Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
MI Forumaš(ica)
|
Postano: 20:42 uto, 22. 6. 2010 Naslov: Katastrofa ili ipak ne? |
|
|
Nesto me malo muci... Ako sam u prvoj godini dala sve ispite osim analize 2, koliko je to strasno(lose)? Mislim, jasno mi je da cu izgubit godinu, ali me zanima ako sam vec sad imala 'problema' koliko cu problema imati druge godine? Znam da nije neki argument, ali sam veliki kampanjac i totalno neredovita i zato mi se to dogodilo...
Ne znam da li je jasno pitanje, al eto, hvala svima na komentatima..
Nesto me malo muci... Ako sam u prvoj godini dala sve ispite osim analize 2, koliko je to strasno(lose)? Mislim, jasno mi je da cu izgubit godinu, ali me zanima ako sam vec sad imala 'problema' koliko cu problema imati druge godine? Znam da nije neki argument, ali sam veliki kampanjac i totalno neredovita i zato mi se to dogodilo...
Ne znam da li je jasno pitanje, al eto, hvala svima na komentatima..
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Tomy007 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
MI Forumaš(ica)
|
Postano: 20:57 uto, 22. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="ante003"]ako tvoj "problem" definiramo kao nemogucnost upisivanja kolegija to ti je onda najbolje provjeriti [url=http://www.math.hr/Default.aspx?art=2671]tu[/url].
Znaci, nemozes upisat sa druge godine ove kolegije (ako nisi dala samo MA2) :
[quote]Diferencijalni račun funkcija više varijabli
Vjerojatnost
Numerička matematika
Matematičko modeliranje u biologiji
Matematičke metode u kristalografiji i općoj kemiji[/quote][/quote]
hvala na trudu, ali to sam proucila.. Moje pitanje je vise islo u smjeru da li sam ''propali slucaj'' ili to ipak nije tako strasno..
[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
[quote="Tomy007"]Pa ako si pala zbog premalo učenja onda znaš u čemu je problem i mislim da ne bi trebala imati previše problema sa nastavkom studija. Veći bi problem bio da si se tjednima ubijala od rada i ne uspjela ništa shvatiti jer bi onda to značilo da jednostavno takav način razmišljanja ne možeš prihvatiti. Važno je da si sad vidjela kako ide i da se na faksu mora raditi. Pa koliko bi ljudi završavalo fakseve kada bi oni bili rezervirani samo za genijalce koji sve završavaju bez problema. Ovaj faks je jako dobar i zbilja se jako puno truda ulaže u rad sa studentima (asistenti, demosi) pa ga svatko tko ima volje i spreman je uložiti veliki trud može završiti.[/quote]
mislim da sam pala radi opce nezainteresiranosti za predmet a samim time i nedostatkom rada, u prilog tome idu moje ostale ocjene od kojih ni jedna nije manja od 4...
Ne muci me taj nacin razmisljanja, sve sto smo ucili na vjezbama mi je jasno, vise me muci teorija...
ante003 (napisa): | ako tvoj "problem" definiramo kao nemogucnost upisivanja kolegija to ti je onda najbolje provjeriti tu.
Znaci, nemozes upisat sa druge godine ove kolegije (ako nisi dala samo MA2) :
Citat: | Diferencijalni račun funkcija više varijabli
Vjerojatnost
Numerička matematika
Matematičko modeliranje u biologiji
Matematičke metode u kristalografiji i općoj kemiji |
|
hvala na trudu, ali to sam proucila.. Moje pitanje je vise islo u smjeru da li sam ''propali slucaj'' ili to ipak nije tako strasno..
Added after 2 minutes:
Tomy007 (napisa): | Pa ako si pala zbog premalo učenja onda znaš u čemu je problem i mislim da ne bi trebala imati previše problema sa nastavkom studija. Veći bi problem bio da si se tjednima ubijala od rada i ne uspjela ništa shvatiti jer bi onda to značilo da jednostavno takav način razmišljanja ne možeš prihvatiti. Važno je da si sad vidjela kako ide i da se na faksu mora raditi. Pa koliko bi ljudi završavalo fakseve kada bi oni bili rezervirani samo za genijalce koji sve završavaju bez problema. Ovaj faks je jako dobar i zbilja se jako puno truda ulaže u rad sa studentima (asistenti, demosi) pa ga svatko tko ima volje i spreman je uložiti veliki trud može završiti. |
mislim da sam pala radi opce nezainteresiranosti za predmet a samim time i nedostatkom rada, u prilog tome idu moje ostale ocjene od kojih ni jedna nije manja od 4...
Ne muci me taj nacin razmisljanja, sve sto smo ucili na vjezbama mi je jasno, vise me muci teorija...
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
MI Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:42 uto, 22. 6. 2010 Naslov: |
|
|
Nikako nisi propalitet, poznajem puno ljudi koji su pali jedan kolegij, trgnuli se, i sasvim normalno dalje koračali kroz studij... samo bih te upozorio da nekako prihvatiš analizu, jer inače ćeš imat problema sa DifRafom i Integralima čija je teorija puno teža (zamisli analizu2 ali u više dimenzija).
Tako da što se tiče tih kolegija koji su ti odvratni, njih stvarno radi redovito. Jer bolje malo odvratnog pomalo, nego da sva ta odvratnost dođe odjednom :D
Sretno ;)
Nikako nisi propalitet, poznajem puno ljudi koji su pali jedan kolegij, trgnuli se, i sasvim normalno dalje koračali kroz studij... samo bih te upozorio da nekako prihvatiš analizu, jer inače ćeš imat problema sa DifRafom i Integralima čija je teorija puno teža (zamisli analizu2 ali u više dimenzija).
Tako da što se tiče tih kolegija koji su ti odvratni, njih stvarno radi redovito. Jer bolje malo odvratnog pomalo, nego da sva ta odvratnost dođe odjednom
Sretno
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
|