[quote="Cobs"][quote="ivo34"]
Tesko ce ti neki program resize-ati ext particiju, barem se nije moglo kada sam radio takve stvari... Pogledaj malo po netu, mozda se sada moze.[/quote]
Ali ak recimo zelim od ove druge win particije uzet komad i zaljepit na glavnu ( to se može ) ? ak je, daj mi sam baci link na neki program koji je pouzdan ( ako takvog znaš ). Fala[/quote]
Mozes to iz windowsa napraviti, nije uopce tesko. Odes na computer management (control panel->administrative tools), pa na disk management. Poprilicno je jednostavno napraviti tamo ovo sto si htio, ako zapnes google ti je prijatelj, ili pitaj ovdje. :wink:
Cobs (napisa): | ivo34 (napisa): |
Tesko ce ti neki program resize-ati ext particiju, barem se nije moglo kada sam radio takve stvari... Pogledaj malo po netu, mozda se sada moze. |
Ali ak recimo zelim od ove druge win particije uzet komad i zaljepit na glavnu ( to se može ) ? ak je, daj mi sam baci link na neki program koji je pouzdan ( ako takvog znaš ). Fala |
Mozes to iz windowsa napraviti, nije uopce tesko. Odes na computer management (control panel→administrative tools), pa na disk management. Poprilicno je jednostavno napraviti tamo ovo sto si htio, ako zapnes google ti je prijatelj, ili pitaj ovdje.
|