Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Crvenkapica Forumaš(ica)
|
Postano: 19:31 pon, 24. 1. 2011 Naslov: |
|
|
Ja sam u petak kad je bio upis ocjena imala "prisilni" usmeni i pitao me šta su to afina preslikavanja, čini li skup bijektivnih afinih preslikavanja grupu - što to znači tj. kakav je operator, šta su izometrije, kakav operator mora biti, kakva mu je matrica, kakva joj je determinanta, može li ona biti jednaka nečemu različitom od 1 i -1, što je to pomak i upisao tricu u index, imala sam inače 58 bodova. Nadam se da je nekome ovo pomoglo.
Ja sam u petak kad je bio upis ocjena imala "prisilni" usmeni i pitao me šta su to afina preslikavanja, čini li skup bijektivnih afinih preslikavanja grupu - što to znači tj. kakav je operator, šta su izometrije, kakav operator mora biti, kakva mu je matrica, kakva joj je determinanta, može li ona biti jednaka nečemu različitom od 1 i -1, što je to pomak i upisao tricu u index, imala sam inače 58 bodova. Nadam se da je nekome ovo pomoglo.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Bug Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
:) Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:08 uto, 25. 1. 2011 Naslov: |
|
|
u mojoj grupi bilo je 3 ljudi, pitao nas je konveksu ljusku, afinu ljusku, konveksan skup, paralelotop, opcu jdzbu hiperravnine i posotji li neki odredjen uvijet za nju ili ne.. pita oko 15min, dosta ugodan usmeni
u mojoj grupi bilo je 3 ljudi, pitao nas je konveksu ljusku, afinu ljusku, konveksan skup, paralelotop, opcu jdzbu hiperravnine i posotji li neki odredjen uvijet za nju ili ne.. pita oko 15min, dosta ugodan usmeni
|
|
[Vrh] |
|
Alisa Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Crvenkapica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Kardinal Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:49 sri, 26. 1. 2011 Naslov: |
|
|
Mene je pitao definiciju simpleksa, konveksan skup, radijvektore točaka u simpleksu + dokaz, zrcaljenja, matrični prikaz operatora pridruženog zrcaljenjima, moraju li takav operator imati i zrcaljenja u afinim prostorima općenito, centralne simetrije + tvore li grupu i još neka jednostavna podpitanja da se zaokruži priča :)
Mene je pitao definiciju simpleksa, konveksan skup, radijvektore točaka u simpleksu + dokaz, zrcaljenja, matrični prikaz operatora pridruženog zrcaljenjima, moraju li takav operator imati i zrcaljenja u afinim prostorima općenito, centralne simetrije + tvore li grupu i još neka jednostavna podpitanja da se zaokruži priča
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 9:15 sri, 26. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Kardinal"]Mene je pitao definiciju simpleksa, konveksan skup, radijvektore točaka u simpleksu + dokaz, zrcaljenja, matrični prikaz operatora pridruženog zrcaljenjima, moraju li takav operator imati i zrcaljenja u afinim prostorima općenito, centralne simetrije + tvore li grupu i još neka jednostavna podpitanja da se zaokruži priča :)[/quote]
za kolko si ti odgovarao? jel pita za 2 dokaze i sve to?
Kardinal (napisa): | Mene je pitao definiciju simpleksa, konveksan skup, radijvektore točaka u simpleksu + dokaz, zrcaljenja, matrični prikaz operatora pridruženog zrcaljenjima, moraju li takav operator imati i zrcaljenja u afinim prostorima općenito, centralne simetrije + tvore li grupu i još neka jednostavna podpitanja da se zaokruži priča |
za kolko si ti odgovarao? jel pita za 2 dokaze i sve to?
|
|
[Vrh] |
|
Alisa Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
VilaAmalka Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Kardinal Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:54 sri, 26. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"][quote="Kardinal"]Mene je pitao definiciju simpleksa, konveksan skup, radijvektore točaka u simpleksu + dokaz, zrcaljenja, matrični prikaz operatora pridruženog zrcaljenjima, moraju li takav operator imati i zrcaljenja u afinim prostorima općenito, centralne simetrije + tvore li grupu i još neka jednostavna podpitanja da se zaokruži priča :)[/quote]
za kolko si ti odgovarao? jel pita za 2 dokaze i sve to?[/quote]
ovo je bilo za 5 :)
Anonymous (napisa): | Kardinal (napisa): | Mene je pitao definiciju simpleksa, konveksan skup, radijvektore točaka u simpleksu + dokaz, zrcaljenja, matrični prikaz operatora pridruženog zrcaljenjima, moraju li takav operator imati i zrcaljenja u afinim prostorima općenito, centralne simetrije + tvore li grupu i još neka jednostavna podpitanja da se zaokruži priča |
za kolko si ti odgovarao? jel pita za 2 dokaze i sve to? |
ovo je bilo za 5
|
|
[Vrh] |
|
Euklida Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost