Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

upis na diplomski studij (studij)
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,...
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:07 čet, 24. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

@tihana: U pravu si.
@tihana: U pravu si.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 16:32 čet, 24. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

zasto je odluceno smanjiti kvotu za financijsku i poslovnu matematiku, a povecati za primijenjenu?

vjerujem da trzistu trenutno ne treba ni jednih ni drugih, a sto se interesa studenata tice, za financijsku je koliko sam vidjela po rang listama bio i prosle i pretprosle godine veci..
zasto je odluceno smanjiti kvotu za financijsku i poslovnu matematiku, a povecati za primijenjenu?

vjerujem da trzistu trenutno ne treba ni jednih ni drugih, a sto se interesa studenata tice, za financijsku je koliko sam vidjela po rang listama bio i prosle i pretprosle godine veci..

[Vrh]
frances
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 9 - 1

PostPostano: 17:37 čet, 24. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Placanje, neplacenje...jos se ne zna nista
Zapravo se ne zna niti kad je upis 1. godine diplomskog studija. Znam da je na zavrsnom predavanju spomenuto ono 15.,16. prijave itd....., ali odem ja pitati u referadi par stvari i tamo usput upitam da li je to sigurno tada (jer to su grozni datumi za studente u domovima... to sam vec negdje spomenula) i tamo mi kazu da ce upisi biti u 7.mjesecu, ali nije sigurno da li tocno tada. Na stranici nista ne pise, sto znaci da se jos ne zna. A zna li itko slucajno, hoce li u skoroj buducnosti objaviti kad ce to biti? I moze li itko ubrzati taj postupak (cisto davanje informacije)? Rokovi su uskoro gotovi, bilo bi lijepo znati organizirati se.
Placanje, neplacenje...jos se ne zna nista
Zapravo se ne zna niti kad je upis 1. godine diplomskog studija. Znam da je na zavrsnom predavanju spomenuto ono 15.,16. prijave itd....., ali odem ja pitati u referadi par stvari i tamo usput upitam da li je to sigurno tada (jer to su grozni datumi za studente u domovima... to sam vec negdje spomenula) i tamo mi kazu da ce upisi biti u 7.mjesecu, ali nije sigurno da li tocno tada. Na stranici nista ne pise, sto znaci da se jos ne zna. A zna li itko slucajno, hoce li u skoroj buducnosti objaviti kad ce to biti? I moze li itko ubrzati taj postupak (cisto davanje informacije)? Rokovi su uskoro gotovi, bilo bi lijepo znati organizirati se.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 18:06 čet, 24. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]zasto je odluceno smanjiti kvotu za financijsku i poslovnu matematiku, a povecati za primijenjenu?

vjerujem da trzistu trenutno ne treba ni jednih ni drugih, a sto se interesa studenata tice, za financijsku je koliko sam vidjela po rang listama bio i prosle i pretprosle godine veci..[/quote]

za financijsku je najveća navala ali nije malo zainteresiranih za primijenjenu

prošle godine u 1.roku se 81 student prijavio na financijsku (od 50 mjesta) odnosno 45 studenata na primijenjenu (od 20 mjesta)
Anonymous (napisa):

prošle godine u 1.roku se 81 student prijavio na financijsku (od 50 mjesta) odnosno 45 studenata na primijenjenu (od 20 mjesta)

Ančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 31 - 5

PostPostano: 20:35 čet, 24. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni je jedan prof. rekao da su se prof. s financijske bunili da imaju previše posla (zbog 50 studenata).. pa da je zato smanjena kvota.. nažalost.. :(
Meni je jedan prof. rekao da su se prof. s financijske bunili da imaju previše posla (zbog 50 studenata).. pa da je zato smanjena kvota.. nažalost.. Sad

Tvrtko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 65 - 39

PostPostano: 20:48 čet, 24. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ančica"]Meni je jedan prof. rekao da su se prof. s financijske bunili da imaju previše posla (zbog 50 studenata).. pa da je zato smanjena kvota.. nažalost.. :([/quote]

Ne bih to bas tako rekao. Problem je u tome sto nema dovoljno kadra koji bi odrzavao nastavu s tolikim brojem studenata na studijima FPM i MS.
Ančica (napisa):
Meni je jedan prof. rekao da su se prof. s financijske bunili da imaju previše posla (zbog 50 studenata).. pa da je zato smanjena kvota.. nažalost.. Sad

Ne bih to bas tako rekao. Problem je u tome sto nema dovoljno kadra koji bi odrzavao nastavu s tolikim brojem studenata na studijima FPM i MS.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Ančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 31 - 5

PostPostano: 21:39 čet, 24. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Aha ok, ma ja samo prenosim šta mi je prof. rekao..
nadam se da to neće spriječiti moj upis.. inače ću biti :(
Aha ok, ma ja samo prenosim šta mi je prof. rekao..
nadam se da to neće spriječiti moj upis.. inače ću biti Sad

lajka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

16 = 18 - 2

PostPostano: 22:51 čet, 24. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"][quote="Anonymous"]zasto je odluceno smanjiti kvotu za financijsku i poslovnu matematiku, a povecati za primijenjenu?

vjerujem da trzistu trenutno ne treba ni jednih ni drugih, a sto se interesa studenata tice, za financijsku je koliko sam vidjela po rang listama bio i prosle i pretprosle godine veci..[/quote]

prošle godine u 1.roku se 81 student prijavio na financijsku (od 50 mjesta) odnosno 45 studenata na primijenjenu (od 20 mjesta)[/quote]

Dobro, trebas uzet u obzir to da dobar dio studenata preda papire na gotovo sve smjerove..ako gledas prije pomicanja crte ispada da je navala na svaki smjer...
tihana (napisa):
Anonymous (napisa):

Dobro, trebas uzet u obzir to da dobar dio studenata preda papire na gotovo sve smjerove..ako gledas prije pomicanja crte ispada da je navala na svaki smjer...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 9:36 pet, 25. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="lajka"]Dobro, trebas uzet u obzir to da dobar dio studenata preda papire na gotovo sve smjerove..ako gledas prije pomicanja crte ispada da je navala na svaki smjer...[/quote]

znam to :) zapravo čak mislim da je većini upravo primijenjena bila rezerva :)
a uzmi u obzir da je 2008. sedam (ako se ne varam) studenata upisalo primijenjenu a prošle svih 20. ako ovako nastavi.... a čula sam od dosta ljudi da bi htjeli upisati baš primijenjenu ove godine (ne kao rezervu) :)
lajka (napisa):

znam to Smile zapravo čak mislim da je većini upravo primijenjena bila rezerva Smile
a uzmi u obzir da je 2008. sedam (ako se ne varam) studenata upisalo primijenjenu a prošle svih 20. ako ovako nastavi.... a čula sam od dosta ljudi da bi htjeli upisati baš primijenjenu ove godine (ne kao rezervu) Smile

pinkgirl
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

63 = 82 - 19

PostPostano: 13:07 pet, 25. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

uvijek imate [url=http://www.mathos.hr/hr/upisi/dipl/smjerovi.html]alternativu[/url] koja nije daleko...
jos nisu izasle kvote za ovu godinu ali izgleda da samo financijsku upisuju?!? jos je dobra kvota...
uvijek imate alternativu koja nije daleko...
jos nisu izasle kvote za ovu godinu ali izgleda da samo financijsku upisuju?!? jos je dobra kvota...

[Vrh]
naranca55
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-1 = 2 - 3

PostPostano: 8:03 sub, 26. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel itko informiran koliko ce studenata ove godine ici na diplomski sveučilisni studij matematika, smjer NASTAVNICKi?
čula sam da prosle godine nije bilo problema, da su svi upali koji su zeljeli... a ove? :roll:
jel itko informiran koliko ce studenata ove godine ici na diplomski sveučilisni studij matematika, smjer NASTAVNICKi?
čula sam da prosle godine nije bilo problema, da su svi upali koji su zeljeli... a ove? Rolling Eyes

[Vrh]
Tygy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 14

PostPostano: 10:53 sub, 26. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

e to sa nastavničkim smjrom mislim da probleatično. jer je jako puno ljudi KONAČNO očistilo sve s preddiplomskog. Ovo konačno se odnosi na generacije upisane 2004, 2005, 2006... :roll: i vjerujem da ima i onih "redovitih" iz 2007... iskreno, baš me zanima kako će to ispast na kraju, jer oni jedino ne mogu birati imeđu smjerova...
e to sa nastavničkim smjrom mislim da probleatično. jer je jako puno ljudi KONAČNO očistilo sve s preddiplomskog. Ovo konačno se odnosi na generacije upisane 2004, 2005, 2006... Rolling Eyes i vjerujem da ima i onih "redovitih" iz 2007... iskreno, baš me zanima kako će to ispast na kraju, jer oni jedino ne mogu birati imeđu smjerova...

[Vrh]
Tvrtko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 65 - 39

PostPostano: 12:05 sub, 26. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pinkgirl"]uvijek imate [url=http://www.mathos.hr/hr/upisi/dipl/smjerovi.html]alternativu[/url] koja nije daleko...
jos nisu izasle kvote za ovu godinu ali izgleda da samo financijsku upisuju?!? jos je dobra kvota...[/quote]

Osijek nema (trenutno) dovoljno kadra da drzi vise diplomskih studija, pa cini mi se provedu anketu i koji studij studenti najvise zele se odrzava.
pinkgirl (napisa):
uvijek imate alternativu koja nije daleko...

Osijek nema (trenutno) dovoljno kadra da drzi vise diplomskih studija, pa cini mi se provedu anketu i koji studij studenti najvise zele se odrzava.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 18:22 sub, 3. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bobok :)

Eto, FER-ovci znaju da će svi plaćat diplomski 1 500 kn po semestru + ponovno upisane ECTS-e.
Štoviše, imaju i neki okrnji natječaj na stranici.

Oće l` nam oni bit uzor u nečem osim postavljanja plazmi?
Bobok Smile

Eto, FER-ovci znaju da će svi plaćat diplomski 1 500 kn po semestru + ponovno upisane ECTS-e.
Štoviše, imaju i neki okrnji natječaj na stranici.

Oće l` nam oni bit uzor u nečem osim postavljanja plazmi?

Lalala
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 12:18 sub, 10. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Još uvijek se nezna kad su upisi? ili? vidim da je netko postavio pitanje ali nema odg... jer mi koji nismo u zg bi kao trebali znati barem 2 dana ranije... :D
Još uvijek se nezna kad su upisi? ili? vidim da je netko postavio pitanje ali nema odg... jer mi koji nismo u zg bi kao trebali znati barem 2 dana ranije... Very Happy

[Vrh]
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 13:14 sub, 10. 7. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lalala"]Još uvijek se nezna kad su upisi? ili? vidim da je netko postavio pitanje ali nema odg... jer mi koji nismo u zg bi kao trebali znati barem 2 dana ranije... :D[/quote]

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=15331&postdays=0&postorder=asc&&start=100&sid=e3453f0094e7bc31c6f6fd5f2b94856a
Lalala (napisa):
Još uvijek se nezna kad su upisi? ili? vidim da je netko postavio pitanje ali nema odg... jer mi koji nismo u zg bi kao trebali znati barem 2 dana ranije... Very Happy

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=15331&postdays=0&postorder=asc&&start=100&sid=e3453f0094e7bc31c6f6fd5f2b94856a

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,... Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum