Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

imam problem!

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 20:02 pet, 28. 5. 2004    Naslov: imam problem! Citirajte i odgovorite

:( Ponajprije muci me nesto u vezi kompijutera.Kod kuce imam win Xp-e i od danas kada dignem sustav odmah mi na pocetku pocne spajat na interenet i to prekinem ali se opet javlja u nekoliko sekundi razlike....
Pa ako netko zna [b]kako bi mogla rijesit ovaj problem i sto je to zapravo mozda neki virus javite mi...
ujedno skenirala sam komp i update-la ali mi nije pronaso virus pa bih molila ako netko ipak ima ideju ....molim vas detaljno objasnjenje .....
hvala unaprijed...
:?
Sad Ponajprije muci me nesto u vezi kompijutera.Kod kuce imam win Xp-e i od danas kada dignem sustav odmah mi na pocetku pocne spajat na interenet i to prekinem ali se opet javlja u nekoliko sekundi razlike....
Pa ako netko zna [b]kako bi mogla rijesit ovaj problem i sto je to zapravo mozda neki virus javite mi...
ujedno skenirala sam komp i update-la ali mi nije pronaso virus pa bih molila ako netko ipak ima ideju ....molim vas detaljno objasnjenje .....
hvala unaprijed...
Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 20:10 pet, 28. 5. 2004    Naslov: Re: imam problem! Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]:( Ponajprije muci me nesto u vezi kompijutera.Kod kuce imam win Xp-e i od danas kada dignem sustav odmah mi na pocetku pocne spajat na interenet i to prekinem ali se opet javlja u nekoliko sekundi razlike....
hvala unaprijed...
:?[/quote]

http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/ .
Odi tamo, skini, instaliraj i pokreni.

Osim toga, možeš u Run utipkati msconfig , pa pod Startup vidjeti imaš li kakvih web-stranicâ tamo (npr. počinju s http://). Ako da, slobodno ih obriši, i resetiraj komp.
bily (napisa):
Sad Ponajprije muci me nesto u vezi kompijutera.Kod kuce imam win Xp-e i od danas kada dignem sustav odmah mi na pocetku pocne spajat na interenet i to prekinem ali se opet javlja u nekoliko sekundi razlike....
hvala unaprijed...
Confused

http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/ .
Odi tamo, skini, instaliraj i pokreni.

Osim toga, možeš u Run utipkati msconfig , pa pod Startup vidjeti imaš li kakvih web-stranicâ tamo (npr. počinju s http://). Ako da, slobodno ih obriši, i resetiraj komp.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 20:19 pet, 28. 5. 2004    Naslov: Re: imam problem! Citirajte i odgovorite

veky ajde citaj mail sada ti ga saljem pozdrav!

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 20:21 pet, 28. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je negdje postojala opcija za onemogucavanje automatskog spajanja?

[quote="bily"]veky ajde citaj mail sada ti ga saljem pozdrav![/quote]
a) veky _stalno_ cita mail :)
b) ovaj kvout ima dobre sanse zavrsiti u pravilima ponasanja kao iskarikirani primjer posta koji :pm:

bily (napisa):

a) veky _stalno_ cita mail Smile
b) ovaj kvout ima dobre sanse zavrsiti u pravilima ponasanja kao iskarikirani primjer posta koji Poziv za preseljenje u Private Message

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink

Zadnja promjena: ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE; 20:26 pet, 28. 5. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 20:24 pet, 28. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Mislim da je negdje postojala opcija za onemogucavanje automatskog spajanja?[/quote]

a di to ja to ne mogu nac i tu opciju trazim ali ne mogu je nac jel mozes to malo istrazit pa mi javit ujedno zar ipak ne mislis da je ovo neki virus!
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

a di to ja to ne mogu nac i tu opciju trazim ali ne mogu je nac jel mozes to malo istrazit pa mi javit ujedno zar ipak ne mislis da je ovo neki virus!

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 20:29 pet, 28. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam :? imam nekako maglovito sjecanje na takvu opciju al nemam momentalno nacina to provjeriti buduci da ne koristim windowze :?

ps. pogledala si u connection properties i opcije modema/isdn-a/mrezne?
Ne znam Confused imam nekako maglovito sjecanje na takvu opciju al nemam momentalno nacina to provjeriti buduci da ne koristim windowze Confused

ps. pogledala si u connection properties i opcije modema/isdn-a/mrezne?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 8:53 sub, 29. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Mislim da je negdje postojala opcija za onemogucavanje automatskog spajanja?

[quote="bily"]veky ajde citaj mail sada ti ga saljem pozdrav![/quote]
a) veky _stalno_ cita mail :)[/quote]

:-D Ajde... za vrijeme onih 2 sata što smo proveli zajedno, samo sam jednom provjerio mail. ;-)

[quote]b) ovaj kvout ima dobre sanse zavrsiti u pravilima ponasanja kao iskarikirani primjer posta koji :pm:[/quote]

Ma dosadna je žena u... ma joj. vsego, jel ima ovaj Forum filter (za pm-ove)? [:-)]

bily (napisa):

a) veky _stalno_ cita mail Smile

Very Happy Ajde... za vrijeme onih 2 sata što smo proveli zajedno, samo sam jednom provjerio mail. Wink

Citat:
b) ovaj kvout ima dobre sanse zavrsiti u pravilima ponasanja kao iskarikirani primjer posta koji Poziv za preseljenje u Private Message

Ma dosadna je žena u... ma joj. vsego, jel ima ovaj Forum filter (za pm-ove)? [Smile]

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 14:28 uto, 1. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"][quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Mislim da je negdje postojala opcija za onemogucavanje automatskog spajanja?[/quote]

a di to ja to ne mogu nac i tu opciju trazim ali ne mogu je nac jel mozes to malo istrazit pa mi javit ujedno zar ipak ne mislis da je ovo neki virus![/quote]

Ako koristis IE (vjerojatno jesi) onda pod Tools-->Options, na kartici connections odaberi opciju [b]Never dial a connection[/b].

Problem je vrlo vjerojatno izazvan nekakvim adwareom ili spywareom, a ne virusom kao sto je veky primjetio i postao link s kojega se moze downloadati program koji ce eliminirati male gadove.
bily (napisa):

Ako koristis IE (vjerojatno jesi) onda pod Tools→Options, na kartici connections odaberi opciju Never dial a connection.

Problem je vrlo vjerojatno izazvan nekakvim adwareom ili spywareom, a ne virusom kao sto je veky primjetio i postao link s kojega se moze downloadati program koji ce eliminirati male gadove.

ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 16:47 uto, 1. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ofkors, mozes i maknuti password iz connectiona... dakle, kad se spajas, makni kvacicu s save password. onda ti nece moci nepozvan otic na net, falit ce mu nesto :).
stvar je vjerojatno u nekom spywareu ili necem slicnom.
ukoliko nista od doticnog ne pomaze, probaj http://www.safer-networking.org/index.php?page=download
ne garantiram uspjeh, ali...
ofkors, mozes i maknuti password iz connectiona... dakle, kad se spajas, makni kvacicu s save password. onda ti nece moci nepozvan otic na net, falit ce mu nesto :).
stvar je vjerojatno u nekom spywareu ili necem slicnom.
ukoliko nista od doticnog ne pomaze, probaj http://www.safer-networking.org/index.php?page=download
ne garantiram uspjeh, ali...

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum