Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
damirko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:00 uto, 7. 9. 2010 Naslov: |
|
|
mislis na studente po "starom" programu?
razgovarala sam u ljeto s prodekanom u vezi toga, i rekao je da ove godine uopce nece biti produljenja, da je to prosle godine bilo "izvanredno" (iako sam mu rekla da je, koliko ja znam, do sada toga bilo svake godine, i da je rok ugl bio 31.12.; on je tvrdio da to nikad nije postojalo; ne znam kako je moguce da dvoje ljudi s istog faksa ima toliko kontradiktorne podatke :?: )
ugl, navodno cemo se ove godine svi morat upisat na upisima 13.-17.9., cak i ako je do kraja ostao samo diplomski; sve ostalo ce se smatrati naknadnim upisom (morat ce se pisati molbe itd)
btw - nemoj ovo uzimat kao 100% tocno, znas da se zadnjih godinu-dve svako malo nesto mijenja... a i mislim da ce se ove godine promijeniti prodekan, pa je moguce da novi kaze nesto drugo.
mislis na studente po "starom" programu?
razgovarala sam u ljeto s prodekanom u vezi toga, i rekao je da ove godine uopce nece biti produljenja, da je to prosle godine bilo "izvanredno" (iako sam mu rekla da je, koliko ja znam, do sada toga bilo svake godine, i da je rok ugl bio 31.12.; on je tvrdio da to nikad nije postojalo; ne znam kako je moguce da dvoje ljudi s istog faksa ima toliko kontradiktorne podatke )
ugl, navodno cemo se ove godine svi morat upisat na upisima 13.-17.9., cak i ako je do kraja ostao samo diplomski; sve ostalo ce se smatrati naknadnim upisom (morat ce se pisati molbe itd)
btw - nemoj ovo uzimat kao 100% tocno, znas da se zadnjih godinu-dve svako malo nesto mijenja... a i mislim da ce se ove godine promijeniti prodekan, pa je moguce da novi kaze nesto drugo.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
damirko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:36 uto, 7. 9. 2010 Naslov: |
|
|
Da, mislio sam na stari program (konkretno, dipl. ing. matematike - računarstvo). Poslao sam e-mail u referadu, ali još nisam dobio odgovor - pitanje je da li i gospođe koje tamo rade to znaju, ako je situacija takva kakvom je opisujete. :(
Mislim, meni je ostao samo diplomski (odradio sam sve ispite i seminar), ali ne bih htio na silu izlaziti, ako nije nužno.
Ako netko sazna štogod konkretno, bit ću mu zahvalan na informaciji. :)
Da, mislio sam na stari program (konkretno, dipl. ing. matematike - računarstvo). Poslao sam e-mail u referadu, ali još nisam dobio odgovor - pitanje je da li i gospođe koje tamo rade to znaju, ako je situacija takva kakvom je opisujete.
Mislim, meni je ostao samo diplomski (odradio sam sve ispite i seminar), ali ne bih htio na silu izlaziti, ako nije nužno.
Ako netko sazna štogod konkretno, bit ću mu zahvalan na informaciji.
|
|
[Vrh] |
|
damirko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
damirko Forumaš(ica)

Spol: