Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tvrdi uvez (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,...
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:37 pet, 10. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene pere senilija, al mislim da je u knjigovežnici dvorski, gdje matematičari već ritualno odlaze :D mene to olakšalo kojih 60tak kuna po primjerku, za 5 primjeraka, a mislim da je cijena bila nešto veća za jedan, oko 70tak?

U svakom slučaju, mislim da njima niti za doktorat nije cijena 80, pa mi ova ponuda ne zvuči extra povoljno.

Osim ako su se cijene mijenjale, naravno ;)
Mene pere senilija, al mislim da je u knjigovežnici dvorski, gdje matematičari već ritualno odlaze Very Happy mene to olakšalo kojih 60tak kuna po primjerku, za 5 primjeraka, a mislim da je cijena bila nešto veća za jedan, oko 70tak?

U svakom slučaju, mislim da njima niti za doktorat nije cijena 80, pa mi ova ponuda ne zvuči extra povoljno.

Osim ako su se cijene mijenjale, naravno Wink

Gost

PostPostano: 10:23 sri, 22. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne, web stranica ove fotokopiraone je, moram priznati, vrhunac svega što sam pročitao na Internetu u zadnje vrijeme. Čak i ako zanemarimo činjenicu da firma samu sebe naziva povremeno jednim nazivom, a povremeno drugim (sa i bez razmaka), pa čak i ako zažmirimo na naprosto kriminalnu nepismenost ("Ako slučajno naletite na zaključana vrata. To znači da smo otišli negdje."), ti tekstovi su upravo nevjerojatni. Da citiram (u homeu i pod "radno vrijeme"; boldanje najkvalitetnijih dijelova je moje):

"[b]Kao i svaka fotokopiraona takoi naša fotokopiraona je mjesto gdje se papiri na kojima nesto pise najčešće fotokopiraju na one koji su prazni i tako se umnožavaju. Tako sređene i popunjene papire vi onda nosite kući. Eventualno vam jos možemo ponuditi vrećicu ili pak da vam to uvezemo pa da ljepše izgleda[/b] i ne pobrka vam se redoslijed."

"Naša fotokopiraona Sinteaglobal d.o.o počela je sa radom 25.5. 2010. godine. Direktorica i osnivačica firme ima 8 godina iskustva u radu u fotokopiraoni i upravo tim iskustvom može vam garantirati kvalitetu, te da je [b]u stanju izbječi ako ne sve, onda makar većinu grešaka[/b] koje rade šefovi drugih fotokopiraona."

"Tu smo od 7.30 do 20:30, radnim danom. [b]A od 8.00 do 15h subotom. Ako slučajno naletite na zaključana vrata. To znači da smo otišli negdje. Dobra stvar je da ne idemo nigdje daleko i brzo se vraćamo[/b], a najbolja stvar je to što i [b]kad odemo to bude samo radi vas i samo jer nekom negdje nešto gori od hitnosti[/b]. Ne izlazimo ni na doručak nikad.[b]Subotom ne radimo[/b], a nedjeljom pogotovo. Dobro, ponekad radimo nedeljom, ali samo ako nekom nešto baš treba, a mi to možemo učiniti jer baš tu subotu nismo otišli na izlet"

Morat ću otići tamo u kopiraonu, ne da nešto kopiram, Bože nikako, nego čisto da vidim još detalja ove očito nevjerojatno uigrane organizacije :D
Ne, web stranica ove fotokopiraone je, moram priznati, vrhunac svega što sam pročitao na Internetu u zadnje vrijeme. Čak i ako zanemarimo činjenicu da firma samu sebe naziva povremeno jednim nazivom, a povremeno drugim (sa i bez razmaka), pa čak i ako zažmirimo na naprosto kriminalnu nepismenost ("Ako slučajno naletite na zaključana vrata. To znači da smo otišli negdje."), ti tekstovi su upravo nevjerojatni. Da citiram (u homeu i pod "radno vrijeme"; boldanje najkvalitetnijih dijelova je moje):

"Kao i svaka fotokopiraona takoi naša fotokopiraona je mjesto gdje se papiri na kojima nesto pise najčešće fotokopiraju na one koji su prazni i tako se umnožavaju. Tako sređene i popunjene papire vi onda nosite kući. Eventualno vam jos možemo ponuditi vrećicu ili pak da vam to uvezemo pa da ljepše izgleda i ne pobrka vam se redoslijed."

"Naša fotokopiraona Sinteaglobal d.o.o počela je sa radom 25.5. 2010. godine. Direktorica i osnivačica firme ima 8 godina iskustva u radu u fotokopiraoni i upravo tim iskustvom može vam garantirati kvalitetu, te da je u stanju izbječi ako ne sve, onda makar većinu grešaka koje rade šefovi drugih fotokopiraona."

"Tu smo od 7.30 do 20:30, radnim danom. A od 8.00 do 15h subotom. Ako slučajno naletite na zaključana vrata. To znači da smo otišli negdje. Dobra stvar je da ne idemo nigdje daleko i brzo se vraćamo, a najbolja stvar je to što i kad odemo to bude samo radi vas i samo jer nekom negdje nešto gori od hitnosti. Ne izlazimo ni na doručak nikad.Subotom ne radimo, a nedjeljom pogotovo. Dobro, ponekad radimo nedeljom, ali samo ako nekom nešto baš treba, a mi to možemo učiniti jer baš tu subotu nismo otišli na izlet"

Morat ću otići tamo u kopiraonu, ne da nešto kopiram, Bože nikako, nego čisto da vidim još detalja ove očito nevjerojatno uigrane organizacije Very Happy

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:26 sri, 22. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

A di ti je smisao za humor. Jos se nije desilo da tokom radnog vremena su vrata zakljucana.
Osim toga ako ti zafrkancija na stranici smeta, bravo.
Ne shvacaj sve sto procitas bukvalno.

Kopiraj za 15ak ili 20ak lipa po stranici i neka te peljese, glavno da ono kaj pise na stranicama je tebi po volji. :wink:
A di ti je smisao za humor. Jos se nije desilo da tokom radnog vremena su vrata zakljucana.
Osim toga ako ti zafrkancija na stranici smeta, bravo.
Ne shvacaj sve sto procitas bukvalno.

Kopiraj za 15ak ili 20ak lipa po stranici i neka te peljese, glavno da ono kaj pise na stranicama je tebi po volji. Wink

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 16:43 sri, 22. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jedno je humor. Drugo je opća nepismenost i kontradiktornost u izjavama - i neuočavanje istog čak i kad se ovako eksplicitno istakne.

Iz ovoga 'ne shvaćaj sve što pročitaš bukvalno" zaključujem da je moguće da niti cijene nisu takve kako je napisano na stranici :shocked:

Ja ipak radije idem u kopiraonu koja zna da li radi ili ne radi subotom, i kojoj pouzdano znam cjenik :rofl:
Jedno je humor. Drugo je opća nepismenost i kontradiktornost u izjavama - i neuočavanje istog čak i kad se ovako eksplicitno istakne.

Iz ovoga 'ne shvaćaj sve što pročitaš bukvalno" zaključujem da je moguće da niti cijene nisu takve kako je napisano na stranici Sta uradi, covjece??!

Ja ipak radije idem u kopiraonu koja zna da li radi ili ne radi subotom, i kojoj pouzdano znam cjenik Rolling On the Floor Laughing

Gost

PostPostano: 18:07 sri, 22. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

cjene su takve kakve su navedene i najnize su u gradu.

Cak i tvrdi uvez u KOMBINACIJI SA PRINTOM je mozda i najjeftiniji u gradu.

Racunaj diplomski od 60 stranica od toga 15 u boji ukupni print je 20 kuna i 40 lipa.
Malo gdje bi prosao sa time ispod 40 kuna.
Neki imaju jeftiniji tvrdi uvez ali print kod njih izadje i duplo skuplje....

Cjene su za studente c/b fotokopiranje 10 lipa
boja 1 kunu

Printanje c/b 12 lipa boja 1 kunu

Cemu sad objasnjavati sto je sala a sto ne?!
Pa nije ovo forum filozofskog fakulteta. :lol:
Jasno je da ako se sali sa cjenama da se ljudi nebi vracali kao i da se zaista desi da su vrata zakljucana u radno vrijeme.
Tvojom logikom mozda se ni ne bave kopiranjem nego .........

E da jedna vrlo vazna napomena.... Jako smetaju drugim kopiraonama :D

:D
cjene su takve kakve su navedene i najnize su u gradu.

Cak i tvrdi uvez u KOMBINACIJI SA PRINTOM je mozda i najjeftiniji u gradu.

Racunaj diplomski od 60 stranica od toga 15 u boji ukupni print je 20 kuna i 40 lipa.
Malo gdje bi prosao sa time ispod 40 kuna.
Neki imaju jeftiniji tvrdi uvez ali print kod njih izadje i duplo skuplje....

Cjene su za studente c/b fotokopiranje 10 lipa
boja 1 kunu

Printanje c/b 12 lipa boja 1 kunu

Cemu sad objasnjavati sto je sala a sto ne?!
Pa nije ovo forum filozofskog fakulteta. Laughing
Jasno je da ako se sali sa cjenama da se ljudi nebi vracali kao i da se zaista desi da su vrata zakljucana u radno vrijeme.
Tvojom logikom mozda se ni ne bave kopiranjem nego .........

E da jedna vrlo vazna napomena.... Jako smetaju drugim kopiraonama Very Happy

Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,... Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum