Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:52 sri, 12. 5. 2004 Naslov: Printer-friendly topics |
|
|
Od prije par minuta, pri vrhu topica se, uz standardne [i]New Topic[/i] i [i]Post Reply[/i] gumbe, pojavljuje i treci, sa slicicom printera. :o Klikom na njega mozete dobiti prilicno neuglednu, tzv. [i]printer friendly[/i] verziju topica. :-s
Ono sto je zgodno je to da nakon toga mozete kliknui na [u]:[i][/i]| |[i][/i]:[/u] koji ce vam dati cijeli topic u jednoj jedinoj stranici. :shock: Tako ga trivijalno mozete pospremiti kao jedan HTML file i cuvati, recimo, za uspomenu. :D
Pazite samo, jer generiranje takvih, povecih, stranica hoce zagusiti masinu (klijenta, DGu nije narocito tesko :P) ili sporiju (i.e. modemsku) vezu... :(
:wave:
P.S. Stvar provjereno radi na Classic shemi, pod engleskim jezikom. 8)
Od prije par minuta, pri vrhu topica se, uz standardne New Topic i Post Reply gumbe, pojavljuje i treci, sa slicicom printera. Klikom na njega mozete dobiti prilicno neuglednu, tzv. printer friendly verziju topica.
Ono sto je zgodno je to da nakon toga mozete kliknui na :| |: koji ce vam dati cijeli topic u jednoj jedinoj stranici. Tako ga trivijalno mozete pospremiti kao jedan HTML file i cuvati, recimo, za uspomenu.
Pazite samo, jer generiranje takvih, povecih, stranica hoce zagusiti masinu (klijenta, DGu nije narocito tesko ) ili sporiju (i.e. modemsku) vezu...
P.S. Stvar provjereno radi na Classic shemi, pod engleskim jezikom.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 8:54 sri, 12. 5. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Errr.... o cemu ti to? Kod mene nema slicice printera. Da, probao sam force-refresh. I imam engleski classic.[/quote]
[quote]Od prije par minuta, pri [b][size=18][color=red]vrhu topica[/color][/size][/b] se, uz standardne [b]New Topic i Post Reply gumbe[/b], (ono okruglasto)pojavljuje i treci, sa slicicom printera. [/quote]
dakle, ne tamo ispod DG logoa, vec odmah na vrhu gdje imas opisane gumbe
recimo, kad pogledas novi topic koji ima puno strana, onda na vrhu ti pise broj strane na koju moyes skociti, e pa odmah ispod toga....
nadam se da si ga nasao :g:
btw, ovu slicicu trazis [img]http://degiorgi.math.hr/forum/templates/Classic/images/printer.gif[/img]
krcko (napisa): | Errr.... o cemu ti to? Kod mene nema slicice printera. Da, probao sam force-refresh. I imam engleski classic. |
Citat: | Od prije par minuta, pri vrhu topica se, uz standardne New Topic i Post Reply gumbe, (ono okruglasto)pojavljuje i treci, sa slicicom printera. |
dakle, ne tamo ispod DG logoa, vec odmah na vrhu gdje imas opisane gumbe
recimo, kad pogledas novi topic koji ima puno strana, onda na vrhu ti pise broj strane na koju moyes skociti, e pa odmah ispod toga....
nadam se da si ga nasao
btw, ovu slicicu trazis
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 9:28 sri, 12. 5. 2004 Naslov: Re: Printer-friendly topics |
|
|
[quote="vsego"]Od prije par minuta, pri vrhu topica se, uz standardne [i]New Topic[/i] i [i]Post Reply[/i] gumbe, pojavljuje i treci, sa slicicom printera. :o Klikom na njega mozete dobiti prilicno neuglednu, tzv. [i]printer friendly[/i] verziju topica. :-s
P.S. Stvar provjereno radi na Classic shemi, pod engleskim jezikom. 8)[/quote]
Just for info... radi i na hrvatskom. :-)
vsego (napisa): | Od prije par minuta, pri vrhu topica se, uz standardne New Topic i Post Reply gumbe, pojavljuje i treci, sa slicicom printera. Klikom na njega mozete dobiti prilicno neuglednu, tzv. printer friendly verziju topica.
P.S. Stvar provjereno radi na Classic shemi, pod engleskim jezikom.  |
Just for info... radi i na hrvatskom.
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 22:21 sri, 12. 5. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Onda otvorite [i]Rasprave[/i] i nemate vise pojma koji je koji forum. :PP[/quote]
Nisam siguran da znam o čemu pričaš...
[quote]Vec sam cuo da je [i]Classic[/i] ruzan i onda dobijao demantije od istih osoba samo par dana kasnije. :roll: Pokusajte, pa sudite nakon par dana koristenja... :roll:[/quote]
Evo, ja ga koristim već tjedan dana. Prebacio sam se upravo zato da bih na vrijeme imao što reći na ovakvu tvoju rečenicu... :-p
Za estetiku me baš briga (ljepotu slrn-a nikad nećete dostići :-p : ), ali činjenica je da prigovor koji sam imao na početku i dalje stoji. _Svijetlo je_. Bole oči od gledanja u to dulje vrijeme.
Da, mogu isključit boje i stavit svoj css, ali ne mogu to univerzalno napraviti. Ipak surfam (povremeno: ) i drugim siteovima...
Mislim da bi bar ljude koji su u top10 postera trebalo poslušati. :-)
vsego (napisa): | Onda otvorite Rasprave i nemate vise pojma koji je koji forum.  |
Nisam siguran da znam o čemu pričaš...
Citat: | Vec sam cuo da je Classic ruzan i onda dobijao demantije od istih osoba samo par dana kasnije. Pokusajte, pa sudite nakon par dana koristenja...  |
Evo, ja ga koristim već tjedan dana. Prebacio sam se upravo zato da bih na vrijeme imao što reći na ovakvu tvoju rečenicu... :-p
Za estetiku me baš briga (ljepotu slrn-a nikad nećete dostići :-p : ), ali činjenica je da prigovor koji sam imao na početku i dalje stoji. _Svijetlo je_. Bole oči od gledanja u to dulje vrijeme.
Da, mogu isključit boje i stavit svoj css, ali ne mogu to univerzalno napraviti. Ipak surfam (povremeno: ) i drugim siteovima...
Mislim da bi bar ljude koji su u top10 postera trebalo poslušati.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)