Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 23:34 ned, 30. 5. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"]Mda. Sad znam što ću reć kad me sljedeći put pitaš zašto koristim Windowse... ;-)[/quote]
~venovako/bin/rdesktop pr500 :rotfl:
veky (napisa): | Mda. Sad znam što ću reć kad me sljedeći put pitaš zašto koristim Windowse...  |
~venovako/bin/rdesktop pr500
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:31 pon, 31. 5. 2004 Naslov: |
|
|
:idea: Bas mi je nesto palo na pamet (eto, desi se i meni ;))... :-s
Mislim da nitko tko je u zivotu (svojevoljno) nakucao vise od jednog SMSa (na klasican nacin, a ne preko compa ili tako nekako) ne bi smio prigovarati upotrebljivosti vi-ja... :P
Ili netko stvarno misli da je intuitivnije [b][i]n[/i] puta[/b] kliknuti neki gumb da se dobije [b]JEDNO[/b] slovo, nego popamtiti par ESC-kodova za neke "normalne" operacije?! :-k Da ne spominjem "udobnost" gumba na mobitelima... :roll:
Sto se menua tice:
1. Jednostavnost sucelja vi-ja jako pridonosi portabilnosti :arrow: doticni se moze naci na svakom UN*Xoidu i uvijek se isto ponasha. :D
2. Kome je do menua... vim! 8)
Bas mi je nesto palo na pamet (eto, desi se i meni )...
Mislim da nitko tko je u zivotu (svojevoljno) nakucao vise od jednog SMSa (na klasican nacin, a ne preko compa ili tako nekako) ne bi smio prigovarati upotrebljivosti vi-ja...
Ili netko stvarno misli da je intuitivnije n puta kliknuti neki gumb da se dobije JEDNO slovo, nego popamtiti par ESC-kodova za neke "normalne" operacije?! Da ne spominjem "udobnost" gumba na mobitelima...
Sto se menua tice:
1. Jednostavnost sucelja vi-ja jako pridonosi portabilnosti doticni se moze naci na svakom UN*Xoidu i uvijek se isto ponasha.
2. Kome je do menua... vim!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 8:21 pon, 31. 5. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
Mislim da nitko tko je u zivotu (svojevoljno) nakucao vise od jednog SMSa (na klasican nacin, a ne preko compa ili tako nekako) ne bi smio prigovarati upotrebljivosti vi-ja...
[/quote]
Iskreno žalim i duboko se kajem zbog svoje netaktičnosti i krajnje nediplomatskog, neslobodoumnog pristupa kritici Vi-a kao default unx editora, kao i predrasudnog rasuđivanja i neosnovanih napada na isti. Bio sam neoprezan i brzoplet te donosio neosnovane zaključke.
:eggface:
vsego (napisa): |
|
Iskreno žalim i duboko se kajem zbog svoje netaktičnosti i krajnje nediplomatskog, neslobodoumnog pristupa kritici Vi-a kao default unx editora, kao i predrasudnog rasuđivanja i neosnovanih napada na isti. Bio sam neoprezan i brzoplet te donosio neosnovane zaključke.
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
Zadnja promjena: Blockflöte; 10:42 uto, 1. 6. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 10:50 uto, 1. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ahri"]
takoje, moderator je uvijek u pravu :)
[/quote]
Not the issue here.
[quote="Nesi"]
ma vi pojma nemate
usporedjivati nesto toliko intuitivno poput mobitela sa necim _takvim_ poput VIa...
ah... matematicari[img] http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/baeh.gif[/img]
[/quote]
:mrgreen:
Btw., in the meantime sam probao i uspio u VI-u napisat suvisao program [me proud of me]. Također, probao sam i pico, koji je puno prikladniji lijenom beggineru kakav jesam. ;)
ahri (napisa): |
takoje, moderator je uvijek u pravu
|
Not the issue here.
Btw., in the meantime sam probao i uspio u VI-u napisat suvisao program [me proud of me]. Također, probao sam i pico, koji je puno prikladniji lijenom beggineru kakav jesam.
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mARio Forumaš(ica)

|
Postano: 20:10 uto, 1. 6. 2004 Naslov: ...pico... |
|
|
[quote="Veky"] Sad drzi to paralelno nekih 2 mjeseca, pa mi nakon toga reci koji ti se vise svid/a. ;-)[/quote]
joooj pico, to je stvarno pain in the ass. kad sam ja dobio svoj prvi akaunt, i pristup prek shella, moderatorica mi namjestila pica..inace vi-jasica...i sad mi zao, jerbo eto, neki ljudi koji su sad isto tako poceli radit u shellu (toncije chekirat i pisat mejlove) su odmah poceli s Viajem..a mnogo ih manje to zanima i imaju entuzijazma..heh..sto prije Viaj ti udje u prste to bolje...
nego, kad smo kod citanja foruma preko textualnog sucelja, ili ti linksa ili lynxa (razlika postoji..ovaj links nije u boji, ali je mnogo bolji a snalazit se...barem na prvu ruku, ovako graficki...no sto zelim reci, netko (ZeleniZube??) je spomenuo da mu se otvri VIaj kad klikne na reply, e pa meni se ne otvori..evo sad pisem ovaj post i ono, od VIaja ni "\"!!
:)
ali nije lose..uzasno je brzo...i tak svejedno je koji je layout tj graficka shema u igri, ovdje su sva slova siva i bijela na crnoj pozadini...kako geek!! :-P
citamo se ekipo,
mARio
Veky (napisa): | Sad drzi to paralelno nekih 2 mjeseca, pa mi nakon toga reci koji ti se vise svid/a.  |
joooj pico, to je stvarno pain in the ass. kad sam ja dobio svoj prvi akaunt, i pristup prek shella, moderatorica mi namjestila pica..inace vi-jasica...i sad mi zao, jerbo eto, neki ljudi koji su sad isto tako poceli radit u shellu (toncije chekirat i pisat mejlove) su odmah poceli s Viajem..a mnogo ih manje to zanima i imaju entuzijazma..heh..sto prije Viaj ti udje u prste to bolje...
nego, kad smo kod citanja foruma preko textualnog sucelja, ili ti linksa ili lynxa (razlika postoji..ovaj links nije u boji, ali je mnogo bolji a snalazit se...barem na prvu ruku, ovako graficki...no sto zelim reci, netko (ZeleniZube??) je spomenuo da mu se otvri VIaj kad klikne na reply, e pa meni se ne otvori..evo sad pisem ovaj post i ono, od VIaja ni "\"!!
ali nije lose..uzasno je brzo...i tak svejedno je koji je layout tj graficka shema u igri, ovdje su sva slova siva i bijela na crnoj pozadini...kako geek!!
citamo se ekipo,
mARio
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 20:40 uto, 1. 6. 2004 Naslov: Re: ...pico... |
|
|
[quote="mARio"]ali nije lose..uzasno je brzo...i tak svejedno je koji je layout tj graficka shema u igri, ovdje su sva slova siva i bijela na crnoj pozadini...kako geek!! :-P[/quote]
^E^E kada je fokus na message bodyu (drzis ctrl i dvaput 'e'). Na studentu ne radi, al kod mene doma i u lnru (jedan dan je degiorgi bio nedostupan iz vana ali lnr jest).
BTW: apropos lightweight grafickih browsera koji se cak i uredu ponasaju X forwardani preko maksimalno komprimiranog ssh-a.. dillo (ima debian package, radi out of the box extractan u home)
mARio (napisa): | ali nije lose..uzasno je brzo...i tak svejedno je koji je layout tj graficka shema u igri, ovdje su sva slova siva i bijela na crnoj pozadini...kako geek!!  |
^E^E kada je fokus na message bodyu (drzis ctrl i dvaput 'e'). Na studentu ne radi, al kod mene doma i u lnru (jedan dan je degiorgi bio nedostupan iz vana ali lnr jest).
BTW: apropos lightweight grafickih browsera koji se cak i uredu ponasaju X forwardani preko maksimalno komprimiranog ssh-a.. dillo (ima debian package, radi out of the box extractan u home)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
|