Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Joker Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pbakic Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Joker Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Darija.x Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
zbunjena Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Dofalol Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
frutabella Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
pbakic Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 4:36 čet, 4. 11. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="pbakic"]Dobra stvar je da od vecine kompliciranih postoje rjesenja negdje od prosle godine, itd... :D[/quote]
To nije dobra stvar, ali tko zeli sam sebi naskoditi... samo naprijed. U praksi, student kojem trebaju ta rjesenja ih gleda i onda "mu je jasno"... Naravno, mnogima se na kolokviju slicni zadaci pomijesaju u glavi (jer ih zapravo ne razumiju dovoljno da bi ih sami znali rijesiti) i eto katastrofe.
Zadaci su trivijalni i - IMO - jako dobar materijal za pokopcati stvari. Tko hoce linijom manjeg otpora... zelim vam srecu (iskreno, jer je meni to manje dezurstava i ispravljanja).
[quote="frutabella"]Pa hocemo li bar to vjezbati kak spada, a ne da se sami mucimooo...[/quote]
Nema tih vjezbi koje mogu zamijeniti da se "sami muciteee" pred racunalom. Tome i sluzi prakticni kolokvij: da vas se natjera da vjezbate programiranje na racunalima. Biste li pokusali proci vozacki ispit bez da ijednom sjednete u auto i probate ga voziti?
Uostalom, ipak treba postojati suptilna razlika izmedju vrtica i studija.
pbakic (napisa): | Dobra stvar je da od vecine kompliciranih postoje rjesenja negdje od prosle godine, itd...  |
To nije dobra stvar, ali tko zeli sam sebi naskoditi... samo naprijed. U praksi, student kojem trebaju ta rjesenja ih gleda i onda "mu je jasno"... Naravno, mnogima se na kolokviju slicni zadaci pomijesaju u glavi (jer ih zapravo ne razumiju dovoljno da bi ih sami znali rijesiti) i eto katastrofe.
Zadaci su trivijalni i - IMO - jako dobar materijal za pokopcati stvari. Tko hoce linijom manjeg otpora... zelim vam srecu (iskreno, jer je meni to manje dezurstava i ispravljanja).
frutabella (napisa): | Pa hocemo li bar to vjezbati kak spada, a ne da se sami mucimooo... |
Nema tih vjezbi koje mogu zamijeniti da se "sami muciteee" pred racunalom. Tome i sluzi prakticni kolokvij: da vas se natjera da vjezbate programiranje na racunalima. Biste li pokusali proci vozacki ispit bez da ijednom sjednete u auto i probate ga voziti?
Uostalom, ipak treba postojati suptilna razlika izmedju vrtica i studija.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
pbakic Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:51 čet, 4. 11. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
[/quote]
Ma znam, nije se moglo cut po tonu, al bio sam samo poluozbiljan :D
vsego (napisa): |
|
Ma znam, nije se moglo cut po tonu, al bio sam samo poluozbiljan
|
|
[Vrh] |
|
Sekanta Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:37 pet, 5. 11. 2010 Naslov: |
|
|
Tocan datum se ne zna jer ce datuma biti vise, a vi se sami upisujete kad vam pase (naravno, tamo gdje bude mjesta). Za sada traje priprema toga. Bit ce na predavanjima receno kad izvjesimo popise.
A nizove ne pitamo dok ih nastavnici ne objasne na predavanjima. Nekako ima smisla, zar ne? :D
Tocan datum se ne zna jer ce datuma biti vise, a vi se sami upisujete kad vam pase (naravno, tamo gdje bude mjesta). Za sada traje priprema toga. Bit ce na predavanjima receno kad izvjesimo popise.
A nizove ne pitamo dok ih nastavnici ne objasne na predavanjima. Nekako ima smisla, zar ne?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Sekanta Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:58 pet, 5. 11. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Sekanta"]to znaci da onaj tko se upise prvi na prakticni kolokvij, dok jos profesori nisu obradili nizove, da ih nece ni raditi,dok onaj koji se upise posljednji, imat ce sve gradivo??[/quote]
Naravno da ne. Gradivo koje ulazi u ispitivanje ne moze ovisiti o sreci.
Za poloziti prakticni kolokvij imate tri pokusaja (toplo preporucam prouciti pravila polaganja na sluzbenom webu). Na prvom nece biti nizova. Na drugom (aka za one koji ne poloze pri prvom pokusaju) ce mozda biti (ako nizovi budu obradjeni). Na trecem (za one koji ne poloze na prva dva) ce sigurno biti.
Sekanta (napisa): | to znaci da onaj tko se upise prvi na prakticni kolokvij, dok jos profesori nisu obradili nizove, da ih nece ni raditi,dok onaj koji se upise posljednji, imat ce sve gradivo?? |
Naravno da ne. Gradivo koje ulazi u ispitivanje ne moze ovisiti o sreci.
Za poloziti prakticni kolokvij imate tri pokusaja (toplo preporucam prouciti pravila polaganja na sluzbenom webu). Na prvom nece biti nizova. Na drugom (aka za one koji ne poloze pri prvom pokusaju) ce mozda biti (ako nizovi budu obradjeni). Na trecem (za one koji ne poloze na prva dva) ce sigurno biti.
|
|
[Vrh] |
|
Sekanta Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Buki Forumaš(ica)

|
|