Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

dva diplomska?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
msmit
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 5

PostPostano: 23:09 pet, 7. 1. 2011    Naslov: dva diplomska? Citirajte i odgovorite

Hej, imam par pitanja. Trenutno sam na 3.godini i slušam računarske predmete kao izborne te planiram iduće godine upisati matematiku i informatiku. E sad, pošto me zanima i računarstvo, razmišljala sam da položim i razliku predmeta sa računarstva. Mislila sam idući semestar već pisati molbu da upišem jedan dodatan predmet.
Gledajući popis predmeta i red predavanja, vidjela sam da Računarski praktikum 2 (s 1.god. diplomskog) mora biti upisan paralelno s Bazama podataka. Zanima me mogu li ja to ikako upisati jer ću idući semestar upisati baze a nisam slušala Rač. praktikum 1??
Može pomoć ili ako znate koga da točno pitam u vezi toga svega. Hvala :D
Hej, imam par pitanja. Trenutno sam na 3.godini i slušam računarske predmete kao izborne te planiram iduće godine upisati matematiku i informatiku. E sad, pošto me zanima i računarstvo, razmišljala sam da položim i razliku predmeta sa računarstva. Mislila sam idući semestar već pisati molbu da upišem jedan dodatan predmet.
Gledajući popis predmeta i red predavanja, vidjela sam da Računarski praktikum 2 (s 1.god. diplomskog) mora biti upisan paralelno s Bazama podataka. Zanima me mogu li ja to ikako upisati jer ću idući semestar upisati baze a nisam slušala Rač. praktikum 1??
Može pomoć ili ako znate koga da točno pitam u vezi toga svega. Hvala Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
35 = 43 - 8

PostPostano: 23:31 pet, 7. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Najbolje voditelja smjera, mislim da je to prof Drmac. Ili prodekana za nastavu, prof Vukovica.
Najbolje voditelja smjera, mislim da je to prof Drmac. Ili prodekana za nastavu, prof Vukovica.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
36 = 51 - 15

PostPostano: 0:34 sub, 8. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Možeš pitat i profesora Grubišića, on je predmetni profesor. :)
Možeš pitat i profesora Grubišića, on je predmetni profesor. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum