Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gogs Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:20 pon, 5. 10. 2009 Naslov: |
|
|
[url]http://www.math.hr/fgs.axd?id=1488[/url]
Ovo ispuniš, ostaviš kod računarskog centra, ima kutija za MSDNAA, i vrlo brzo dobiješ account. Lista programa je povelika, i nema Matlaba i Mathematice
http://www.math.hr/fgs.axd?id=1488
Ovo ispuniš, ostaviš kod računarskog centra, ima kutija za MSDNAA, i vrlo brzo dobiješ account. Lista programa je povelika, i nema Matlaba i Mathematice
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:28 pon, 5. 10. 2009 Naslov: |
|
|
Što se tiče M$ proizvoda, moraš ispuniti formular za MSDNAA korisnički račun. Prazni formulari bi se trebali nalaziti pored RC-a, a ispunjene treba predati u RC. Kad otvoriš account, možeš besplatno skinuti M$ softver poput Windowsa, Officea, Visual Studija itd. (Mislim da nisu uključeni svi proizvodi, ali većina onog što mi zvuči poznato je na listi.)
A što se tiče Mathematice, čisto sumnjam da to možeš dobiti besplatno. Možeš kupiti neke studentske licence koje ti omogućuju korištenje jedan semestar ili jednu godinu, to je nešto jeftinije.
Ako ti ne treba baš Mathematica ili Matlab, baci oko na slobodne alternative kao što su [url=http://www.sagemath.org/]Sage[/url] i [url=http://www.gnu.org/software/octave/]GNU Octave[/url].
Što se tiče M$ proizvoda, moraš ispuniti formular za MSDNAA korisnički račun. Prazni formulari bi se trebali nalaziti pored RC-a, a ispunjene treba predati u RC. Kad otvoriš account, možeš besplatno skinuti M$ softver poput Windowsa, Officea, Visual Studija itd. (Mislim da nisu uključeni svi proizvodi, ali većina onog što mi zvuči poznato je na listi.)
A što se tiče Mathematice, čisto sumnjam da to možeš dobiti besplatno. Možeš kupiti neke studentske licence koje ti omogućuju korištenje jedan semestar ili jednu godinu, to je nešto jeftinije.
Ako ti ne treba baš Mathematica ili Matlab, baci oko na slobodne alternative kao što su Sage i GNU Octave.
_________________ I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.
|
|
[Vrh] |
|
Mala_022 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:15 uto, 6. 10. 2009 Naslov: |
|
|
U attachmentu je popis programa koje se može skinuti pa pogledaj jel ima :D
U attachmentu je popis programa koje se može skinuti pa pogledaj jel ima
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
Description: |
|
Download |
Filename: |
programi.txt |
Filesize: |
10.81 KB |
Downloaded: |
3305 Time(s) |
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 14:51 uto, 6. 10. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Mala_022"]Da ne otvaran novu temu...
Može li mi neko od vas koji već imate account reći može li se s MSDNAA skinuti program S-plus (tu informaciju nisan nigdi našla pa da ne otvaran account bezveze)?
THX[/quote]
Ako ti se svidja S-plus probaj [url=http://www.r-project.org]R[/url]
Mala_022 (napisa): | Da ne otvaran novu temu...
Može li mi neko od vas koji već imate account reći može li se s MSDNAA skinuti program S-plus (tu informaciju nisan nigdi našla pa da ne otvaran account bezveze)?
THX |
Ako ti se svidja S-plus probaj R
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
Borgcube Forumaš(ica)
|
Postano: 17:40 čet, 11. 11. 2010 Naslov: |
|
|
Evo, da ne otvaram novu temu;
Prije već dobrih mjesec dana sam predao zahtjev za MSDNAA account, ništa još nisam dobio, jel to uobičajeno vrijeme čekanja, ili se trebam raspitati o tome ako je nešto "zapelo" oko mog formulara, bilo da nije bio dobro ispunjen, ili mi jednostavno mail nikad nije stigao? Ako trebam, gdje, i kako?
Evo, da ne otvaram novu temu;
Prije već dobrih mjesec dana sam predao zahtjev za MSDNAA account, ništa još nisam dobio, jel to uobičajeno vrijeme čekanja, ili se trebam raspitati o tome ako je nešto "zapelo" oko mog formulara, bilo da nije bio dobro ispunjen, ili mi jednostavno mail nikad nije stigao? Ako trebam, gdje, i kako?
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.
|
|
[Vrh] |
|
Novi Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:50 pet, 12. 11. 2010 Naslov: |
|
|
Po mom iskustvu, trebalo je stici. Jednoj prijateljici je bio problem da joj student nije ispravno proslijeđivao mailove. Naime u vecini slucajeva oba maila funkcioniraju, i ime.prezime@student.math.hr i korisnickoime@student.math.hr. Ali iz nekog razloga, nekolicini ljudi ovaj prvi steka. Zasto je tome tako, ne znam. Mislim da ovi u RC po defaultu salju na ime.prezime pa je lako moguce da je to problem. Javi se u RC.
Po mom iskustvu, trebalo je stici. Jednoj prijateljici je bio problem da joj student nije ispravno proslijeđivao mailove. Naime u vecini slucajeva oba maila funkcioniraju, i ime.prezime@student.math.hr i korisnickoime@student.math.hr. Ali iz nekog razloga, nekolicini ljudi ovaj prvi steka. Zasto je tome tako, ne znam. Mislim da ovi u RC po defaultu salju na ime.prezime pa je lako moguce da je to problem. Javi se u RC.
_________________ Jedan je smjer očit, a drugi je trivijalan.
|
|
[Vrh] |
|
|