Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

formule dopuštene na kolokvijima (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Macaflyyyyertina_
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 1

PostPostano: 12:46 sub, 23. 10. 2010    Naslov: formule dopuštene na kolokvijima Citirajte i odgovorite

Nego, nova sam pa se unaprijed ispričavam ako je netko već ovo pitao...a pitanje je malkoc blesavije ali ono, "tko pita, ne skita".
Uglaaavnom :P na webu, tj. http://web.math.hr/nastava/analiza/files/formule.pdf su objavljene te formule, znači..mi ćemo iste te dobit na kolokviju ili nećemo nikakve dobit ili nešto treće?
Nego, nova sam pa se unaprijed ispričavam ako je netko već ovo pitao...a pitanje je malkoc blesavije ali ono, "tko pita, ne skita".
Uglaaavnom Razz na webu, tj. http://web.math.hr/nastava/analiza/files/formule.pdf su objavljene te formule, znači..mi ćemo iste te dobit na kolokviju ili nećemo nikakve dobit ili nešto treće?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
wannaknow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 13:42 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Re: formule dopuštene na kolokvijima Citirajte i odgovorite

[quote="Macaflyyyyertina_"]Nego, nova sam pa se unaprijed ispričavam ako je netko već ovo pitao...a pitanje je malkoc blesavije ali ono, "tko pita, ne skita".
Uglaaavnom :P na webu, tj. http://web.math.hr/nastava/analiza/files/formule.pdf su objavljene te formule, znači..mi ćemo iste te dobit na kolokviju ili nećemo nikakve dobit ili nešto treće?[/quote]

nećeš nikakve dobit već si isprintaš prve dvije stranice i to poneseš, naravno da možeš isprintat i ostale ali ti neće biti potrebne... od viška glav... btw nemoj da te ulove sa svojim dodatcima :twisted:
Macaflyyyyertina_ (napisa):
Uglaaavnom Razz na webu, tj. http://web.math.hr/nastava/analiza/files/formule.pdf su objavljene te formule, znači..mi ćemo iste te dobit na kolokviju ili nećemo nikakve dobit ili nešto treće?

nećeš nikakve dobit već si isprintaš prve dvije stranice i to poneseš, naravno da možeš isprintat i ostale ali ti neće biti potrebne... od viška glav... btw nemoj da te ulove sa svojim dodatcima Twisted Evil

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Macaflyyyyertina_
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 13:58 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Re: formule dopuštene na kolokvijima Citirajte i odgovorite

[quote="wannaknow"]
nećeš nikakve dobit već si isprintaš prve dvije stranice i to poneseš, naravno da možeš isprintat i ostale ali ti neće biti potrebne... od viška glav... btw nemoj da te ulove sa svojim dodatcima :twisted:[/quote]

ahaam, okej. puno ti hvala :)
wannaknow (napisa):

nećeš nikakve dobit već si isprintaš prve dvije stranice i to poneseš, naravno da možeš isprintat i ostale ali ti neće biti potrebne... od viška glav... btw nemoj da te ulove sa svojim dodatcima Twisted Evil

ahaam, okej. puno ti hvala Smile

[Vrh]
Tomislav
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
23 = 116 - 93

PostPostano: 18:37 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo da pitam pošto nisam siguran sto se ovoga tice.. smije li se na MA1 imati kalkulator? Pritom ne mislim na graficke kalkulatore.
Evo da pitam pošto nisam siguran sto se ovoga tice.. smije li se na MA1 imati kalkulator? Pritom ne mislim na graficke kalkulatore.

[Vrh]
Macaflyyyyertina_
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 19:20 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Tomislav"]Evo da pitam pošto nisam siguran sto se ovoga tice.. smije li se na MA1 imati kalkulator? Pritom ne mislim na graficke kalkulatore.[/quote]

uhm... rado bih ti odgovorila ali ni ja sama ne znam to :D
ponesi kakav god da imaš, neki casio s razlomcima itd ili neki najobičniji sa zbrajanjem i množenjem :P
od viška glava ne boli :)
Tomislav (napisa):

uhm... rado bih ti odgovorila ali ni ja sama ne znam to Very Happy
ponesi kakav god da imaš, neki casio s razlomcima itd ili neki najobičniji sa zbrajanjem i množenjem Razz
od viška glava ne boli Smile

[Vrh]
Tomislav
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 116 - 93

PostPostano: 19:41 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma ponijet cu ja svakako.. mislim ono objektivno, nevidim zasto nemozemo imat kalkulator..recimo da imamo tipa zadatak nadi sliku i slicno..il sliku na intervalu, cak i da to s calc nekako rijesis, pa nece ti priznat rjesenje ako samo napises interval bez postupka :lol: . Nekako se osjecam ljepse kraj mog kalkulatora haha
Ma ponijet cu ja svakako.. mislim ono objektivno, nevidim zasto nemozemo imat kalkulator..recimo da imamo tipa zadatak nadi sliku i slicno..il sliku na intervalu, cak i da to s calc nekako rijesis, pa nece ti priznat rjesenje ako samo napises interval bez postupka Laughing . Nekako se osjecam ljepse kraj mog kalkulatora haha

[Vrh]
Macaflyyyyertina_
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 19:43 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Tomislav"]Ma ponijet cu ja svakako.. mislim ono objektivno, nevidim zasto nemozemo imat kalkulator..recimo da imamo tipa zadatak nadi sliku i slicno..il sliku na intervalu, cak i da to s calc nekako rijesis, pa nece ti priznat rjesenje ako samo napises interval bez postupka :lol: . Nekako se osjecam ljepse kraj mog kalkulatora haha[/quote]
ahahah suosjećam :D
Tomislav (napisa):
Ma ponijet cu ja svakako.. mislim ono objektivno, nevidim zasto nemozemo imat kalkulator..recimo da imamo tipa zadatak nadi sliku i slicno..il sliku na intervalu, cak i da to s calc nekako rijesis, pa nece ti priznat rjesenje ako samo napises interval bez postupka Laughing . Nekako se osjecam ljepse kraj mog kalkulatora haha

ahahah suosjećam Very Happy

[Vrh]
Tomislav
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 116 - 93

PostPostano: 19:55 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znaci kad se lijepo smjestimo u ucionicu od kolokvija bi trebali ljubazno priupitati asistenta koji nas cuva smijemo li to imati :D .. nadam se da ce netko drugi to rijesiti jer ja nemam srece s tim stvarima, tj kad pitam dobijem odgovor : ne :lol:
Znaci kad se lijepo smjestimo u ucionicu od kolokvija bi trebali ljubazno priupitati asistenta koji nas cuva smijemo li to imati Very Happy .. nadam se da ce netko drugi to rijesiti jer ja nemam srece s tim stvarima, tj kad pitam dobijem odgovor : ne Laughing

[Vrh]
Macaflyyyyertina_
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 20:02 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Tomislav"]Znaci kad se lijepo smjestimo u ucionicu od kolokvija bi trebali ljubazno priupitati asistenta koji nas cuva smijemo li to imati :D .. nadam se da ce netko drugi to rijesiti jer ja nemam srece s tim stvarima, tj kad pitam dobijem odgovor : ne :lol:[/quote]

onda ljepo čekaš da neko drugi pita ili nekoga nagovori da pita umjesto tebe :P
Tomislav (napisa):
Znaci kad se lijepo smjestimo u ucionicu od kolokvija bi trebali ljubazno priupitati asistenta koji nas cuva smijemo li to imati Very Happy .. nadam se da ce netko drugi to rijesiti jer ja nemam srece s tim stvarima, tj kad pitam dobijem odgovor : ne Laughing

onda ljepo čekaš da neko drugi pita ili nekoga nagovori da pita umjesto tebe Razz

[Vrh]
Tomislav
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 116 - 93

PostPostano: 20:04 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Macaflyyyyertina_"][quote="Tomislav"]Znaci kad se lijepo smjestimo u ucionicu od kolokvija bi trebali ljubazno priupitati asistenta koji nas cuva smijemo li to imati :D .. nadam se da ce netko drugi to rijesiti jer ja nemam srece s tim stvarima, tj kad pitam dobijem odgovor : ne :lol:[/quote]

onda ljepo čekaš da neko drugi pita ili nekoga nagovori da pita umjesto tebe :P[/quote]

To se podrazumijeva :)
Macaflyyyyertina_ (napisa):
Tomislav (napisa):

onda ljepo čekaš da neko drugi pita ili nekoga nagovori da pita umjesto tebe Razz

To se podrazumijeva Smile

[Vrh]
c4rimson
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:06 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

na kolokviju su bilo kakvi kalkulatori zabranjeni, pa makar i oni sa najosnovnijim funkcijama. bit ovog kolokvija je da znamo naci praslike bez koristenja kalkulatora. uostalom, i sami asistenti su jedno milijun puta na vjezbama rekli da se kalkulator ne smije imati pa mi stvarno vise nije jasno cemu takva pitanja.
na kolokviju su bilo kakvi kalkulatori zabranjeni, pa makar i oni sa najosnovnijim funkcijama. bit ovog kolokvija je da znamo naci praslike bez koristenja kalkulatora. uostalom, i sami asistenti su jedno milijun puta na vjezbama rekli da se kalkulator ne smije imati pa mi stvarno vise nije jasno cemu takva pitanja.

[Vrh]
Tomislav
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 116 - 93

PostPostano: 22:08 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam cuo da je neki asistent to rekao, pa sam zato pitao...a ben onda nis od kalkulatorcica..
Nisam cuo da je neki asistent to rekao, pa sam zato pitao...a ben onda nis od kalkulatorcica..

[Vrh]
CROmpir
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 2

PostPostano: 23:18 sub, 23. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koliko sam ja upucen, prosle godine se smio koristit kalkulator s osnovnim funkcijama, dakle bez memorije i onih grafova...
Koliko sam ja upucen, prosle godine se smio koristit kalkulator s osnovnim funkcijama, dakle bez memorije i onih grafova...

[Vrh]
Tomislav
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 116 - 93

PostPostano: 13:04 ned, 24. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Opaaaa! Lijepo lijepo :)
Opaaaa! Lijepo lijepo Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum