Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

zakaj ne mogu pohvaliti sam sebe???

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
konjina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 19 - 14

PostPostano: 22:21 sri, 5. 1. 2011    Naslov: zakaj ne mogu pohvaliti sam sebe??? Citirajte i odgovorite

Eto čisto me zanima. Ako mislim da sam napravio dobru poantu, bacio dobru šalu, riješio super kul težak zadatak i mislim da zaslužujem SVAKU pohvalu.

Svaku, pa tako i svoju.

I stvarno je tako, i taj hipotetski post je objektivno jedan odličan, sadržajan i zanimljiv post, u najmanju ruku pristojno korektan. I treba ga pohvalit. Ali nitko neće jer se zaboravi..i tako neki koji bi trebali imati puuuno pohvala ostaju uskraćeni za slavu zbog sreće. Pa matematičari smo nismo životinje. Nećemo valjda ostaviti takvu stvar sreći. Dopustimo da svatko gradi svoju slavu!!!

Ta, čak i na izborima predsjednički kandidati mogu glasati sami za sebe. Nismo toliko umišljeni pa da smo uvjerenja da smo bolje organizirani nego demokratski izbori.

Neštooo tu smrdiiii
Eto čisto me zanima. Ako mislim da sam napravio dobru poantu, bacio dobru šalu, riješio super kul težak zadatak i mislim da zaslužujem SVAKU pohvalu.

Svaku, pa tako i svoju.

I stvarno je tako, i taj hipotetski post je objektivno jedan odličan, sadržajan i zanimljiv post, u najmanju ruku pristojno korektan. I treba ga pohvalit. Ali nitko neće jer se zaboravi..i tako neki koji bi trebali imati puuuno pohvala ostaju uskraćeni za slavu zbog sreće. Pa matematičari smo nismo životinje. Nećemo valjda ostaviti takvu stvar sreći. Dopustimo da svatko gradi svoju slavu!!!

Ta, čak i na izborima predsjednički kandidati mogu glasati sami za sebe. Nismo toliko umišljeni pa da smo uvjerenja da smo bolje organizirani nego demokratski izbori.

Neštooo tu smrdiiii

buzdinci
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-1 = 3 - 4

PostPostano: 23:21 sri, 5. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Svaka čast Konjino! :) Bilo je i vrijeme da netko to kaže! :)
Evo, pohvaljujem tvoj post! :)
Svaka čast Konjino! Smile Bilo je i vrijeme da netko to kaže! Smile
Evo, pohvaljujem tvoj post! Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
konjina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 19 - 14

PostPostano: 23:23 sri, 5. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma buždinče moj ljubim te u čelo! evo i tebi pohvala tako možemo unedogled, i ko da sami sebe hvalimo!!

jesmo ih!
ma buždinče moj ljubim te u čelo! evo i tebi pohvala tako možemo unedogled, i ko da sami sebe hvalimo!!

jesmo ih!

BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
27 = 45 - 18

PostPostano: 23:34 sri, 5. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

a koliko bi se ti puta pohvalio? i predsjednički kandidati mogu glasat za sebe samo jednom, a ne recimo po jednom na svakom glasačkom mjestu... :P
a koliko bi se ti puta pohvalio? i predsjednički kandidati mogu glasat za sebe samo jednom, a ne recimo po jednom na svakom glasačkom mjestu... Razz

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:17 čet, 6. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne bi to bilo u redu.

Na ovom forumu njegujemo vrijednosti kao sto su skromnost, cednost, umjerenost u jelu i picu i vjerojatno najvaznije nepusenje. Ne uklapa se da ljudi hvale sami sebe.

S druge strane mozda bismo im mogli dozvoliti da osinu sami sebe po ledjima negativnom sarmom :twisted:
Ne bi to bilo u redu.

Na ovom forumu njegujemo vrijednosti kao sto su skromnost, cednost, umjerenost u jelu i picu i vjerojatno najvaznije nepusenje. Ne uklapa se da ljudi hvale sami sebe.

S druge strane mozda bismo im mogli dozvoliti da osinu sami sebe po ledjima negativnom sarmom Twisted Evil

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 16:59 pet, 7. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Slažem se sa Krckom. Upravo ej dobio sarma++ za svoj post. A sebi ću staviti sarma-- zbog pušenja. Naravno, ukoliko mi to forum dozvoli. :D

EDIT: Oh, sudbino kleta...ne dozvoljava mi sam sebe pokuditi :( U redu, onda ću uzeti bič i kazniti se po leđima.
Slažem se sa Krckom. Upravo ej dobio sarma++ za svoj post. A sebi ću staviti sarma-- zbog pušenja. Naravno, ukoliko mi to forum dozvoli. Very Happy

EDIT: Oh, sudbino kleta...ne dozvoljava mi sam sebe pokuditi Sad U redu, onda ću uzeti bič i kazniti se po leđima.

by A.Einstein
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum