Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Bee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
maja.r Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
stuey Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
maja.r Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
stuey Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:51 uto, 25. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="maja.r"]Kupe se u skriptarnici, ne trebaš u referadu, samo prošećeš po ocjenu i ak ti ju prof vrati, otfuraš ju popunjenu u referadu. Inače ju profa valjda nosi[/quote]
prošećem do kennedyjevog trga po ocjenu, i onda ju otfuram nazad na pmf-mo u referadu, i onda se opet prošećem do kennedyjevog :lol:
hvala ;) ako se dobro sjećam, imali smo na drugoj godini iz engleskog te prijavnice (ne znam što će nam one uopće...), i samo smo popunili, nije trebalo ništa pečatirat.
edit: aha, naknadno sam skontao da nam ju profa može vratit nakon što nam upiše ocjenu, sad je sve jasno ;) hvala još jednom
maja.r (napisa): | Kupe se u skriptarnici, ne trebaš u referadu, samo prošećeš po ocjenu i ak ti ju prof vrati, otfuraš ju popunjenu u referadu. Inače ju profa valjda nosi |
prošećem do kennedyjevog trga po ocjenu, i onda ju otfuram nazad na pmf-mo u referadu, i onda se opet prošećem do kennedyjevog
hvala ako se dobro sjećam, imali smo na drugoj godini iz engleskog te prijavnice (ne znam što će nam one uopće...), i samo smo popunili, nije trebalo ništa pečatirat.
edit: aha, naknadno sam skontao da nam ju profa može vratit nakon što nam upiše ocjenu, sad je sve jasno hvala još jednom
|
|
[Vrh] |
|
stuey Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|