Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Lepi91 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pbakic Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Boris B. Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Lepi91 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mornik Forumaš(ica)

|
Postano: 20:45 uto, 19. 10. 2010 Naslov: |
|
|
Koliko vidim, stvar je već riješena, tako da ja jedino mogu ponuditi kolegi Bakiću da mu se pridružim u petak. :) (S obzirom na to da su u srijedu redovne demonstrature, a u četvrtak, ako i mogu uopće, mogu tek nakon 18.)
Čisto sam htio reći još jednu stvar - kolegica i ja smo na demonstraturama zadnja dva tjedna rješavali stare kolokvije. Ako se dobro sjećam, riješili smo 2008. i 2009., a kratkim pregledom ranijih godina, može se utvditi da su to također, u biti, isti zadaci. :) Vjerujem da su tako slično radili i ostali demonstratori ovaj/prošli tjedan. Stoga, ne vidim baš veliku svrhu u tome da se demonstratori pojave u petak, uzmu kolokvije iz 2008. ili koje već (a koje su već rješavali na "redovnim" demonstraturama, koje su, ako se ne varam, napravljene tako da svaka grupa ima barem jedan termin demonstratura koji im odgovara, pa nema isprika ako do sad niste dolazili :P) i idu rješavati zadatak po zadatak. Objektivno, ti su se zadaci pojavili već dvjesto puta na vježbama u puno varijacija na temu i demonstraturama (tu čak i doslovno baš ti zadaci :)) i, koliko god se činilo grubo, ako te zadatke prvi put vidite u petak... to je mali problem, bilo tog dodatnog termina ili ne. :) Mislim da je puno pametnije da dođete s pitanjima o zadacima koje ne znate riješiti, pa da se onda ti zadaci rješavaju i objašnjavaju.
Na primjer, zbunjuju vas apsolutne vrijednosti ili vam nije jasno kako dokazati da nešto nije injekcija... nešto u tom stilu, uglavnom, to bi bilo super i mislim da bi pomoglo onima koji su do sada nešto rješavali (a, objektivno, svi koji vide da imaju problema s Analizom su morali već početi nešto rješavati i vježbati). Čisto rješavanje (na prethodnim demonstraturama vjerojatno već većinom riješenih) kolokvija na ploči, bez neke veće interakcije s "publikom"... meh, ne mogu reći da sam oduševljen. :)
Koliko vidim, stvar je već riješena, tako da ja jedino mogu ponuditi kolegi Bakiću da mu se pridružim u petak. (S obzirom na to da su u srijedu redovne demonstrature, a u četvrtak, ako i mogu uopće, mogu tek nakon 18.)
Čisto sam htio reći još jednu stvar - kolegica i ja smo na demonstraturama zadnja dva tjedna rješavali stare kolokvije. Ako se dobro sjećam, riješili smo 2008. i 2009., a kratkim pregledom ranijih godina, može se utvditi da su to također, u biti, isti zadaci. Vjerujem da su tako slično radili i ostali demonstratori ovaj/prošli tjedan. Stoga, ne vidim baš veliku svrhu u tome da se demonstratori pojave u petak, uzmu kolokvije iz 2008. ili koje već (a koje su već rješavali na "redovnim" demonstraturama, koje su, ako se ne varam, napravljene tako da svaka grupa ima barem jedan termin demonstratura koji im odgovara, pa nema isprika ako do sad niste dolazili ) i idu rješavati zadatak po zadatak. Objektivno, ti su se zadaci pojavili već dvjesto puta na vježbama u puno varijacija na temu i demonstraturama (tu čak i doslovno baš ti zadaci ) i, koliko god se činilo grubo, ako te zadatke prvi put vidite u petak... to je mali problem, bilo tog dodatnog termina ili ne. Mislim da je puno pametnije da dođete s pitanjima o zadacima koje ne znate riješiti, pa da se onda ti zadaci rješavaju i objašnjavaju.
Na primjer, zbunjuju vas apsolutne vrijednosti ili vam nije jasno kako dokazati da nešto nije injekcija... nešto u tom stilu, uglavnom, to bi bilo super i mislim da bi pomoglo onima koji su do sada nešto rješavali (a, objektivno, svi koji vide da imaju problema s Analizom su morali već početi nešto rješavati i vježbati). Čisto rješavanje (na prethodnim demonstraturama vjerojatno već većinom riješenih) kolokvija na ploči, bez neke veće interakcije s "publikom"... meh, ne mogu reći da sam oduševljen.
|
|
[Vrh] |
|
pbakic Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Lepi91 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mornik Forumaš(ica)

|
Postano: 20:48 sri, 20. 10. 2010 Naslov: |
|
|
Mislim, Lepi, da se izrazim krajnje neformalno, kaj je ovo? :D Ti pitaš (i to isto, doslovno isto, copy-paste, pitanje na tri podforuma!), kolege ti odgovore, ti odgovoriš pbakicu s riječima "11-1???". Nakon toga (i mojeg lamentiranja na temu za koje te ne krivim što si zanemario, svatko normalan bi to i učinio :D), on ti kaže kako može u petak od 12. Ti (kao čovjek koji je te demonstrature tražio) niti ne odgovoriš je li ti to odgovara, već pitaš, ponovno vrlo biranim riječima, "a jel ima tko sutra demonstraturu kakvu???".
Ne, as it seems, nema nitko sutra demonstraturu nikakvu. Danas je netko imao demonstraturu, jučer je netko imao demonstraturu, prekjučer je također netko imao demonstraturu, a pbakic ti je (uz moje prikrpavanje poslije :D) ponudio i demonstraturu u petak. Na tu ponudu nisi odgovorio. Sve u svemu, to se čini kao poprilično demonstrature ovaj tjedan. :) S druge strane, i sutra i svaki dan ti na usluzi stoje i naši mailovi i forum, na stvari se generalno (pogotovo na forumu) dosta brzo odgovara, ima nas više koji to čitamo (i dosta rado odgovaramo :)), a i ostali studenti ti tako mogu pomoći. Postoje i konzultacije kod profesora i asistenata, ne znam kad su, možda čak i neke sutra (čisto vjerojatnosno, nemala je šansa da neke i jesu sutra). U svakom slučaju, bez brige, ima još i vremena i prilika da dobiješ pomoć. :) Samo nemoj paničariti, bitno je da sam radiš, a nijedne konzultacije ni demonstrature ti neće magično tri dana prije kolokvija uliti znanje u glavu.
Sorry ako sam bio malo grub, ali daj utjelovi svoje misli u nekakav razuman post, ne možeš skakati ovako s jednog pitanja na drugo.
Mislim, Lepi, da se izrazim krajnje neformalno, kaj je ovo? Ti pitaš (i to isto, doslovno isto, copy-paste, pitanje na tri podforuma!), kolege ti odgovore, ti odgovoriš pbakicu s riječima "11-1???". Nakon toga (i mojeg lamentiranja na temu za koje te ne krivim što si zanemario, svatko normalan bi to i učinio ), on ti kaže kako može u petak od 12. Ti (kao čovjek koji je te demonstrature tražio) niti ne odgovoriš je li ti to odgovara, već pitaš, ponovno vrlo biranim riječima, "a jel ima tko sutra demonstraturu kakvu???".
Ne, as it seems, nema nitko sutra demonstraturu nikakvu. Danas je netko imao demonstraturu, jučer je netko imao demonstraturu, prekjučer je također netko imao demonstraturu, a pbakic ti je (uz moje prikrpavanje poslije ) ponudio i demonstraturu u petak. Na tu ponudu nisi odgovorio. Sve u svemu, to se čini kao poprilično demonstrature ovaj tjedan. S druge strane, i sutra i svaki dan ti na usluzi stoje i naši mailovi i forum, na stvari se generalno (pogotovo na forumu) dosta brzo odgovara, ima nas više koji to čitamo (i dosta rado odgovaramo ), a i ostali studenti ti tako mogu pomoći. Postoje i konzultacije kod profesora i asistenata, ne znam kad su, možda čak i neke sutra (čisto vjerojatnosno, nemala je šansa da neke i jesu sutra). U svakom slučaju, bez brige, ima još i vremena i prilika da dobiješ pomoć. Samo nemoj paničariti, bitno je da sam radiš, a nijedne konzultacije ni demonstrature ti neće magično tri dana prije kolokvija uliti znanje u glavu.
Sorry ako sam bio malo grub, ali daj utjelovi svoje misli u nekakav razuman post, ne možeš skakati ovako s jednog pitanja na drugo.
|
|
[Vrh] |
|
Lepi91 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:20 sri, 20. 10. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="mornik"]Mislim, Lepi, da se izrazim krajnje neformalno, kaj je ovo? :D Ti pitaš (i to isto, doslovno isto, copy-paste, pitanje na tri podforuma!), kolege ti odgovore, ti odgovoriš pbakicu s riječima "11-1???". Nakon toga (i mojeg lamentiranja na temu za koje te ne krivim što si zanemario, svatko normalan bi to i učinio :D), on ti kaže kako može u petak od 12. Ti (kao čovjek koji je te demonstrature tražio) niti ne odgovoriš je li ti to odgovara, već pitaš, ponovno vrlo biranim riječima, "a jel ima tko sutra demonstraturu kakvu???".
Ne, as it seems, nema nitko sutra demonstraturu nikakvu. Danas je netko imao demonstraturu, jučer je netko imao demonstraturu, prekjučer je također netko imao demonstraturu, a pbakic ti je (uz moje prikrpavanje poslije :D) ponudio i demonstraturu u petak. Na tu ponudu nisi odgovorio. Sve u svemu, to se čini kao poprilično demonstrature ovaj tjedan. :) S druge strane, i sutra i svaki dan ti na usluzi stoje i naši mailovi i forum, na stvari se generalno (pogotovo na forumu) dosta brzo odgovara, ima nas više koji to čitamo (i dosta rado odgovaramo :)), a i ostali studenti ti tako mogu pomoći. Postoje i konzultacije kod profesora i asistenata, ne znam kad su, možda čak i neke sutra (čisto vjerojatnosno, nemala je šansa da neke i jesu sutra). U svakom slučaju, bez brige, ima još i vremena i prilika da dobiješ pomoć. :) Samo nemoj paničariti, bitno je da sam radiš, a nijedne konzultacije ni demonstrature ti neće magično tri dana prije kolokvija uliti znanje u glavu.
Sorry ako sam bio malo grub, ali daj utjelovi svoje misli u nekakav razuman post, ne možeš skakati ovako s jednog pitanja na drugo.[/quote]
nemojte se ljutit...rade vjezbam na demonstraturama nego doma jer mi je tako lakse,a bio sam ovaj tjedan na nekim vec i imam par pitanjca koja bi rade da mi objasne uzivo... a petak su naravno doci,zato ne odgovaram jer je ta demonstratura po resporedu dogovorena kako je rekao pbakic...pa ako je dogovorena nisam smatrao da moram reci da dolazim... mogu ja rjesavat zadatke al ja bi da mi uzivo daju savjete koje cake bi trebalo ponovit prije kolokvija i kaj misle ljudi na kaj se dobro vise fokusirat a kaj mogu malo manje zanemarit i takve stvari...a po svim podforumima asm to stavil,jer su me zamolili oni koji nemaju account na forumu pa da pitam...
mornik (napisa): | Mislim, Lepi, da se izrazim krajnje neformalno, kaj je ovo? Ti pitaš (i to isto, doslovno isto, copy-paste, pitanje na tri podforuma!), kolege ti odgovore, ti odgovoriš pbakicu s riječima "11-1???". Nakon toga (i mojeg lamentiranja na temu za koje te ne krivim što si zanemario, svatko normalan bi to i učinio ), on ti kaže kako može u petak od 12. Ti (kao čovjek koji je te demonstrature tražio) niti ne odgovoriš je li ti to odgovara, već pitaš, ponovno vrlo biranim riječima, "a jel ima tko sutra demonstraturu kakvu???".
Ne, as it seems, nema nitko sutra demonstraturu nikakvu. Danas je netko imao demonstraturu, jučer je netko imao demonstraturu, prekjučer je također netko imao demonstraturu, a pbakic ti je (uz moje prikrpavanje poslije ) ponudio i demonstraturu u petak. Na tu ponudu nisi odgovorio. Sve u svemu, to se čini kao poprilično demonstrature ovaj tjedan. S druge strane, i sutra i svaki dan ti na usluzi stoje i naši mailovi i forum, na stvari se generalno (pogotovo na forumu) dosta brzo odgovara, ima nas više koji to čitamo (i dosta rado odgovaramo ), a i ostali studenti ti tako mogu pomoći. Postoje i konzultacije kod profesora i asistenata, ne znam kad su, možda čak i neke sutra (čisto vjerojatnosno, nemala je šansa da neke i jesu sutra). U svakom slučaju, bez brige, ima još i vremena i prilika da dobiješ pomoć. Samo nemoj paničariti, bitno je da sam radiš, a nijedne konzultacije ni demonstrature ti neće magično tri dana prije kolokvija uliti znanje u glavu.
Sorry ako sam bio malo grub, ali daj utjelovi svoje misli u nekakav razuman post, ne možeš skakati ovako s jednog pitanja na drugo. |
nemojte se ljutit...rade vjezbam na demonstraturama nego doma jer mi je tako lakse,a bio sam ovaj tjedan na nekim vec i imam par pitanjca koja bi rade da mi objasne uzivo... a petak su naravno doci,zato ne odgovaram jer je ta demonstratura po resporedu dogovorena kako je rekao pbakic...pa ako je dogovorena nisam smatrao da moram reci da dolazim... mogu ja rjesavat zadatke al ja bi da mi uzivo daju savjete koje cake bi trebalo ponovit prije kolokvija i kaj misle ljudi na kaj se dobro vise fokusirat a kaj mogu malo manje zanemarit i takve stvari...a po svim podforumima asm to stavil,jer su me zamolili oni koji nemaju account na forumu pa da pitam...
_________________ tko rano rani,malo spava
|
|
[Vrh] |
|
mornik Forumaš(ica)

|
Postano: 21:19 čet, 21. 10. 2010 Naslov: |
|
|
OK, evo na znanje:
Nakon veće količine prijetećih mailova i ružnih pogleda (zapravo, primio sam jedan mail, ali nije bio pretjerano prijeteći, a ljudi me ružno gledaju bez obzira na analizu :D), [b]Petar Bakić i ja objavljujemo da ćemo držati dodatne demonstrature sutra, 22.10., od 11 do 13 sati[/b]. Ukoliko zakasnite, vjerojatno ćemo prvi sat biti u učionici 110, razumno sam uvjeren da je prazna. Kakvo je stanje s drugim satom ne znam, ali ste ionako tada već pod budnim i pažljivim vodstvom kolege Bakića. :)
Naravno, demonstrature nemaju neku primarnu temu, ali vas pozivamo da pripremite što više pitanja u vezi onoga što vas zbilja zanima. Dakle, (obviously) neće biti pripremljeni nikakvi zadaci za vježbu ni ništa takvog, od vas se očekuje da dođete s pitanjima. :) Sistematično rješavanje na ploči doslovno svakog zadatka starih kolokvija (koje smo usto rješavali već sto puta na dosadašnjim demonstraturama) mi se zbilja ne čini da služi nekoj velikoj svrsi, pogotovo tri dana prije kolokvija, makar je završna odluka, naravno, na vama. :) Rješavanje nekog određenog tipa zadataka... to već ima više smisla. :)
Isprike na kasnoj obavijesti, ali pbakic je već spominjao svoj dodatni termin, a ovo je sve ionako sklepano u zadnji trenutak, on public request. :)
OK, evo na znanje:
Nakon veće količine prijetećih mailova i ružnih pogleda (zapravo, primio sam jedan mail, ali nije bio pretjerano prijeteći, a ljudi me ružno gledaju bez obzira na analizu ), Petar Bakić i ja objavljujemo da ćemo držati dodatne demonstrature sutra, 22.10., od 11 do 13 sati. Ukoliko zakasnite, vjerojatno ćemo prvi sat biti u učionici 110, razumno sam uvjeren da je prazna. Kakvo je stanje s drugim satom ne znam, ali ste ionako tada već pod budnim i pažljivim vodstvom kolege Bakića.
Naravno, demonstrature nemaju neku primarnu temu, ali vas pozivamo da pripremite što više pitanja u vezi onoga što vas zbilja zanima. Dakle, (obviously) neće biti pripremljeni nikakvi zadaci za vježbu ni ništa takvog, od vas se očekuje da dođete s pitanjima. Sistematično rješavanje na ploči doslovno svakog zadatka starih kolokvija (koje smo usto rješavali već sto puta na dosadašnjim demonstraturama) mi se zbilja ne čini da služi nekoj velikoj svrsi, pogotovo tri dana prije kolokvija, makar je završna odluka, naravno, na vama. Rješavanje nekog određenog tipa zadataka... to već ima više smisla.
Isprike na kasnoj obavijesti, ali pbakic je već spominjao svoj dodatni termin, a ovo je sve ionako sklepano u zadnji trenutak, on public request.
|
|
[Vrh] |
|
|