Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Usmeni kod prof. Pazanina (informacije) 2011.
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
frutabella
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-5 = 42 - 47

PostPostano: 12:53 pon, 24. 1. 2011    Naslov: Usmeni kod prof. Pazanina (informacije) 2011. Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima, lijepo bih molila ako itko ima bilo kakve informacije u vezi rasporeda usmenih ispita kod prof. Pazanina neka ih proslijedi.

Hvala.
Pozdrav svima, lijepo bih molila ako itko ima bilo kakve informacije u vezi rasporeda usmenih ispita kod prof. Pazanina neka ih proslijedi.

Hvala.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
pupi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 12 - 5

PostPostano: 13:57 pon, 24. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Profesor je napravio listu, počinju prvi sutra oni sa prezimenom od S-Z ja mislim , zadnji su u petak oni s prezimenom oko M.
Možeš mi na pm poslat svoje prezime pa da ti vidim sad na faksu točan termin (jer sam sad u praktikumu) :)
Profesor je napravio listu, počinju prvi sutra oni sa prezimenom od S-Z ja mislim , zadnji su u petak oni s prezimenom oko M.
Možeš mi na pm poslat svoje prezime pa da ti vidim sad na faksu točan termin (jer sam sad u praktikumu) Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
cigla007
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:17 pon, 24. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

a od kolko sati sutra počinju usmeni kod pažanina? :)
a od kolko sati sutra počinju usmeni kod pažanina? Smile

[Vrh]
lutalica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:11 pon, 24. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel moze koji asistent potvrditi dali smo obavezni odgovarati usmeno ili ne..s obzirom su usmeni iz linearne i elementarne u isto vrijeme..pa ako nije obavezno..mozda bi se neki koji su zadovoljni sa 2,kao i ja :) vise posvetili linearnoj...
jel moze koji asistent potvrditi dali smo obavezni odgovarati usmeno ili ne..s obzirom su usmeni iz linearne i elementarne u isto vrijeme..pa ako nije obavezno..mozda bi se neki koji su zadovoljni sa 2,kao i ja Smile vise posvetili linearnoj...

[Vrh]
frutabella
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 42 - 47

PostPostano: 17:51 pon, 24. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pupi"]Profesor je napravio listu, počinju prvi sutra oni sa prezimenom od S-Z ja mislim , zadnji su u petak oni s prezimenom oko M.
Možeš mi na pm poslat svoje prezime pa da ti vidim sad na faksu točan termin (jer sam sad u praktikumu) :)[/quote]

Uh, nazalost ne vidjeh poruku na vrijeme, sigurno nisi vise u praktikumu.
Na M sam, znaci u petak sam? Samo jos reci da li si siguran?
pupi (napisa):
Možeš mi na pm poslat svoje prezime pa da ti vidim sad na faksu točan termin (jer sam sad u praktikumu) Smile

Uh, nazalost ne vidjeh poruku na vrijeme, sigurno nisi vise u praktikumu.
Na M sam, znaci u petak sam? Samo jos reci da li si siguran?

[Vrh]
niko4ever
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:30 čet, 27. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Možete li mi reći u koliko otprilike sati počinju usmene sutra. Zaboravila sam se prijaviti, poslala sam majl profesoru ali još nisam dobila odgovor, i planiram se pojaviti i nadat se da će mi dopustiti da odgovaram :oops:
Dakle, otprilike kada počinju usmene?
Možete li mi reći u koliko otprilike sati počinju usmene sutra. Zaboravila sam se prijaviti, poslala sam majl profesoru ali još nisam dobila odgovor, i planiram se pojaviti i nadat se da će mi dopustiti da odgovaram Embarassed
Dakle, otprilike kada počinju usmene?

[Vrh]
kikzmyster
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
45 = 46 - 1

PostPostano: 16:03 čet, 27. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma profesor uopce ne gleda kad ti je termin, samo se pojavi i reci mu da zelis odgovarat. usmeni pocinju u 10:00, ja mislim. znam da je meni termin sutra u 11 a jucer sam dosao i odgovarao :D

i mislim na profesora pazanina, by the way :) i nije se trebalo prijaviti za usmeni kod njega
ma profesor uopce ne gleda kad ti je termin, samo se pojavi i reci mu da zelis odgovarat. usmeni pocinju u 10:00, ja mislim. znam da je meni termin sutra u 11 a jucer sam dosao i odgovarao Very Happy

i mislim na profesora pazanina, by the way Smile i nije se trebalo prijaviti za usmeni kod njega

[Vrh]
niko4ever
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:12 čet, 27. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala :D
Stvarno mi je olakšanje
Hvala Very Happy
Stvarno mi je olakšanje

[Vrh]
Macaflyyyyertina_
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 1 - 1

PostPostano: 17:36 čet, 27. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

za one koji nisu u grupi "matematika" na fb:
ANTONIJA PERLIC neka sutra OBAVEZNO dode kod pazanina na usmeni! ako ju tko zna neka joj odmah javi!!
(prosljeđujem viđeno/pročitano)
za one koji nisu u grupi "matematika" na fb:
ANTONIJA PERLIC neka sutra OBAVEZNO dode kod pazanina na usmeni! ako ju tko zna neka joj odmah javi!!
(prosljeđujem viđeno/pročitano)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
frutabella
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 42 - 47

PostPostano: 11:19 pet, 28. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozete link s tom grupom poslati, ne mogu je nikako naci, ima ih puno. Hvala

[Vrh]
kobila krsto
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 16 - 18

PostPostano: 17:41 pet, 28. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="frutabella"]Mozete link s tom grupom poslati, ne mogu je nikako naci, ima ih puno. Hvala[/quote]

grupa je zatvorena i ne možeš tek tako ući bez poziva.. nisam siguran možeš li je naći i vidjeti :
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_170551512955265

ako nešto ne bude u redu javi se u inbox pa ćemo sredit to
frutabella (napisa):

grupa je zatvorena i ne možeš tek tako ući bez poziva.. nisam siguran možeš li je naći i vidjeti :
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_170551512955265

ako nešto ne bude u redu javi se u inbox pa ćemo sredit to

[Vrh]
Annemarie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 2 - 5

PostPostano: 15:43 sub, 29. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Može jedno pitanje? Npr, ako ja prođem ovaj popravni ispit iz elementarne, tj budem imala 50%, jel ja moram još odgovarati usmeno kod prof Pažanina ili? Jer čula sam da ako si zadovoljan ocjenom, onda ne trebaš odgovarati...pa sad ne znam jel to vrijedi i za nas s popravnog ili? Kako to ide? Zna netko? :)
Može jedno pitanje? Npr, ako ja prođem ovaj popravni ispit iz elementarne, tj budem imala 50%, jel ja moram još odgovarati usmeno kod prof Pažanina ili? Jer čula sam da ako si zadovoljan ocjenom, onda ne trebaš odgovarati...pa sad ne znam jel to vrijedi i za nas s popravnog ili? Kako to ide? Zna netko? Smile

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:24 sub, 29. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ide ovako:

[quote]Popravni ispit

Za studente koji sakupe manje od 35 bodova na kolokvijima ili manje od 5 bodova na kratkim testovima bit će organiziran jedan popravni ispit. Studentima koji pristupaju popravnom ispitu bodovi ostvareni tokom semestra se brišu. Popravni ispit sastoji se od pismenog i od usmenog dijela, od kojih svaki nosi maksimalno 50 bodova. Za prolaz je potrebno ostvariti barem 25 bodova na pismenom dijelu i barem 25 bodova na usmenom dijelu, a ocjena će biti zaključena prema gore navedenoj tablici. Studenti koji su na redovnim kolokvijima i na kratkim testovima ostvarili dovoljno bodova, ali nisu pokazali zadovoljavajuće razumijevanje gradiva na završnom ispitu, imaju pravo na jedan popravni usmeni ispit.

Studenti koji ne polože kolegij putem kratkih testova, kolokvija i završnog ispita ili putem popravnog ispita, ne mogu naknadno polagati kolegij, nego ga upisuju ponovo iduće akademske godine. [/quote]
Ide ovako:

Citat:
Popravni ispit

Za studente koji sakupe manje od 35 bodova na kolokvijima ili manje od 5 bodova na kratkim testovima bit će organiziran jedan popravni ispit. Studentima koji pristupaju popravnom ispitu bodovi ostvareni tokom semestra se brišu. Popravni ispit sastoji se od pismenog i od usmenog dijela, od kojih svaki nosi maksimalno 50 bodova. Za prolaz je potrebno ostvariti barem 25 bodova na pismenom dijelu i barem 25 bodova na usmenom dijelu, a ocjena će biti zaključena prema gore navedenoj tablici. Studenti koji su na redovnim kolokvijima i na kratkim testovima ostvarili dovoljno bodova, ali nisu pokazali zadovoljavajuće razumijevanje gradiva na završnom ispitu, imaju pravo na jedan popravni usmeni ispit.

Studenti koji ne polože kolegij putem kratkih testova, kolokvija i završnog ispita ili putem popravnog ispita, ne mogu naknadno polagati kolegij, nego ga upisuju ponovo iduće akademske godine.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum