Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
maaajčiii Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Lepi91 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
maaajčiii Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Bruno^_^ Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
kaj Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
c4rimson Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Lepi91 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Bruno^_^ Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:49 ned, 16. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Bruno^_^"][quote]Jel se smije doci kod prof. Guljasa slusati usmeni? [/quote]
Mislim da su ispitivanja opcenito javna, pa pretpostavljam da imas to pravo.
[quote]Je li pita ista pitanja studente s 50 bodova s kolokvij i studente 25 bodova s kolkvija? [/quote]
Vjerojatno ovisi o ocjeni. Ako si zadovoljna s ocjenom s kolokvija, trebao bi pitati osnovne dokaze, a ako zelis ocjene vise, onda ces imati posla s cijelom skriptom. :D
good luck svima sutra[/quote]
sto spada pod osnovne? :D zasada sam zadovoljna s ocjenom u s kolokvija, ciljam na puno vise u drugom. :twisted:
Bruno^_^ (napisa): | Citat: | Jel se smije doci kod prof. Guljasa slusati usmeni? |
Mislim da su ispitivanja opcenito javna, pa pretpostavljam da imas to pravo.
Citat: | Je li pita ista pitanja studente s 50 bodova s kolokvij i studente 25 bodova s kolkvija? |
Vjerojatno ovisi o ocjeni. Ako si zadovoljna s ocjenom s kolokvija, trebao bi pitati osnovne dokaze, a ako zelis ocjene vise, onda ces imati posla s cijelom skriptom.
good luck svima sutra |
sto spada pod osnovne? zasada sam zadovoljna s ocjenom u s kolokvija, ciljam na puno vise u drugom.
|
|
[Vrh] |
|
Bruno^_^ Forumaš(ica)
|
Postano: 10:01 pon, 17. 1. 2011 Naslov: |
|
|
mali update od grupe koja je odgovarala u 8, ako nekog zanima. :) profesor je pitao pismeno sljedece dokaze: bw, teorem o neprekidnosti monotone funkcija koja preslikava interval u interval, teorem o tome da monotona neprekidna funkcija preslikava interval u interval, onda onaj teorem (fc-) <= fc) <= f(c+) i jos stosta.
Nakon pismenog dijela je slijedio usmeni gdje je profesor pitao kratka pitanja, poput limesa superiora i definicije otvorenih skupova.
atmosfera opuštena i profesor očekuje razumijevanje, ako netko malo zapne nema problema :wink:
mali update od grupe koja je odgovarala u 8, ako nekog zanima. profesor je pitao pismeno sljedece dokaze: bw, teorem o neprekidnosti monotone funkcija koja preslikava interval u interval, teorem o tome da monotona neprekidna funkcija preslikava interval u interval, onda onaj teorem (fc-) <= fc) <= f(c+) i jos stosta.
Nakon pismenog dijela je slijedio usmeni gdje je profesor pitao kratka pitanja, poput limesa superiora i definicije otvorenih skupova.
atmosfera opuštena i profesor očekuje razumijevanje, ako netko malo zapne nema problema
|
|
[Vrh] |
|
Ivanaa Forumaš(ica)
|
Postano: 11:22 pon, 17. 1. 2011 Naslov: |
|
|
Bila sam u 10 na usmenom, ovima u 9 je vec reko da ak imas ispod 44 boda da je to onda 4 i dao im vecini 4 iako su tocno odgovorili na svoja pitanja. Ja sam imala 39 i mislim si onak nema sanse, sad ce mi dat neko lagano pitanje ja cu znat i dobit 4.
I tak je i pocelo pito me ono za lim sup= lim inf. To fkt nije tesko al ja sam se raspisala, napisala sve kaj se moglo s tim povezat definicije sve i sl. I onak 2 str mu predam on gleda to malo se cudi kaj sam ja to pisala. Onda mi je dao jos jedno pitanje to je bilo malo teze ono ak je f monotona f:I->I' (I, I' su ot int) da je neprekidna. I to me onda i na ploci pito, to je malo teze jer na jednom djelu ja onak sam sekundu stanem da razmislim nes on mi odmah kaze kaj treba, al nije mi to nes uzeo za zlo.
Reko je kao da je ovo 39 dosta slabo, ali kao da vidi da sad dobro znam pa ce mi dat 5 na kredit ili tako nesto :D :D :D
Jos je znm pito eksponencijalnu za dokazat ono preko niza funkcija ostalo nznm nisam vise pratila.
Bila sam u 10 na usmenom, ovima u 9 je vec reko da ak imas ispod 44 boda da je to onda 4 i dao im vecini 4 iako su tocno odgovorili na svoja pitanja. Ja sam imala 39 i mislim si onak nema sanse, sad ce mi dat neko lagano pitanje ja cu znat i dobit 4.
I tak je i pocelo pito me ono za lim sup= lim inf. To fkt nije tesko al ja sam se raspisala, napisala sve kaj se moglo s tim povezat definicije sve i sl. I onak 2 str mu predam on gleda to malo se cudi kaj sam ja to pisala. Onda mi je dao jos jedno pitanje to je bilo malo teze ono ak je f monotona f:I->I' (I, I' su ot int) da je neprekidna. I to me onda i na ploci pito, to je malo teze jer na jednom djelu ja onak sam sekundu stanem da razmislim nes on mi odmah kaze kaj treba, al nije mi to nes uzeo za zlo.
Reko je kao da je ovo 39 dosta slabo, ali kao da vidi da sad dobro znam pa ce mi dat 5 na kredit ili tako nesto
Jos je znm pito eksponencijalnu za dokazat ono preko niza funkcija ostalo nznm nisam vise pratila.
|
|
[Vrh] |
|
Dofalol Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
akolak Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Borgcube Forumaš(ica)
|
Postano: 15:54 pon, 17. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Dofalol"][quote="Ivanaa"]Bila sam u 10 na usmenom, ovima u 9 je vec reko da ak imas ispod 44 boda da je to onda 4 i dao im vecini 4 iako su tocno odgovorili na svoja pitanja.[/quote]
Nije mi jasno, zar se bodovi na natjecanju uopće ne gledaju? :?
Dobar dio ovih u 9h i 10h su ima preko 44 s natjecanjima, nije mi jasno zašto su i oni dobili 4...[/quote]
Ne znam, ja sam imao 36 sa kolokvija i 12 bodova na natjecanju (da, veliki LOL :D), i dobio sam 5, pitao me 2 pitanja i znao sam, a sad, rekao mi je da ne bi imao 5 bez natjecanja, al mi neće uzeti za zlo pošto sam znao teže zadatke bla bla... Tako da da, gleda, al sad kako, to valjda nitko ne zna.
Dofalol (napisa): | Ivanaa (napisa): | Bila sam u 10 na usmenom, ovima u 9 je vec reko da ak imas ispod 44 boda da je to onda 4 i dao im vecini 4 iako su tocno odgovorili na svoja pitanja. |
Nije mi jasno, zar se bodovi na natjecanju uopće ne gledaju?
Dobar dio ovih u 9h i 10h su ima preko 44 s natjecanjima, nije mi jasno zašto su i oni dobili 4... |
Ne znam, ja sam imao 36 sa kolokvija i 12 bodova na natjecanju (da, veliki LOL ), i dobio sam 5, pitao me 2 pitanja i znao sam, a sad, rekao mi je da ne bi imao 5 bez natjecanja, al mi neće uzeti za zlo pošto sam znao teže zadatke bla bla... Tako da da, gleda, al sad kako, to valjda nitko ne zna.
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.
|
|
[Vrh] |
|
Tomislav Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
akolak Forumaš(ica)
|
Postano: 22:19 pon, 17. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Tomislav"]A cuj ti se bodovi zbrajaju, tako da je on gledao kao da si imao tih 48 bodova + cinjenica da si bio na natjecanju i odlicno rijesio.. zato nije cudno da imas 5 :)[/quote]
Ne. On ti ako sve znaš, onda uz natjecanje da 5. Al ako znaš skoro sve onda ti neće gledat natjecanje.
Recimo meni je dao 4. Ok malo sam se izgubio, i ono u tom trenutku nisam mogao razmišljat i reć sve apsolutno lijepo. ALI: argument mu je bio da i na kolokvijima nemam 45+, pa to ne može bit 5.
Kao konstantno radim neke greškice, nesigurnost,... Dakle meni nije gledao 46 (40+6), već je to bilo nešto manje...
I velika je razlika naravno bit među prvom grupom. A kad slaže grupe ne gleda natjecanje.
Tomislav (napisa): | A cuj ti se bodovi zbrajaju, tako da je on gledao kao da si imao tih 48 bodova + cinjenica da si bio na natjecanju i odlicno rijesio.. zato nije cudno da imas 5 |
Ne. On ti ako sve znaš, onda uz natjecanje da 5. Al ako znaš skoro sve onda ti neće gledat natjecanje.
Recimo meni je dao 4. Ok malo sam se izgubio, i ono u tom trenutku nisam mogao razmišljat i reć sve apsolutno lijepo. ALI: argument mu je bio da i na kolokvijima nemam 45+, pa to ne može bit 5.
Kao konstantno radim neke greškice, nesigurnost,... Dakle meni nije gledao 46 (40+6), već je to bilo nešto manje...
I velika je razlika naravno bit među prvom grupom. A kad slaže grupe ne gleda natjecanje.
|
|
[Vrh] |
|
Tomislav Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|