Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
kakt00s Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:59 pon, 21. 6. 2010 Naslov: |
|
|
da
to je informacija.
nitko tko nije imao 20 bodova od 60 (normiranih) sa kolokvija, tj zadataka, nije prošao, te mora na popravni, koji će biti samo zadatci u SRIJEDU 23.6.
[b]Znali smo rezultate već tjedan dana da ne kažem i više, i nitko tu informaciju nie rekao.
ljudi su se već danima mogli pripremati, neovisno o teoriji i završnom.
Ovo je ogroman propust i asistenata i Profesora, jer nije niti na uvodnom satu to spomenuto.[/b]
Evo baš gledam
nigdje, ali NIGDJE
ne stoji takav način polaganja
http://www.math.hr/Default.aspx?art=1792 - link o predmetu
http://www.math.hr/Default.aspx?art=3014&sec=408 - način polaganja predmeta za 2009/2010. godinu akademsku
[b]Način na koji se formira ukupna ocjena
· Ukupan broj mogućih bodova na oba kolokvija i završnom ispitu iznosi 100. Za prolaznu ocjenu potrebno je imati barem 50 bodova.
· Okvirna i neobavezujuća skala je: 50-59 bodova, ocjena 2; 60-74, ocjena 3; 75-89, ocjena 4; 90-100, ocjena 5.[/b]
[b]Popravni ispit[/b]
· Na popravni ispit mogu izaći studenti koji na kolokvijima i završnom ispitu nisu dobili prolaznu ocjenu. Uvjet za izlazak na popravni ispit je ukupno barem 20 bodova sa kolokvija i završnog ispita. Studenti koji tokom semestra nisu skupili barem 20 bodova nemaju pravo izlaska na popravni ispit. Održat će se samo jedan popravni ispit (ovisi o točnom kalendaru). Popravni ispit je kumulativan i sastoji se od zadataka i teorijskih pitanja. Broj mogućih bodova na popravnom ispitu je 100. Studenti na popravnom ispitu mogu imati samo pribor za pisanje.
· Studenti koji zbog bolesti ili drugog opravdanog razloga nisu bili u mogućnosti izaći na neki od kolokvija ili završni ispit (najviše jedan), mogu taj konkretni kolokvij ili završni ispit pisati ponovno (uz pismenu ispriku), i to u terminu popravnog ispita.
· Studenti koji zbog bolesti ili drugog opravdanog razloga nisu bili u mogućnosti izaći na dva kolokvija, ili jedan kolokvij i završni ispit, ili oba kolokvija i završni ispit, mogu pristupiti dodatnom ispitu uz odobrenje [b]prodekanice za nastavu[/b]. Dodatni ispit piše se u terminu popravnog ispita i jednak je popravnom ispitu.
· Svi ostali mogući slučajevi koji nisu uključeni u gore opisane slučajeve rješavaju se pojedinačno sa predmetnim nastavnikom i prodekanom za nastavu.[b][/b]
Htio bih tu napomenuti da bi asistenti mogli izaći u susret ljudima koji moraju na popravni, iako imaju više od 50 bodova, te pomaknuti termin popravnoga.
da
to je informacija.
nitko tko nije imao 20 bodova od 60 (normiranih) sa kolokvija, tj zadataka, nije prošao, te mora na popravni, koji će biti samo zadatci u SRIJEDU 23.6.
Znali smo rezultate već tjedan dana da ne kažem i više, i nitko tu informaciju nie rekao.
ljudi su se već danima mogli pripremati, neovisno o teoriji i završnom.
Ovo je ogroman propust i asistenata i Profesora, jer nije niti na uvodnom satu to spomenuto.
Evo baš gledam
nigdje, ali NIGDJE
ne stoji takav način polaganja
http://www.math.hr/Default.aspx?art=1792 - link o predmetu
http://www.math.hr/Default.aspx?art=3014&sec=408 - način polaganja predmeta za 2009/2010. godinu akademsku
Način na koji se formira ukupna ocjena
· Ukupan broj mogućih bodova na oba kolokvija i završnom ispitu iznosi 100. Za prolaznu ocjenu potrebno je imati barem 50 bodova.
· Okvirna i neobavezujuća skala je: 50-59 bodova, ocjena 2; 60-74, ocjena 3; 75-89, ocjena 4; 90-100, ocjena 5.
Popravni ispit
· Na popravni ispit mogu izaći studenti koji na kolokvijima i završnom ispitu nisu dobili prolaznu ocjenu. Uvjet za izlazak na popravni ispit je ukupno barem 20 bodova sa kolokvija i završnog ispita. Studenti koji tokom semestra nisu skupili barem 20 bodova nemaju pravo izlaska na popravni ispit. Održat će se samo jedan popravni ispit (ovisi o točnom kalendaru). Popravni ispit je kumulativan i sastoji se od zadataka i teorijskih pitanja. Broj mogućih bodova na popravnom ispitu je 100. Studenti na popravnom ispitu mogu imati samo pribor za pisanje.
· Studenti koji zbog bolesti ili drugog opravdanog razloga nisu bili u mogućnosti izaći na neki od kolokvija ili završni ispit (najviše jedan), mogu taj konkretni kolokvij ili završni ispit pisati ponovno (uz pismenu ispriku), i to u terminu popravnog ispita.
· Studenti koji zbog bolesti ili drugog opravdanog razloga nisu bili u mogućnosti izaći na dva kolokvija, ili jedan kolokvij i završni ispit, ili oba kolokvija i završni ispit, mogu pristupiti dodatnom ispitu uz odobrenje prodekanice za nastavu. Dodatni ispit piše se u terminu popravnog ispita i jednak je popravnom ispitu.
· Svi ostali mogući slučajevi koji nisu uključeni u gore opisane slučajeve rješavaju se pojedinačno sa predmetnim nastavnikom i prodekanom za nastavu.
Htio bih tu napomenuti da bi asistenti mogli izaći u susret ljudima koji moraju na popravni, iako imaju više od 50 bodova, te pomaknuti termin popravnoga.
Zadnja promjena: insane_raver; 19:22 pon, 21. 6. 2010; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
jadran Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:31 pon, 21. 6. 2010 Naslov: |
|
|
skala je malo cudna,ja mislim da bi 86% svakako trebala biti petica,posebno s obzirom da nema bas ljudi koji imaju vise od toga(mozda dvoje-troje?) al sta je tu je...e sad,sto se tice prolaza i padanja-na kraju je profesor upisivao dvojku i onima koji imaju 15 bodova iz kolokvija(cak i slucaj sa 14,4 je upisao dvojku) tak da nije strasno,iako jedino sta su tu pogrijesili je to da su trebali unaprijed reci pravila i toga se drzat...no,proradite kolokvije ovogodisnje i nece bit problema-profesor je skoro pa direktno rekao da ce se zadaci ponovit :) ako kome treba pomoc,nek se javi..ne sjecam se tocno tekstova zadataka,al sam ih vise manje znala rijesit
skala je malo cudna,ja mislim da bi 86% svakako trebala biti petica,posebno s obzirom da nema bas ljudi koji imaju vise od toga(mozda dvoje-troje?) al sta je tu je...e sad,sto se tice prolaza i padanja-na kraju je profesor upisivao dvojku i onima koji imaju 15 bodova iz kolokvija(cak i slucaj sa 14,4 je upisao dvojku) tak da nije strasno,iako jedino sta su tu pogrijesili je to da su trebali unaprijed reci pravila i toga se drzat...no,proradite kolokvije ovogodisnje i nece bit problema-profesor je skoro pa direktno rekao da ce se zadaci ponovit ako kome treba pomoc,nek se javi..ne sjecam se tocno tekstova zadataka,al sam ih vise manje znala rijesit
|
|
[Vrh] |
|
Tvrtko Forumaš(ica)
|
Postano: 19:31 pon, 21. 6. 2010 Naslov: |
|
|
Profesor je javio :
[quote="Sinisa Slijepcevic"]
* Oni koji su "pali" kolokvij (manje od 15) bodova, polazu kolokvij.
* Oni koji su pali teoriju, polažu tri teorijska pitanja.
* Oni koji su pali oboje polažu zadatke, teoriju na usmenom.
* Rezutati, upis ocjena slijedeću srijedu 30.6. u 18 sati
[/quote]
Sto se tice pravila njih je uveo i tumaci profesor, a
asistenti ih samo provode.
Profesor je javio :
Sinisa Slijepcevic (napisa): |
* Oni koji su "pali" kolokvij (manje od 15) bodova, polazu kolokvij.
* Oni koji su pali teoriju, polažu tri teorijska pitanja.
* Oni koji su pali oboje polažu zadatke, teoriju na usmenom.
* Rezutati, upis ocjena slijedeću srijedu 30.6. u 18 sati
|
Sto se tice pravila njih je uveo i tumaci profesor, a
asistenti ih samo provode.
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Tygy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Tvrtko Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 20:20 pon, 21. 6. 2010 Naslov: |
|
|
ne znam da li se dogodila pogreška ili sam prerano otišla, no imam 17,1 bod iz kolokvija i profesor mi je rekao da moram na popravni,a da je teorija ok..
?!?!?!
da li će mi se upisati ocjena ili?
nisam kriva što sam bila među prvima u redu za ocjenu i nisam očekivala da će se kriterij sniziti :-(
pomozite mi,očajna sam
poslala sam profesoru mail, nadam se da će ga pročitati
ne znam da li se dogodila pogreška ili sam prerano otišla, no imam 17,1 bod iz kolokvija i profesor mi je rekao da moram na popravni,a da je teorija ok..
?!?!?!
da li će mi se upisati ocjena ili?
nisam kriva što sam bila među prvima u redu za ocjenu i nisam očekivala da će se kriterij sniziti
pomozite mi,očajna sam
poslala sam profesoru mail, nadam se da će ga pročitati
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|