Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
Postano: 21:20 sri, 26. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="GauSs_"]Medjutim, nagovorit sve profesore/asistente da ukucavaju vijesti na net nece biti lako ;)[/quote]
strasno!!!
ko da je to neki posao... ono sto mi najvise smeta je sta se stranice ne azuriraju, mislim, na nekim kolegijima stoji pravilnik o ocjenjivanju iz neznam koje godine, sta ga uopce stave ako ga ne zele mjenjat?
nek stave link na izvedbeni plan koji je uvijek na istom mjestu i tocan je...
ili sto pise da predaje netko ko je predavao kozna kad...
bas neodgovorno...
takve zamjene ne zahtjevaju niti pola sata godisnje :?
na stranicama faxa je tek nedavno promijenjeno ko je procelnik i slicne info (sad sam vidio, pred nekih mjesec dana ili manje kad sam gledao su bile krive info...)
GauSs_ (napisa): | Medjutim, nagovorit sve profesore/asistente da ukucavaju vijesti na net nece biti lako |
strasno!!!
ko da je to neki posao... ono sto mi najvise smeta je sta se stranice ne azuriraju, mislim, na nekim kolegijima stoji pravilnik o ocjenjivanju iz neznam koje godine, sta ga uopce stave ako ga ne zele mjenjat?
bas neodgovorno...
takve zamjene ne zahtjevaju niti pola sata godisnje
na stranicama faxa je tek nedavno promijenjeno ko je procelnik i slicne info (sad sam vidio, pred nekih mjesec dana ili manje kad sam gledao su bile krive info...)
_________________ Mario Berljafa
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
venovako Forumaš(ica)
|
Postano: 21:47 sri, 26. 1. 2011 Naslov: |
|
|
@bozidarsevo:
A tko ce nagovoriti studente da redovito gledaju (i prazne) svoj mailbox?
Iskustvo s mailing listom: pola studenata nece dobiti obavijesti, zato sto
a) Nikad ne gledaju studentski mail, iako im je receno da to trebaju raditi;
b) Ako i gledaju, ne prazne mailbox pa server krici oko undelivered mail-a;
c) Ako i prazne mailbox, sloze forward na neradecu adresu (najcesce mail od GSM providera, pa istog promijene...).
A drugi dio price: na kolegiju s 20-30 ljudi sloziti mailing listu je trivijalno.
Tko je taj tko bi trebao slagati liste za kolegije s 200+ upisanih?
Ako nije lista, vec RSS, tko bi to trebao raditi i po kojem osnovu?
@bozidarsevo:
A tko ce nagovoriti studente da redovito gledaju (i prazne) svoj mailbox?
Iskustvo s mailing listom: pola studenata nece dobiti obavijesti, zato sto
a) Nikad ne gledaju studentski mail, iako im je receno da to trebaju raditi;
b) Ako i gledaju, ne prazne mailbox pa server krici oko undelivered mail-a;
c) Ako i prazne mailbox, sloze forward na neradecu adresu (najcesce mail od GSM providera, pa istog promijene...).
A drugi dio price: na kolegiju s 20-30 ljudi sloziti mailing listu je trivijalno.
Tko je taj tko bi trebao slagati liste za kolegije s 200+ upisanih?
Ako nije lista, vec RSS, tko bi to trebao raditi i po kojem osnovu?
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 21:59 sri, 26. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Gino"]
strasno!!!
bas neodgovorno...
takve zamjene ne zahtjevaju niti pola sata godisnje :?
na stranicama faxa je tek nedavno promijenjeno ko je procelnik i slicne info (sad sam vidio, pred nekih mjesec dana ili manje kad sam gledao su bile krive info...)[/quote]
web stranice su tu radi toga sto smo mi dobri, a ne radi toga sto to moramo raditi. Ako zelis da to postane obaveza onda to mora odobrit fakultetsko vijece (znaci: FV treba prihvatit dio u kojem oni vise rade).
Buduci da si predstavnik predlozi to pa nam ispricaj kako je proslo :D
Gino (napisa): |
strasno!!!
bas neodgovorno...
takve zamjene ne zahtjevaju niti pola sata godisnje
na stranicama faxa je tek nedavno promijenjeno ko je procelnik i slicne info (sad sam vidio, pred nekih mjesec dana ili manje kad sam gledao su bile krive info...) |
web stranice su tu radi toga sto smo mi dobri, a ne radi toga sto to moramo raditi. Ako zelis da to postane obaveza onda to mora odobrit fakultetsko vijece (znaci: FV treba prihvatit dio u kojem oni vise rade).
Buduci da si predstavnik predlozi to pa nam ispricaj kako je proslo
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
Postano: 22:46 sri, 26. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="GauSs_"]web stranice su tu radi toga sto smo mi dobri[/quote]
znam da su tu web str zato sto ste vi iznimno dobri
[quote="GauSs_"]a ne radi toga sto to moramo raditi[/quote]
to se podrazumijeva, no cesto se prof pozivaju kako ce odredena obavijest bit na "sluzbenom webu" pa bi bilo prikladno taj "sluzbeni web" tu i tamo updateati...
[quote="GauSs_"]Ako zelis da to postane obaveza onda to mora odobrit fakultetsko vijece[/quote] znam da...
[quote="GauSs_"](znaci: FV treba prihvatit dio u kojem oni vise rade)[/quote]
:lol:
ma to bi i tako vjerojatno radili vi asistenti, a u FV ima zanemarivo mnogo asistenata, valjda se nece nitko uvrijedit, al cisto brojcano jel, da su svi protiv i dalje stvar moze proc :D
[quote="GauSs_"]Buduci da si predstavnik predlozi to pa nam ispricaj kako je proslo :D[/quote]
razmisljao sam o tome... budem vidio :wink:
GauSs_ (napisa): | web stranice su tu radi toga sto smo mi dobri |
znam da su tu web str zato sto ste vi iznimno dobri
GauSs_ (napisa): | a ne radi toga sto to moramo raditi |
to se podrazumijeva, no cesto se prof pozivaju kako ce odredena obavijest bit na "sluzbenom webu" pa bi bilo prikladno taj "sluzbeni web" tu i tamo updateati...
GauSs_ (napisa): | Ako zelis da to postane obaveza onda to mora odobrit fakultetsko vijece | znam da...
GauSs_ (napisa): | (znaci: FV treba prihvatit dio u kojem oni vise rade) |
ma to bi i tako vjerojatno radili vi asistenti, a u FV ima zanemarivo mnogo asistenata, valjda se nece nitko uvrijedit, al cisto brojcano jel, da su svi protiv i dalje stvar moze proc
GauSs_ (napisa): | Buduci da si predstavnik predlozi to pa nam ispricaj kako je proslo |
razmisljao sam o tome... budem vidio
_________________ Mario Berljafa
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:53 sri, 26. 1. 2011 Naslov: |
|
|
Tko je to bio zakinut za rezultate, pa da moramo izvoditi nekakve kerefeke?
Na sto se ovdje uopce prigovara? Rezultati se svi objavljuju. Ako netko ne radi svoj posao, onda se zalite na tog pojedinca. Mimo toga, ne razumijem sto se ovdje uopce hoce.
Inace, asistenata u OV ima malo, ali postoje neke odredbe u ugovoru o radu i kolektivnom ugovoru, a imamo i Sindikat, tako da nije bas trivijalno samo nam uvaliti neki dodatni posao ako ga mi necemo. :P
Tko je to bio zakinut za rezultate, pa da moramo izvoditi nekakve kerefeke?
Na sto se ovdje uopce prigovara? Rezultati se svi objavljuju. Ako netko ne radi svoj posao, onda se zalite na tog pojedinca. Mimo toga, ne razumijem sto se ovdje uopce hoce.
Inace, asistenata u OV ima malo, ali postoje neke odredbe u ugovoru o radu i kolektivnom ugovoru, a imamo i Sindikat, tako da nije bas trivijalno samo nam uvaliti neki dodatni posao ako ga mi necemo.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:45 sri, 26. 1. 2011 Naslov: |
|
|
ne znam, meni je dovoljno dobar sustav objave na web stranici i/ili na forumu.. ako očekuješ neke rezultate, normalno je da provjeriš tamo, zar ne? uostalom, prije vidim stvari ovdje nego na mailu kojeg provjerim 3-4 puta dnevno (a mislim da sam po tom pitanju među boljima :P )
veći problem su mi kolegiji gdje se rezultati uopće ne objave na webu, ili objave s (ne)pristojnim zakašnjenjem... to se doduše na preddiplomskom (bar meni) nije događalo... a sad, uf, ili žrtvujem dragocjeno vrijeme na odlazak na faks, ili ovisim o nečijoj dobroj volji da mi javi rezultat. čast izuzecima.
ali to je drugi par rukava i nije za ovu raspravu, vjerojatno :)
ne znam, meni je dovoljno dobar sustav objave na web stranici i/ili na forumu.. ako očekuješ neke rezultate, normalno je da provjeriš tamo, zar ne? uostalom, prije vidim stvari ovdje nego na mailu kojeg provjerim 3-4 puta dnevno (a mislim da sam po tom pitanju među boljima )
veći problem su mi kolegiji gdje se rezultati uopće ne objave na webu, ili objave s (ne)pristojnim zakašnjenjem... to se doduše na preddiplomskom (bar meni) nije događalo... a sad, uf, ili žrtvujem dragocjeno vrijeme na odlazak na faks, ili ovisim o nečijoj dobroj volji da mi javi rezultat. čast izuzecima.
ali to je drugi par rukava i nije za ovu raspravu, vjerojatno
_________________ "Give me sweet lies, and keep your bitter truths." ~ Tyrion Lannister
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Cobs Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
Postano: 12:44 čet, 27. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="bozidarsevo"]da,samo ja nisam zaposlen na fakultetu..da jesam onda bi i radio![/quote]
radio bi ono sto ti je i posao :p (a ovo definitivno nije)
bozidarsevo (napisa): | da,samo ja nisam zaposlen na fakultetu..da jesam onda bi i radio! |
radio bi ono sto ti je i posao :p (a ovo definitivno nije)
_________________ The purpose of life is to end
Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol: