.Einstein
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 0:08 uto, 15. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Antunac je prvo pristao dati izjavu pred kamerama, ali onda se predomislio i rekao da ne želi reći ništa prije nego se konzultira s odvjetnikom. Kao da smo ga uhapsili. :lol: Na kraju ga nije bilo na promociji 29.5., iako sumnjam da bi itko imao išta protiv da dođe i normalno obavlja svoj posao.

A famozni popis... Ne znam. Definitivno je imao popis s imenima i obilazio je sudionike da skupi adrese i brojeve telefona. Kako je došao do podataka osoba koje mu ih nisu rekle, nemam pojma.
Antunac je prvo pristao dati izjavu pred kamerama, ali onda se predomislio i rekao da ne želi reći ništa prije nego se konzultira s odvjetnikom. Kao da smo ga uhapsili. Laughing Na kraju ga nije bilo na promociji 29.5., iako sumnjam da bi itko imao išta protiv da dođe i normalno obavlja svoj posao.

A famozni popis... Ne znam. Definitivno je imao popis s imenima i obilazio je sudionike da skupi adrese i brojeve telefona. Kako je došao do podataka osoba koje mu ih nisu rekle, nemam pojma.

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 8:32 uto, 15. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pregledao sam letimice cijelu emisiju od 31.5. ali nisam nasao. Zna li netko oko koje je minute?
Pregledao sam letimice cijelu emisiju od 31.5. ali nisam nasao. Zna li netko oko koje je minute?

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
lidushka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 8:52 uto, 15. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zadnji prilog, oko 25.min u emisiji od 14.06.
Zadnji prilog, oko 25.min u emisiji od 14.06.

[Vrh]
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 9:24 uto, 15. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, zaboravih naglasiti, prilog ipak nije bio u emisiji od 31.5. jer su imali previše materijala koji je već čekao na red. Kao što kaže lidushka, stvar je prikazana pred kraj emisije 14.6.
Da, zaboravih naglasiti, prilog ipak nije bio u emisiji od 31.5. jer su imali previše materijala koji je već čekao na red. Kao što kaže lidushka, stvar je prikazana pred kraj emisije 14.6.

greeneyes
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
36 = 47 - 11

PostPostano: 9:52 uto, 15. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]A otkud su došli ti popisi na kojima smo bili raspoređeni po satu promocije?[/quote]

Ne samo po satu, nego i po titulama, bacila sam oko na kuvertu u kojoj je dosao dvd, pise dipl ing.

Zao mi je sto su izbacili dio gdje je novinarka rekla da Antunac tvrdi da mu je moju adresu dala moja mama, sto je presmijesna laz - nit on zna mene, a kamo li moju majku, plus, za svaki slucaj sam prije slanja prijave provjerila sa svojima da se to nije dogodilo. :wink: No, pretpostavljam da su to morali napraviti kad se Antunac nije nikako javio da ne ispadne pristrano ili tako nesto..

Btw, u kuverti je dosla ponuda za slike, a s druge strane je ponuda za nebankovni kredit bez jamaca s istim brojem mobitela kao i za dogovor oko preuzimanja slika. Nice?

Plus, javila mi se frendica - tip operira na FER-u godinama po istom principu i izgleda da nikom nis.. Mi smo bar pokusali napraviti nesto ;)
kenny (napisa):
A otkud su došli ti popisi na kojima smo bili raspoređeni po satu promocije?

Ne samo po satu, nego i po titulama, bacila sam oko na kuvertu u kojoj je dosao dvd, pise dipl ing.

Zao mi je sto su izbacili dio gdje je novinarka rekla da Antunac tvrdi da mu je moju adresu dala moja mama, sto je presmijesna laz - nit on zna mene, a kamo li moju majku, plus, za svaki slucaj sam prije slanja prijave provjerila sa svojima da se to nije dogodilo. Wink No, pretpostavljam da su to morali napraviti kad se Antunac nije nikako javio da ne ispadne pristrano ili tako nesto..

Btw, u kuverti je dosla ponuda za slike, a s druge strane je ponuda za nebankovni kredit bez jamaca s istim brojem mobitela kao i za dogovor oko preuzimanja slika. Nice?

Plus, javila mi se frendica - tip operira na FER-u godinama po istom principu i izgleda da nikom nis.. Mi smo bar pokusali napraviti nesto Wink

Don't judge what you don't understand..

// Disturbed: Fear
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum