Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
jkrstic Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
R u K i Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
c_two Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
gogo_ Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
marta Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:38 uto, 25. 1. 2011 Naslov: |
|
|
a jel zna netko kad su ti termini usmenih?
mislim, znam da su od srijede do petka, i u ponedjeljak, al, koji su još otprilike slobodni?
kolko sam skužila, ostat će mi samo sutra slobodan termin? :)
molim vas, jel mi netko zna reći od kolko sati se ispituje?
HVALA!!
a jel zna netko kad su ti termini usmenih?
mislim, znam da su od srijede do petka, i u ponedjeljak, al, koji su još otprilike slobodni?
kolko sam skužila, ostat će mi samo sutra slobodan termin?
HVALA!!
|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
marta Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Rokul Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
dine Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
jkrstic Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:51 uto, 25. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="marta"]a jel zna netko kad su ti termini usmenih?
kolko sam skužila, ostat će mi samo sutra slobodan termin? :)
HVALA!![/quote]
danas san bio na faksu i bilo je jos nekoliko mista za cetvrtak...ispituje od 10 do 12 , pa popodne jos malo neke dane,zaboravio san od kad do kad...
[quote="dine"]ako je neko vec nabavio pitanja moze li ih uploadati ili napisati, plz :D[/quote]
evo i pitanja...samo me nemojte drzat za ric da ce po tome pitat,ovo je prosle godine prof. dala studentima
[url]http://web.math.hr/nastava/eg/usmeni.pdf[/url]
marta (napisa): | a jel zna netko kad su ti termini usmenih?
kolko sam skužila, ostat će mi samo sutra slobodan termin?
HVALA!! |
danas san bio na faksu i bilo je jos nekoliko mista za cetvrtak...ispituje od 10 do 12 , pa popodne jos malo neke dane,zaboravio san od kad do kad...
dine (napisa): | ako je neko vec nabavio pitanja moze li ih uploadati ili napisati, plz |
evo i pitanja...samo me nemojte drzat za ric da ce po tome pitat,ovo je prosle godine prof. dala studentima
http://web.math.hr/nastava/eg/usmeni.pdf
_________________ You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back
|
|
[Vrh] |
|
dine Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:03 uto, 25. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote]evo i pitanja...samo me nemojte drzat za ric da ce po tome pitat,ovo je prosle godine prof. dala studentima
http://web.math.hr/nastava/eg/usmeni.pdf[/quote]
ne mogu otvoriti, kaze: Forbidden, ma mislio sam vidit kao ogledni primjer, da otprilike znam na sta se treba vise fokusirat sta manje, svejedno thx
ne mogu otvoriti, kaze: Forbidden, ma mislio sam vidit kao ogledni primjer, da otprilike znam na sta se treba vise fokusirat sta manje, svejedno thx
_________________ The death is road to awe
|
|
[Vrh] |
|
jkrstic Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:23 uto, 25. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="dine"][quote]evo i pitanja...samo me nemojte drzat za ric da ce po tome pitat,ovo je prosle godine prof. dala studentima
http://web.math.hr/nastava/eg/usmeni.pdf[/quote]
ne mogu otvoriti, kaze: Forbidden, ma mislio sam vidit kao ogledni primjer, da otprilike znam na sta se treba vise fokusirat sta manje, svejedno thx[/quote]
Nezz zasto ti je forbidden, meni je isto bilo na faksu, al na laptopu mi je sve ok, al evo u attachment cu ih stavit. Nek ti sluze samo za orijentaciju i da vidis sta se otprilike minimalno trazi.
Da se ogradin odma, to sta su ovo pitanja koja je prof. dala prosle godine ne znaci da ce to bit i pitanja ove godine, jer znan da ce bit onih koji ce naucit doslovno samo ovo, a ne zelin da mi se spominje bliza rodbina uzalud.
dine (napisa): |
ne mogu otvoriti, kaze: Forbidden, ma mislio sam vidit kao ogledni primjer, da otprilike znam na sta se treba vise fokusirat sta manje, svejedno thx |
Nezz zasto ti je forbidden, meni je isto bilo na faksu, al na laptopu mi je sve ok, al evo u attachment cu ih stavit. Nek ti sluze samo za orijentaciju i da vidis sta se otprilike minimalno trazi.
Da se ogradin odma, to sta su ovo pitanja koja je prof. dala prosle godine ne znaci da ce to bit i pitanja ove godine, jer znan da ce bit onih koji ce naucit doslovno samo ovo, a ne zelin da mi se spominje bliza rodbina uzalud.
_________________ You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back
Description: |
|
Download |
Filename: |
usmeni.pdf |
Filesize: |
75.44 KB |
Downloaded: |
3123 Time(s) |
|
|
[Vrh] |
|
dine Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:31 uto, 25. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote]Nezz zasto ti je forbidden, meni je isto bilo na faksu, al na laptopu mi je sve ok, al evo u attachment cu ih stavit. [b]Nek ti sluze samo za orijentaciju i da vidis sta se otprilike minimalno trazi.
Da se ogradin odma, to sta su ovo pitanja koja je prof. dala prosle godine ne znaci da ce to bit i pitanja ove godine, jer znan da ce bit onih koji ce naucit doslovno samo ovo, a ne zelin da mi se spominje bliza rodbina uzalud.[/b][/quote]
slažem se u potpunosti
Citat: | Nezz zasto ti je forbidden, meni je isto bilo na faksu, al na laptopu mi je sve ok, al evo u attachment cu ih stavit. Nek ti sluze samo za orijentaciju i da vidis sta se otprilike minimalno trazi.
Da se ogradin odma, to sta su ovo pitanja koja je prof. dala prosle godine ne znaci da ce to bit i pitanja ove godine, jer znan da ce bit onih koji ce naucit doslovno samo ovo, a ne zelin da mi se spominje bliza rodbina uzalud. |
slažem se u potpunosti
_________________ The death is road to awe
|
|
[Vrh] |
|
~sanja~ Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
JJ Forumaš(ica)