Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Melkor Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
lidushka Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
greeneyes Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:52 uto, 15. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="kenny"]A otkud su došli ti popisi na kojima smo bili raspoređeni po satu promocije?[/quote]
Ne samo po satu, nego i po titulama, bacila sam oko na kuvertu u kojoj je dosao dvd, pise dipl ing.
Zao mi je sto su izbacili dio gdje je novinarka rekla da Antunac tvrdi da mu je moju adresu dala moja mama, sto je presmijesna laz - nit on zna mene, a kamo li moju majku, plus, za svaki slucaj sam prije slanja prijave provjerila sa svojima da se to nije dogodilo. :wink: No, pretpostavljam da su to morali napraviti kad se Antunac nije nikako javio da ne ispadne pristrano ili tako nesto..
Btw, u kuverti je dosla ponuda za slike, a s druge strane je ponuda za nebankovni kredit bez jamaca s istim brojem mobitela kao i za dogovor oko preuzimanja slika. Nice?
Plus, javila mi se frendica - tip operira na FER-u godinama po istom principu i izgleda da nikom nis.. Mi smo bar pokusali napraviti nesto ;)
kenny (napisa): | A otkud su došli ti popisi na kojima smo bili raspoređeni po satu promocije? |
Ne samo po satu, nego i po titulama, bacila sam oko na kuvertu u kojoj je dosao dvd, pise dipl ing.
Zao mi je sto su izbacili dio gdje je novinarka rekla da Antunac tvrdi da mu je moju adresu dala moja mama, sto je presmijesna laz - nit on zna mene, a kamo li moju majku, plus, za svaki slucaj sam prije slanja prijave provjerila sa svojima da se to nije dogodilo. No, pretpostavljam da su to morali napraviti kad se Antunac nije nikako javio da ne ispadne pristrano ili tako nesto..
Btw, u kuverti je dosla ponuda za slike, a s druge strane je ponuda za nebankovni kredit bez jamaca s istim brojem mobitela kao i za dogovor oko preuzimanja slika. Nice?
Plus, javila mi se frendica - tip operira na FER-u godinama po istom principu i izgleda da nikom nis.. Mi smo bar pokusali napraviti nesto
_________________ Am I so different from you
Now does it scare you that I'm able to discern
What to love and what to burn..
Don't judge what you don't understand..
// Disturbed: Fear
|
|
[Vrh] |
|
|