Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Marius Forumaš(ica)

|
Postano: 18:48 sri, 8. 9. 2010 Naslov: Pomoc brucosu |
|
|
Hej 8) ,
Ima li tko link za raspored(sluzbeni po mogucnosti) za nastavnicki smjer(prva godina naravno)?
Ovaj, hm, usput da li bi mi itko mogao reci kakav je sutrasnji raspored jer mislim da je prodekan za nastavu rekao da imamo raspored za petak(bio sam na uvodnom predavanju, ali me nesanica malo hvatala zadnjih par dana pa nisam bas najbolje sve pohvatao), ali nisam siguran... :?
+ sutra bih trebao izvaditi indeks i x-icu pa ako bi mi netko mogao rec sta, di te kako to bi bilo stvarno magicno :)
Unaprijed hvala! 8)
Hej ,
Ima li tko link za raspored(sluzbeni po mogucnosti) za nastavnicki smjer(prva godina naravno)?
Ovaj, hm, usput da li bi mi itko mogao reci kakav je sutrasnji raspored jer mislim da je prodekan za nastavu rekao da imamo raspored za petak(bio sam na uvodnom predavanju, ali me nesanica malo hvatala zadnjih par dana pa nisam bas najbolje sve pohvatao), ali nisam siguran...
+ sutra bih trebao izvaditi indeks i x-icu pa ako bi mi netko mogao rec sta, di te kako to bi bilo stvarno magicno
Unaprijed hvala!
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:03 sri, 8. 9. 2010 Naslov: Re: Pomoc brucosu |
|
|
[quote="Marius"]Hej 8) ,
Ovaj, hm, usput da li bi mi itko mogao reci kakav je sutrasnji raspored jer mislim da je prodekan za nastavu rekao da imamo raspored za petak(bio sam na uvodnom predavanju, ali me nesanica malo hvatala zadnjih par dana pa nisam bas najbolje sve pohvatao), ali nisam siguran... :?
+ sutra bih trebao izvaditi indeks i x-icu pa ako bi mi netko mogao rec sta, di te kako to bi bilo stvarno magicno :)
Unaprijed hvala! 8)[/quote]
Link ti je [url=http://www.math.hr/fgs.axd?id=2870]tu[/url] :P
pa sutra imas ono sto inace imas petkom :roll:
index i xicu vadis u uredu za studente. pretpostavljam da ce bit ogromni red pa ces skuzit di je to :D
radi od 11-13 ako se dobro sjecam.
ako nece bit red, onda je to nakon ulaza lijevo prva vrata :)
Marius (napisa): | Hej ,
Ovaj, hm, usput da li bi mi itko mogao reci kakav je sutrasnji raspored jer mislim da je prodekan za nastavu rekao da imamo raspored za petak(bio sam na uvodnom predavanju, ali me nesanica malo hvatala zadnjih par dana pa nisam bas najbolje sve pohvatao), ali nisam siguran...
+ sutra bih trebao izvaditi indeks i x-icu pa ako bi mi netko mogao rec sta, di te kako to bi bilo stvarno magicno
Unaprijed hvala!  |
Link ti je tu
pa sutra imas ono sto inace imas petkom
index i xicu vadis u uredu za studente. pretpostavljam da ce bit ogromni red pa ces skuzit di je to
radi od 11-13 ako se dobro sjecam.
ako nece bit red, onda je to nakon ulaza lijevo prva vrata
|
|
[Vrh] |
|
Marius Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)