Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
frances Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
piccola Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Lafiel Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
piccola Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
štangica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
piccola Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Lafiel Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
piccola Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
eta Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:58 čet, 20. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="eta"]Usmeni su sutra,u ponedjeljak,utorak i srijedu...
Pitala sam danas profesora i rekao je da ce pitati one koji imaju manje od 40 bodova,a oni koji imaju više i dobru teoriju ih u principu neće pitati.....[/quote]
Hm,kaj znači dobra teorija...? Bilo bi super kad bi prof napisao u rezultate tko mora, a tko ne mora na usmeni....
eta (napisa): | Usmeni su sutra,u ponedjeljak,utorak i srijedu...
Pitala sam danas profesora i rekao je da ce pitati one koji imaju manje od 40 bodova,a oni koji imaju više i dobru teoriju ih u principu neće pitati..... |
Hm,kaj znači dobra teorija...? Bilo bi super kad bi prof napisao u rezultate tko mora, a tko ne mora na usmeni....
|
|
[Vrh] |
|
dosed_girl Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Lafiel Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)
|
Postano: 19:17 čet, 20. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="piccola"]i šta sad ako meni fale 3 boda da ne idem na popravni???
i ako sam mislila da ću ih dobit,a nisam stigla na želbe???
ništa,je li??? nego moram još jednom sve ispočetka učit i za popravni i za usmeni... i moram ostajat u zagrebu 2 tjedna duže... prekrasan faks i odlična organizacija,moram priznat...[/quote]
Meni recimo tri komada fale, i isto sam prekasno spazio obavijest o uvidu da se prošećem gore do faksa. Tak da se slažem da to nije fer, i očito se tako frizira da na žalbe dođe minimalni broj studenata.
S druge strane, možda asistenti i profesor i nisu raspoloženi navlačiti bodove, i ovo šta smo dobili je max koji će nam dat.
piccola (napisa): | i šta sad ako meni fale 3 boda da ne idem na popravni???
i ako sam mislila da ću ih dobit,a nisam stigla na želbe???
ništa,je li??? nego moram još jednom sve ispočetka učit i za popravni i za usmeni... i moram ostajat u zagrebu 2 tjedna duže... prekrasan faks i odlična organizacija,moram priznat... |
Meni recimo tri komada fale, i isto sam prekasno spazio obavijest o uvidu da se prošećem gore do faksa. Tak da se slažem da to nije fer, i očito se tako frizira da na žalbe dođe minimalni broj studenata.
S druge strane, možda asistenti i profesor i nisu raspoloženi navlačiti bodove, i ovo šta smo dobili je max koji će nam dat.
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
piccola Forumaš(ica)
|
Postano: 20:03 čet, 20. 1. 2011 Naslov: |
|
|
ma ok je to šta nisam skupila bodove,jbga... ali nije mi jasno kako i zašto su rezultati bili objavljeni tek danas u 12 i 30 na faksu,a žalbe odmah nakon toga. zašto nam ranije nisu rekli da će tako biti,pa nebi mi bio problem otić do faksa... nego ja u 12 i 15 odem na stranicu pogledat rezultate i dočekaju me prekrasne vijesti...nije bilo šanse da stignem na uvide i žalbe jer mi treba sat-sat ipo do faksa... nebi ja od nikoga tražila navlačenje bodova,ali zanimaju me zadaci i točna rješenja i bilo bi mi drago pogledat koje su mi greške... ali,sad sve ispočetka...a tako mi je malo falilo... :(
ma ok je to šta nisam skupila bodove,jbga... ali nije mi jasno kako i zašto su rezultati bili objavljeni tek danas u 12 i 30 na faksu,a žalbe odmah nakon toga. zašto nam ranije nisu rekli da će tako biti,pa nebi mi bio problem otić do faksa... nego ja u 12 i 15 odem na stranicu pogledat rezultate i dočekaju me prekrasne vijesti...nije bilo šanse da stignem na uvide i žalbe jer mi treba sat-sat ipo do faksa... nebi ja od nikoga tražila navlačenje bodova,ali zanimaju me zadaci i točna rješenja i bilo bi mi drago pogledat koje su mi greške... ali,sad sve ispočetka...a tako mi je malo falilo...
|
|
[Vrh] |
|
tidus Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Lafiel Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:04 čet, 20. 1. 2011 Naslov: |
|
|
ponudit će ti 2. ja sam bila u sličnoj situaciji, samo sam imala ukupno više bodova, 50 i nešto sitno. naravno da sam odgovarala :)
znači, nudi, ali nudi jako malo... ne znam za koliko minimalno je nudio 2, na teoriji skupova je ta donja granica bila 40b, mislim da je na logici bila viša, ali nisam sigurna (niža nije).
3 je nudio za više od 58, 59 bodova, 4 koliko znam nije nikome, a oni koji su izgubili ukupno do 3 boda u cijelom semestru su dobili 5 bez odgovaranja (ali mislim da to prof kaže na početku svake godine da će bit tako)
ove kojima ne nudi ništa, pita dosta definicija i iskaza, to baš moraš znat, ako vidi da znaš pita neki dokaz za 3 ili možda više...
mislim da sam negdje već napisala, ali evo što je mene pitao... tm potpunosti, pa kako smo ga dokazali, odgovor preko jakog tma potpunosti, pa kako smo njega, itd, malo unazad je to išlo (ako sam napisala neku notornu glupost, isprike, duga je ova godina dana između bila :) ) to sam znala dobro, pa me pitao nešto iz drugog dijela, znam da su se zatvorene formule spominjale, tu sam se skroz spetljala, tj prof mi je malo pomalo morao dati cijeli odgovor :D i 4 sam dobila
ponudit će ti 2. ja sam bila u sličnoj situaciji, samo sam imala ukupno više bodova, 50 i nešto sitno. naravno da sam odgovarala
znači, nudi, ali nudi jako malo... ne znam za koliko minimalno je nudio 2, na teoriji skupova je ta donja granica bila 40b, mislim da je na logici bila viša, ali nisam sigurna (niža nije).
3 je nudio za više od 58, 59 bodova, 4 koliko znam nije nikome, a oni koji su izgubili ukupno do 3 boda u cijelom semestru su dobili 5 bez odgovaranja (ali mislim da to prof kaže na početku svake godine da će bit tako)
ove kojima ne nudi ništa, pita dosta definicija i iskaza, to baš moraš znat, ako vidi da znaš pita neki dokaz za 3 ili možda više...
mislim da sam negdje već napisala, ali evo što je mene pitao... tm potpunosti, pa kako smo ga dokazali, odgovor preko jakog tma potpunosti, pa kako smo njega, itd, malo unazad je to išlo (ako sam napisala neku notornu glupost, isprike, duga je ova godina dana između bila ) to sam znala dobro, pa me pitao nešto iz drugog dijela, znam da su se zatvorene formule spominjale, tu sam se skroz spetljala, tj prof mi je malo pomalo morao dati cijeli odgovor i 4 sam dobila
_________________ "Give me sweet lies, and keep your bitter truths." ~ Tyrion Lannister
|
|
[Vrh] |
|
|