Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
stuey Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:26 pet, 8. 10. 2010 Naslov: Re: Kombinatorika |
|
|
[quote="tihana"]može li mi netko tko je prošle godine slušao kombinatoriku reći kako se polagao kolegij :)
dal je bilo bliceva (kakvih, kada), ima li negdje netko prošlogodišnje kolokvije, kako je izgledao usmeni i slično :)
znam da je lagan kolegij ali bih ipak bila zahvalna na informacijama :D[/quote]
dva kolokvija + usmeni, ništa od toga preteško. najveći je problem bio što nismo znali što očekivati od kolokvija, a oni su bili prilično jednostavni. usmeni je također prilično ugodan, profesor ko da bi najradije svima podijelio petice :) postoji valjda jedan dokaz koji je možda malo teži za naučit i koji je znao pitat, ostalo što pita su jednostavne stvari i zadaci koji su bili na kolokviju (a ni taj dokaz nije neki bauk ali smo ga mi neki bili lijeni naučit :P).
ja sam npr. zeznuo na drugom kolokviju najlakši zadatak (imao 0 bodova na njemu) i onda me prvo to pitao (znači gleda ti bodove s kolokvija i pita ono što ti je bilo najslabije), a nakon toga još par jednostavnih stvari i prošlo je super.
bliceva nije bilo. potpisa je bilo ali mislim da to na kraju uopće nije gledao.
mislim da imam kolokvije, ali trenutno ih nemam (nisam u zg), pa ako ih netko ne postavi ranije, potražit ću čim se vratim :)
tihana (napisa): | može li mi netko tko je prošle godine slušao kombinatoriku reći kako se polagao kolegij
dal je bilo bliceva (kakvih, kada), ima li negdje netko prošlogodišnje kolokvije, kako je izgledao usmeni i slično
znam da je lagan kolegij ali bih ipak bila zahvalna na informacijama |
dva kolokvija + usmeni, ništa od toga preteško. najveći je problem bio što nismo znali što očekivati od kolokvija, a oni su bili prilično jednostavni. usmeni je također prilično ugodan, profesor ko da bi najradije svima podijelio petice postoji valjda jedan dokaz koji je možda malo teži za naučit i koji je znao pitat, ostalo što pita su jednostavne stvari i zadaci koji su bili na kolokviju (a ni taj dokaz nije neki bauk ali smo ga mi neki bili lijeni naučit ).
ja sam npr. zeznuo na drugom kolokviju najlakši zadatak (imao 0 bodova na njemu) i onda me prvo to pitao (znači gleda ti bodove s kolokvija i pita ono što ti je bilo najslabije), a nakon toga još par jednostavnih stvari i prošlo je super.
bliceva nije bilo. potpisa je bilo ali mislim da to na kraju uopće nije gledao.
mislim da imam kolokvije, ali trenutno ih nemam (nisam u zg), pa ako ih netko ne postavi ranije, potražit ću čim se vratim
|
|
[Vrh] |
|
C Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
asdf Gost
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
stuey Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 8:09 uto, 12. 10. 2010 Naslov: Re: Kombinatorika |
|
|
[quote="Crazylamb1"][quote="stuey"]mislim da imam kolokvije, ali trenutno ih nemam (nisam u zg), pa ako ih netko ne postavi ranije, potražit ću čim se vratim :)[/quote]
ak mozes staviti te kolokvije, bilo bi super :) da barem imamo sliku kako to izgleda :)[/quote]
evo pronašao sam oba kolokvija iz 2009.godine, i nažalost samo drugi kolokvij od prošle godine. bilo bi super kad bi netko stavio prvi kolokvij od prošle godine, taj bi vam sad bio najkorisniji. ja ću ga još probati potražiti.
i ako se ne varam, u 1.kolokviju iz 2009. godine se ne trebate zamarati zadatkom 5., barem mi nismo trebali jer nismo takav tip zadataka radili.
Crazylamb1 (napisa): | stuey (napisa): | mislim da imam kolokvije, ali trenutno ih nemam (nisam u zg), pa ako ih netko ne postavi ranije, potražit ću čim se vratim |
ak mozes staviti te kolokvije, bilo bi super da barem imamo sliku kako to izgleda |
evo pronašao sam oba kolokvija iz 2009.godine, i nažalost samo drugi kolokvij od prošle godine. bilo bi super kad bi netko stavio prvi kolokvij od prošle godine, taj bi vam sad bio najkorisniji. ja ću ga još probati potražiti.
i ako se ne varam, u 1.kolokviju iz 2009. godine se ne trebate zamarati zadatkom 5., barem mi nismo trebali jer nismo takav tip zadataka radili.
|
|
[Vrh] |
|
__fox Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
frances Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
frances Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
stuey Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
henrik Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Bee Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 2:33 sri, 27. 10. 2010 Naslov: Re: Kombinatorika |
|
|
[quote="gost"]koliko ima prirodnih brojeva manjih od koji nisu djeljivi niti s 2, niti s 3, niti s 7?
može li netko to riješiti?[/quote]
[quote="stuey"]
i ako se ne varam, u 1.kolokviju iz 2009. godine se ne trebate zamarati zadatkom 5., barem mi nismo trebali jer nismo takav tip zadataka radili.[/quote]
valjda ne treba ni sada to znat.
[quote="stuey"]evo pronašao sam oba kolokvija iz 2009.godine, i nažalost samo drugi kolokvij od prošle godine. bilo bi super kad bi netko stavio prvi kolokvij od prošle godine, taj bi vam sad bio najkorisniji. ja ću ga još probati potražiti. [/quote]
pa prosle godine je 1.kolokvij bio 2009. sto znaci da si nam dao proslogodisnji kolokvij :)
gost (napisa): | koliko ima prirodnih brojeva manjih od koji nisu djeljivi niti s 2, niti s 3, niti s 7?
može li netko to riješiti? |
stuey (napisa): |
i ako se ne varam, u 1.kolokviju iz 2009. godine se ne trebate zamarati zadatkom 5., barem mi nismo trebali jer nismo takav tip zadataka radili. |
valjda ne treba ni sada to znat.
stuey (napisa): | evo pronašao sam oba kolokvija iz 2009.godine, i nažalost samo drugi kolokvij od prošle godine. bilo bi super kad bi netko stavio prvi kolokvij od prošle godine, taj bi vam sad bio najkorisniji. ja ću ga još probati potražiti. |
pa prosle godine je 1.kolokvij bio 2009. sto znaci da si nam dao proslogodisnji kolokvij
|
|
[Vrh] |
|
C Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|