Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rok za diplomiranje predbolonjaca

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,...
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
damirko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 3 - 0

PostPostano: 13:45 uto, 7. 9. 2010    Naslov: Rok za diplomiranje predbolonjaca Citirajte i odgovorite

Da li netko zna koji je krajnji rok za diplomiranje predbolonjaca, a da se mora upisivati ak. godina 2010/11?
Ako se ne varam, prošle godine je to bio 30.11.
Da li netko zna koji je krajnji rok za diplomiranje predbolonjaca, a da se mora upisivati ak. godina 2010/11?
Ako se ne varam, prošle godine je to bio 30.11.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
24 = 28 - 4

PostPostano: 14:00 uto, 7. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislis na studente po "starom" programu?

razgovarala sam u ljeto s prodekanom u vezi toga, i rekao je da ove godine uopce nece biti produljenja, da je to prosle godine bilo "izvanredno" (iako sam mu rekla da je, koliko ja znam, do sada toga bilo svake godine, i da je rok ugl bio 31.12.; on je tvrdio da to nikad nije postojalo; ne znam kako je moguce da dvoje ljudi s istog faksa ima toliko kontradiktorne podatke :?: )

ugl, navodno cemo se ove godine svi morat upisat na upisima 13.-17.9., cak i ako je do kraja ostao samo diplomski; sve ostalo ce se smatrati naknadnim upisom (morat ce se pisati molbe itd)

btw - nemoj ovo uzimat kao 100% tocno, znas da se zadnjih godinu-dve svako malo nesto mijenja... a i mislim da ce se ove godine promijeniti prodekan, pa je moguce da novi kaze nesto drugo.
mislis na studente po "starom" programu?

razgovarala sam u ljeto s prodekanom u vezi toga, i rekao je da ove godine uopce nece biti produljenja, da je to prosle godine bilo "izvanredno" (iako sam mu rekla da je, koliko ja znam, do sada toga bilo svake godine, i da je rok ugl bio 31.12.; on je tvrdio da to nikad nije postojalo; ne znam kako je moguce da dvoje ljudi s istog faksa ima toliko kontradiktorne podatke Question )

ugl, navodno cemo se ove godine svi morat upisat na upisima 13.-17.9., cak i ako je do kraja ostao samo diplomski; sve ostalo ce se smatrati naknadnim upisom (morat ce se pisati molbe itd)

btw - nemoj ovo uzimat kao 100% tocno, znas da se zadnjih godinu-dve svako malo nesto mijenja... a i mislim da ce se ove godine promijeniti prodekan, pa je moguce da novi kaze nesto drugo.

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 14:18 uto, 7. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:
[quote="allllice"] ne znam kako je moguce da dvoje ljudi s istog faksa ima toliko kontradiktorne podatke :?: )[/quote]
Meni je to postala normalna stvar otkako je sadašnji prodekan došao na tu poziciju. Od njega sam točno jednom dobio informaciju, a da je bila u potpunosti točna i usklađena sa ostatkom fakulteta (profesorima, referadom itd.). Zašto se rad prodekana za nastavu ne ocijenjuje anketom?
Off-topic
allllice (napisa):
ne znam kako je moguce da dvoje ljudi s istog faksa ima toliko kontradiktorne podatke Question )

Meni je to postala normalna stvar otkako je sadašnji prodekan došao na tu poziciju. Od njega sam točno jednom dobio informaciju, a da je bila u potpunosti točna i usklađena sa ostatkom fakulteta (profesorima, referadom itd.). Zašto se rad prodekana za nastavu ne ocijenjuje anketom?

damirko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 15:36 uto, 7. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, mislio sam na stari program (konkretno, dipl. ing. matematike - računarstvo). Poslao sam e-mail u referadu, ali još nisam dobio odgovor - pitanje je da li i gospođe koje tamo rade to znaju, ako je situacija takva kakvom je opisujete. :(
Mislim, meni je ostao samo diplomski (odradio sam sve ispite i seminar), ali ne bih htio na silu izlaziti, ako nije nužno.
Ako netko sazna štogod konkretno, bit ću mu zahvalan na informaciji. :)
Da, mislio sam na stari program (konkretno, dipl. ing. matematike - računarstvo). Poslao sam e-mail u referadu, ali još nisam dobio odgovor - pitanje je da li i gospođe koje tamo rade to znaju, ako je situacija takva kakvom je opisujete. Sad
Mislim, meni je ostao samo diplomski (odradio sam sve ispite i seminar), ali ne bih htio na silu izlaziti, ako nije nužno.
Ako netko sazna štogod konkretno, bit ću mu zahvalan na informaciji. Smile

[Vrh]
damirko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 20:02 čet, 9. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zar nitko? :)
Ni s referada(at)math.hr, ni s luka.grubisic(at)math.hr nikakvih informacija :(
Zar nitko? Smile
Ni s referada(at)math.hr, ni s luka.grubisic(at)math.hr nikakvih informacija Sad

[Vrh]
damirko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 19:48 pon, 13. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, ako koga zanima, ja sam dobio odgovor iz referade:

[i]Možete diplomirati do 30.10.2010.
Ukoliko znate da nećete moći morate se upisati do 17.9.2010.[/i]
Evo, ako koga zanima, ja sam dobio odgovor iz referade:

Možete diplomirati do 30.10.2010.
Ukoliko znate da nećete moći morate se upisati do 17.9.2010.

[Vrh]
brlja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 16:03 sri, 20. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prošle godine je stvarno bilo do 30.11. Ja sam pisao molbu da mi se produži 10 dana i diplomirao sam 9.12.

Inače Luka Grubišić je i bio taj koji me obavjestio o tome prošle godine jer mi je bio mentor.
Prošle godine je stvarno bilo do 30.11. Ja sam pisao molbu da mi se produži 10 dana i diplomirao sam 9.12.

Inače Luka Grubišić je i bio taj koji me obavjestio o tome prošle godine jer mi je bio mentor.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,... Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum