Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
m_kao_marko Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gea_ Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
snoops Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
m_kao_marko Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Bruno^_^ Forumaš(ica)
|
Postano: 21:07 uto, 25. 1. 2011 Naslov: |
|
|
Dokaz o jednakobrojnosti baza vektorskog prostora, dokaz o tome da je broj elemenata linearno nezavisnog skupa manji ili jednak broju elemenata sustava izvodnica, definicija i objasnjenje Cramerovog sustava, dokaz o mnozenju s "tuđim" algebarskim komplementima, izvod Laplaceovog razvoja, Kronecker Capelli teorem. Definicija linearno nezavisnog skupa, dokaz da se rang ne mijenja primjenom elementarnih transformacija etc etc :)
Dokaz o jednakobrojnosti baza vektorskog prostora, dokaz o tome da je broj elemenata linearno nezavisnog skupa manji ili jednak broju elemenata sustava izvodnica, definicija i objasnjenje Cramerovog sustava, dokaz o mnozenju s "tuđim" algebarskim komplementima, izvod Laplaceovog razvoja, Kronecker Capelli teorem. Definicija linearno nezavisnog skupa, dokaz da se rang ne mijenja primjenom elementarnih transformacija etc etc
|
|
[Vrh] |
|
m_kao_marko Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Lepi91 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
snoops Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bgasperow Gost
|
|
[Vrh] |
|
i_dumba19 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
piccola Forumaš(ica)
|
Postano: 16:48 pon, 31. 1. 2011 Naslov: |
|
|
bit će vam pismeni usmeni...tako je svake godine. ja sam prošle godine pisala,trebaš dobro naučit osnovne stvari jer profesor baš traži potpuno razumijevanje... nas je možda prošlo manje od 50% lani... nauči definicije baze,linearne ljuske,sustav izvodnica,permutacije,determinante,adjunkte,ranga... mogu ti sad nabrajat pola sata,ali stvarno ti je bitno naučit NAJOSNOVNIJE stvari S RAZUMIJEVANJEM jer će ti uz 10ak definicija bit zadan i koji zadačić... nije teško naučit,al je teško proć jer moraš definicije TOČNO napisat... profesor kaže da na popravnom traži da se zna samo najosnovnije,al zato tu ne dozvoljava greške. mi smo prošle godine imali 15 ili 16 zadataka a svaki je nosio po 1 bod, svaka mala greška u zadatku ti je oduzimala cijeli bod ukupno i trebalo je 8 za prolaz,a 12 za 3...naravno,mogućnosti za veću ocjenu nije bilo...moglo sa odgovarat kasnije za 4,ali samo ako imaš super napisano... mi smo svi očekivali prolaz,ali jbga...
uglavnom,uhvati se knjige i učenja i ne preskači zadatke...jedino tako ti je zagarantiran uspjeh!! GOOD LUCK svima,pogotovo na programiranju sutra :flowergreen:
bit će vam pismeni usmeni...tako je svake godine. ja sam prošle godine pisala,trebaš dobro naučit osnovne stvari jer profesor baš traži potpuno razumijevanje... nas je možda prošlo manje od 50% lani... nauči definicije baze,linearne ljuske,sustav izvodnica,permutacije,determinante,adjunkte,ranga... mogu ti sad nabrajat pola sata,ali stvarno ti je bitno naučit NAJOSNOVNIJE stvari S RAZUMIJEVANJEM jer će ti uz 10ak definicija bit zadan i koji zadačić... nije teško naučit,al je teško proć jer moraš definicije TOČNO napisat... profesor kaže da na popravnom traži da se zna samo najosnovnije,al zato tu ne dozvoljava greške. mi smo prošle godine imali 15 ili 16 zadataka a svaki je nosio po 1 bod, svaka mala greška u zadatku ti je oduzimala cijeli bod ukupno i trebalo je 8 za prolaz,a 12 za 3...naravno,mogućnosti za veću ocjenu nije bilo...moglo sa odgovarat kasnije za 4,ali samo ako imaš super napisano... mi smo svi očekivali prolaz,ali jbga...
uglavnom,uhvati se knjige i učenja i ne preskači zadatke...jedino tako ti je zagarantiran uspjeh!! GOOD LUCK svima,pogotovo na programiranju sutra
|
|
[Vrh] |
|
Linadus Forumaš(ica)
|
Postano: 17:01 pon, 31. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="piccola"]bit će vam pismeni usmeni...tako je svake godine. ja sam prošle godine pisala,trebaš dobro naučit osnovne stvari jer profesor baš traži potpuno razumijevanje... nas je možda prošlo manje od 50% lani... nauči definicije baze,linearne ljuske,sustav izvodnica,permutacije,determinante,adjunkte,ranga... mogu ti sad nabrajat pola sata,ali stvarno ti je bitno naučit NAJOSNOVNIJE stvari S RAZUMIJEVANJEM jer će ti uz 10ak definicija bit zadan i koji zadačić... nije teško naučit,al je teško proć jer moraš definicije TOČNO napisat... profesor kaže da na popravnom traži da se zna samo najosnovnije,al zato tu ne dozvoljava greške. mi smo prošle godine imali 15 ili 16 zadataka a svaki je nosio po 1 bod, svaka mala greška u zadatku ti je oduzimala cijeli bod ukupno i trebalo je 8 za prolaz,a 12 za 3...naravno,mogućnosti za veću ocjenu nije bilo...moglo sa odgovarat kasnije za 4,ali samo ako imaš super napisano... mi smo svi očekivali prolaz,ali jbga...
uglavnom,uhvati se knjige i učenja i ne preskači zadatke...jedino tako ti je zagarantiran uspjeh!! GOOD LUCK svima,pogotovo na programiranju sutra :flowergreen:[/quote]
Jel ti pričaš sad o popravnom usmenom (znači za one koji će pisat popravni kolokvij i preko njega doć na usmeni) ILI o drugom roku usmenog (znači za one koji su došli do usmenog preko kolokvija, ali ih je profesor pozvao još jednom na usmeni :p)?
piccola (napisa): | bit će vam pismeni usmeni...tako je svake godine. ja sam prošle godine pisala,trebaš dobro naučit osnovne stvari jer profesor baš traži potpuno razumijevanje... nas je možda prošlo manje od 50% lani... nauči definicije baze,linearne ljuske,sustav izvodnica,permutacije,determinante,adjunkte,ranga... mogu ti sad nabrajat pola sata,ali stvarno ti je bitno naučit NAJOSNOVNIJE stvari S RAZUMIJEVANJEM jer će ti uz 10ak definicija bit zadan i koji zadačić... nije teško naučit,al je teško proć jer moraš definicije TOČNO napisat... profesor kaže da na popravnom traži da se zna samo najosnovnije,al zato tu ne dozvoljava greške. mi smo prošle godine imali 15 ili 16 zadataka a svaki je nosio po 1 bod, svaka mala greška u zadatku ti je oduzimala cijeli bod ukupno i trebalo je 8 za prolaz,a 12 za 3...naravno,mogućnosti za veću ocjenu nije bilo...moglo sa odgovarat kasnije za 4,ali samo ako imaš super napisano... mi smo svi očekivali prolaz,ali jbga...
uglavnom,uhvati se knjige i učenja i ne preskači zadatke...jedino tako ti je zagarantiran uspjeh!! GOOD LUCK svima,pogotovo na programiranju sutra |
Jel ti pričaš sad o popravnom usmenom (znači za one koji će pisat popravni kolokvij i preko njega doć na usmeni) ILI o drugom roku usmenog (znači za one koji su došli do usmenog preko kolokvija, ali ih je profesor pozvao još jednom na usmeni :p)?
|
|
[Vrh] |
|
dbakic Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
i_dumba19 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
matijaB Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
piccola Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
matijaB Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dbakic Forumaš(ica)
|
Postano: 16:59 pet, 4. 2. 2011 Naslov: |
|
|
Raspored usmenih ispita za studente prof Bakića koji su položili popravni kolokvij:
Svi ispiti će se održati u ponedjeljak, 7.2. u uredu na III. katu:
9 sati: Berić, Bošnjak, Čaldarević, Čalić
10 sati: Dabić, Dorić, Đidara, Franić
11 sati: Gosarić, Habunek, Jakoliš, Janči
12 sati: Jurinec, Kocijan, Kulović, Kuzek
13 sati: Lepen, Lorger.
Damir Bakić
Raspored usmenih ispita za studente prof Bakića koji su položili popravni kolokvij:
Svi ispiti će se održati u ponedjeljak, 7.2. u uredu na III. katu:
9 sati: Berić, Bošnjak, Čaldarević, Čalić
10 sati: Dabić, Dorić, Đidara, Franić
11 sati: Gosarić, Habunek, Jakoliš, Janči
12 sati: Jurinec, Kocijan, Kulović, Kuzek
13 sati: Lepen, Lorger.
Damir Bakić
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)