Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Predavanja - poslijediplomski aktuarska matematika

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,...
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
IvanaPilipovic
Gost

PostPostano: 12:17 čet, 4. 9. 2008    Naslov: Predavanja - poslijediplomski aktuarska matematika Citirajte i odgovorite

Lijepi pozdrav!

Zanima me kad (u tjednu i danu) se održavaju predavanja na poslijediplomskom studiju aktuarske matematike? Koliko je to prilagodjeno ljudima koji rade? Pretpostavljam da bi trebalo tako biti.

Hvala,
Ivana
Lijepi pozdrav!

Zanima me kad (u tjednu i danu) se održavaju predavanja na poslijediplomskom studiju aktuarske matematike? Koliko je to prilagodjeno ljudima koji rade? Pretpostavljam da bi trebalo tako biti.

Hvala,
Ivana

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:17 čet, 4. 9. 2008    Naslov: Re: Predavanja - poslijediplomski aktuarska matematika Citirajte i odgovorite

[quote="IvanaPilipovic"]Zanima me kad (u tjednu i danu) se održavaju predavanja na poslijediplomskom studiju aktuarske matematike? Koliko je to prilagodjeno ljudima koji rade? Pretpostavljam da bi trebalo tako biti.[/quote]

Bojim se da nije tako. :? Na [url=http://degiorgi.math.hr/aktuari/timetable_hr.php]webu[/url] pise da su predavanja dopodne i rano prijepodne. :( File je zadnje modificiran neposredno pred Novu godinu, sto znaci da je aktualan (tj. bio za ovu ak.god). :)
IvanaPilipovic (napisa):

Bojim se da nije tako. Confused Na webu pise da su predavanja dopodne i rano prijepodne. Sad File je zadnje modificiran neposredno pred Novu godinu, sto znaci da je aktualan (tj. bio za ovu ak.god). Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
IvanaPilipović
Gost

PostPostano: 14:06 čet, 4. 9. 2008    Naslov: Re: Predavanja - poslijediplomski aktuarska matematika Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"] Bojim se da nije tako. :? Na [url=http://degiorgi.math.hr/aktuari/timetable_hr.php]webu[/url] pise da su predavanja dopodne i rano prijepodne. :( File je zadnje modificiran neposredno pred Novu godinu, sto znaci da je aktualan (tj. bio za ovu ak.god). :)[/quote]

da, zaista, hvala na linku koji mi je promakao. Malo nezgodno moram priznati, ali valjda je osnovna pretpostavka da ljude tamo šalju konkretne firme pa im nije nezgodno izbivati s posla skoro svaki mjesec po tjedan dana.

Pozdrav
vsego (napisa):
Bojim se da nije tako. Confused Na webu pise da su predavanja dopodne i rano prijepodne. Sad File je zadnje modificiran neposredno pred Novu godinu, sto znaci da je aktualan (tj. bio za ovu ak.god). Smile

da, zaista, hvala na linku koji mi je promakao. Malo nezgodno moram priznati, ali valjda je osnovna pretpostavka da ljude tamo šalju konkretne firme pa im nije nezgodno izbivati s posla skoro svaki mjesec po tjedan dana.

Pozdrav

[Vrh]
konfjuzd
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 0

PostPostano: 22:57 čet, 7. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam nekoliko pitanja u vezi poslijediplomskog studija iz aktuarske.
Znam da je potrebno imati 3,5 prosjek i to iz stručnih kolegija, ali mene zanima da li se to gleda svih 5 godina ili samo ove zadnje dvije godine diplomskog studija (inače, ja sam na 4.godini, smjer: Financijska matematika)?! :?
Da li su upisi na postdiplomski organizirani svake ili svake druge godine?
Upisuju li se većinom ljudi koji već rade kao aktuari i firma im plaća studij ili netom diplomirani studenti koji si sami to financiraju!?
Hvala! :D
Znam da je potrebno imati 3,5 prosjek i to iz stručnih kolegija, ali mene zanima da li se to gleda svih 5 godina ili samo ove zadnje dvije godine diplomskog studija (inače, ja sam na 4.godini, smjer: Financijska matematika)?! Confused
Upisuju li se većinom ljudi koji već rade kao aktuari i firma im plaća studij ili netom diplomirani studenti koji si sami to financiraju!?
Hvala! Very Happy

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:07 čet, 7. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pitanja je bolje uputiti shefu studija direktno (mislim da je to prof. D. Bakic). :)

Cini mi se da se upisuje svake godine i nekako mi nema smisla da se gleda svih 5 godina, jer su to odvojeni studiji, no to je samo moje vidjenje stvari. :?

A tko upisuje... vjerojatno znaju samo oni koji taj studij vode. :)
Pitanja je bolje uputiti shefu studija direktno (mislim da je to prof. D. Bakic). Smile

Cini mi se da se upisuje svake godine i nekako mi nema smisla da se gleda svih 5 godina, jer su to odvojeni studiji, no to je samo moje vidjenje stvari. Confused

A tko upisuje... vjerojatno znaju samo oni koji taj studij vode. Smile

[Vrh]
konfjuzd
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 0

PostPostano: 23:19 čet, 7. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala na brzom odgovoru :)
Nekako sam mišljenja da ljudi to upisuju kada već uđu u taj posao i onda se žele još obrazovati ili zbog sebe samih ili zbog potrebe firme. Mislite li da ima smisla to upisivati odmah poslije diplome, znači prije bilo kakvoh stručnog radnog iskustva?! :?
Zato sam zapravo i postavila ono pitanje tko to upisuje.
Hvala na brzom odgovoru Smile
Nekako sam mišljenja da ljudi to upisuju kada već uđu u taj posao i onda se žele još obrazovati ili zbog sebe samih ili zbog potrebe firme. Mislite li da ima smisla to upisivati odmah poslije diplome, znači prije bilo kakvoh stručnog radnog iskustva?! Confused
Zato sam zapravo i postavila ono pitanje tko to upisuje.

[Vrh]
anazana
Gost

PostPostano: 10:29 čet, 29. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="konfjuzd"]Imam nekoliko pitanja u vezi poslijediplomskog studija iz aktuarske.
Znam da je potrebno imati 3,5 prosjek[b] i to iz stručnih kolegija[/b], ali mene zanima da li se to gleda svih 5 godina ili samo ove zadnje dvije godine diplomskog studija (inače, ja sam na 4.godini, smjer: Financijska matematika)?! :?
Hvala! :D[/quote]

Kako misliš iz stručnih kolegija? Koji bi to kolegiji bili? Koliko ja znam misli se na ukupan prosjek iz svih kolegija.
konfjuzd (napisa):
Znam da je potrebno imati 3,5 prosjek i to iz stručnih kolegija, ali mene zanima da li se to gleda svih 5 godina ili samo ove zadnje dvije godine diplomskog studija (inače, ja sam na 4.godini, smjer: Financijska matematika)?! Confused
Hvala! Very Happy

Kako misliš iz stručnih kolegija? Koji bi to kolegiji bili? Koliko ja znam misli se na ukupan prosjek iz svih kolegija.

[Vrh]
iizuzetan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:30 čet, 26. 8. 2010    Naslov: Re: Predavanja - poslijediplomski aktuarska matematika Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="IvanaPilipovic"]Zanima me kad (u tjednu i danu) se održavaju predavanja na poslijediplomskom studiju aktuarske matematike? Koliko je to prilagodjeno ljudima koji rade? Pretpostavljam da bi trebalo tako biti.[/quote]

Bojim se da nije tako. :? Na [url=http://degiorgi.math.hr/aktuari/timetable_hr.php]webu[/url] pise da su predavanja dopodne i rano prijepodne. :( File je zadnje modificiran neposredno pred Novu godinu, sto znaci da je aktualan (tj. bio za ovu ak.god). :)[/quote]

Hvala za link , stvarno ga je tesko naci !!!!
vsego (napisa):
IvanaPilipovic (napisa):

Hvala za link , stvarno ga je tesko naci !!!!

Gost

PostPostano: 17:55 pon, 4. 10. 2010    Naslov: upisi Citirajte i odgovorite

zanima me kad su upisi na stručni specijalistički studij aktuarske matematike?

unaprijed hvala

unaprijed hvala

[Vrh]
GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
72 = 110 - 38

PostPostano: 18:54 pon, 4. 10. 2010    Naslov: Re: upisi Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]zanima me kad su upisi na stručni specijalistički studij aktuarske matematike?

unaprijed hvala[/quote]

vjerojatno ih ove godine nece biti. Mislim da idu svake dvije godine, a prosle su upisavali studente
Anonymous (napisa):

unaprijed hvala

vjerojatno ih ove godine nece biti. Mislim da idu svake dvije godine, a prosle su upisavali studente

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,... Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum