Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prebacivanje
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
happyja7
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 4 - 2

PostPostano: 21:21 pon, 24. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma ja zapravo pitam dali se broji ispocetka ako promjenis smjer ili ne? ja sam isto cula kako se broji ispocetka..ali...da provjerim :)
ma ja zapravo pitam dali se broji ispocetka ako promjenis smjer ili ne? ja sam isto cula kako se broji ispocetka..ali...da provjerim Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 71 - 47

PostPostano: 22:37 pon, 24. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="happyja7"]ma ja zapravo pitam dali se broji ispocetka ako promjenis smjer ili ne? ja sam isto cula kako se broji ispocetka..ali...da provjerim :)[/quote]
pitaj u referadi. oni ti znaju najbolje ;)
Medu studentima uvijek kruzi sto varijanta pa nikad neznas koja je tocna.
happyja7 (napisa):
ma ja zapravo pitam dali se broji ispocetka ako promjenis smjer ili ne? ja sam isto cula kako se broji ispocetka..ali...da provjerim Smile

pitaj u referadi. oni ti znaju najbolje Wink
Medu studentima uvijek kruzi sto varijanta pa nikad neznas koja je tocna.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 23:27 pon, 24. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Malo sam brzao, moj prosli post se odnosio na 35 ects-a u 2 akademske godine.

A kaj se tice placanja neznam, to se mijenja svako malo.
Recimo na FSB-u si morao skupiti 60 ects-a u 2 akademske godine da bi i dalje bio bez placanja. Onda sam se prebacio sim i tu sam bio bez placanja (tu su mi u referadi rekli da postoje ze te 4 djabe godine na preddiplomskom). U medjuvremenu se uvelo to linearno placanje tak da nemam pojma kak je sad, ali dobro znam da moras skupiti 35 ects-a u dvije uzastopne akademske godine s time ako promijenis fax i/ili smjer onda se broji ispocetka. :)

Sad kad bolje razmislim, ja sam bio 3 godine na FSB-u i jednu godinu ovdje bez placanja. Dakle ima nesto u 4 godine djabe.

Recimo na FSB-u si morao skupiti 60 ects-a u 2 akademske godine da bi i dalje bio bez placanja. Onda sam se prebacio sim i tu sam bio bez placanja (tu su mi u referadi rekli da postoje ze te 4 djabe godine na preddiplomskom). U medjuvremenu se uvelo to linearno placanje tak da nemam pojma kak je sad, ali dobro znam da moras skupiti 35 ects-a u dvije uzastopne akademske godine s time ako promijenis fax i/ili smjer onda se broji ispocetka. Smile

Sad kad bolje razmislim, ja sam bio 3 godine na FSB-u i jednu godinu ovdje bez placanja. Dakle ima nesto u 4 godine djabe.

ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 0:06 uto, 25. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Swerz"]Malo sam brzao, moj prosli post se odnosio na 35 ects-a u 2 akademske godine.

Recimo na FSB-u si morao skupiti 60 ects-a u 2 akademske godine da bi i dalje bio bez placanja. Onda sam se prebacio sim i tu sam bio bez placanja (tu su mi u referadi rekli da postoje ze te 4 djabe godine na preddiplomskom). U medjuvremenu se uvelo to linearno placanje tak da nemam pojma kak je sad, ali dobro znam da moras skupiti 35 ects-a u dvije uzastopne akademske godine s time ako promijenis fax i/ili smjer onda se broji ispocetka. :)

Sad kad bolje razmislim, ja sam bio 3 godine na FSB-u i jednu godinu ovdje bez placanja. Dakle ima nesto u 4 godine djabe.[/quote]
mislim da se i prebacivanje racuna. sad sam se sjetio da su jednoj kolegici isto urucili cestitku.
ali ono sto je mene iznenadilo je to da im vise nedaju novce na x-icu.
Ako si iz zga to ti ne pada nekako tesko ali studentima van zga zagorcava malo zivot.
Swerz (napisa):

Recimo na FSB-u si morao skupiti 60 ects-a u 2 akademske godine da bi i dalje bio bez placanja. Onda sam se prebacio sim i tu sam bio bez placanja (tu su mi u referadi rekli da postoje ze te 4 djabe godine na preddiplomskom). U medjuvremenu se uvelo to linearno placanje tak da nemam pojma kak je sad, ali dobro znam da moras skupiti 35 ects-a u dvije uzastopne akademske godine s time ako promijenis fax i/ili smjer onda se broji ispocetka. Smile

mislim da se i prebacivanje racuna. sad sam se sjetio da su jednoj kolegici isto urucili cestitku.
ali ono sto je mene iznenadilo je to da im vise nedaju novce na x-icu.
Ako si iz zga to ti ne pada nekako tesko ali studentima van zga zagorcava malo zivot.

[Vrh]
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 3:01 uto, 25. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, moze se dogoditi da izgubis pravo na subvenciju. Konkretno, ako upises 3x istu godinu onda gubis pravo. Naravno, kad upises visu godinu, subvencija se vraca.
Da, moze se dogoditi da izgubis pravo na subvenciju. Konkretno, ako upises 3x istu godinu onda gubis pravo. Naravno, kad upises visu godinu, subvencija se vraca.

happyja7
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 2

PostPostano: 10:23 uto, 25. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

da te sve stvari znam,imam ekipa koja je sve to prosla! :)
ja sam iz zga pa mi stvarno nije bitna ixixa :)..ali razmisljam dali mi se isplati nastavit studirat ovdje ili da promjenim faks,jer jedan predmet provlacim trecu godinu sa prve, a u medjuvremenu sam prebacila smjer,pa me zanima dali tih 6 godina koliko mozes biti na preddiplomskom se broji onda ispocetka ako promjenis smjer?
da te sve stvari znam,imam ekipa koja je sve to prosla! Smile
ja sam iz zga pa mi stvarno nije bitna ixixa Smile..ali razmisljam dali mi se isplati nastavit studirat ovdje ili da promjenim faks,jer jedan predmet provlacim trecu godinu sa prve, a u medjuvremenu sam prebacila smjer,pa me zanima dali tih 6 godina koliko mozes biti na preddiplomskom se broji onda ispocetka ako promjenis smjer?

[Vrh]
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 13:01 uto, 25. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad sam zadnji put provjeravao [url=http://www.math.hr/Default.aspx?art=2242]prof. Nakić[/url] odnosno [url=http://www.math.hr/Default.aspx?art=2231]prof. Krčadinac[/url] su bili voditelji za inženjerski smjer, odnosno nastavnicki.
Oba odgovaraju na e-mail.
Kad sam zadnji put provjeravao prof. Nakić odnosno prof. Krčadinac su bili voditelji za inženjerski smjer, odnosno nastavnicki.
Oba odgovaraju na e-mail.

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 14:35 uto, 25. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da znam odgovor vec bih ga napisao. Ne znam ni za jedan primjer da je student izgubio pravo studiranja jer je na preddiplomskom duze od 6 godina. Buduci da su bolonjski studiji krenuli 2005., tek su se ove godine i mogli pojaviti takvi studenti. Mislim da se brojac resetira pri prelasku s jednog na drugi preddiplomski, ali nisam siguran.
Da znam odgovor vec bih ga napisao. Ne znam ni za jedan primjer da je student izgubio pravo studiranja jer je na preddiplomskom duze od 6 godina. Buduci da su bolonjski studiji krenuli 2005., tek su se ove godine i mogli pojaviti takvi studenti. Mislim da se brojac resetira pri prelasku s jednog na drugi preddiplomski, ali nisam siguran.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
happyja7
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 2

PostPostano: 14:43 uto, 25. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma nije da bi sad mogla izgubiti prava,nego gledam na to ako zeznem neki predmet poslije i dobim godinu vise...nema smisla riskirati..
no ja sam prebacivala smjer,pa ako se broji od pocetka onda nema straha..
Ma nije da bi sad mogla izgubiti prava,nego gledam na to ako zeznem neki predmet poslije i dobim godinu vise...nema smisla riskirati..
no ja sam prebacivala smjer,pa ako se broji od pocetka onda nema straha..

[Vrh]
azra0605
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-1 = 0 - 1

PostPostano: 15:50 čet, 27. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam malo drugacije pitanje, evo zavrsavam prof smjer mat i fiz i zanima me dali vec od ovog semestra mogu slusati barem jedan predmet sa razlike za inzinjerski smjer ili ipak moram cekat iducu godinu, sto mi bas nije najbolja ideja....
imam malo drugacije pitanje, evo zavrsavam prof smjer mat i fiz i zanima me dali vec od ovog semestra mogu slusati barem jedan predmet sa razlike za inzinjerski smjer ili ipak moram cekat iducu godinu, sto mi bas nije najbolja ideja....

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:45 čet, 27. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nista mi nije jasno. Na PMF-u ima samo jedan studij matematike i fizike i taj traje 5 godina. Sto znaci "razlika za inz smjer"? :-k
Nista mi nije jasno. Na PMF-u ima samo jedan studij matematike i fizike i taj traje 5 godina. Sto znaci "razlika za inz smjer"? Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
azra0605
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 17:55 čet, 27. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

krivo sam se izrazila. ovako. sada cu zavrsiti mat- fiz i eto, zanima me koja je procedura ako zelim upisati diplomski studij fin. matematike ili mat. statistike...
postoji li razlika u predmetima, koja? nadam se da sam sada bolje objasnila
krivo sam se izrazila. ovako. sada cu zavrsiti mat- fiz i eto, zanima me koja je procedura ako zelim upisati diplomski studij fin. matematike ili mat. statistike...
postoji li razlika u predmetima, koja? nadam se da sam sada bolje objasnila

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 20:38 čet, 27. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prof mat fiz po starom programu ili po novom?

U oba slucaja stecena titula je iste razine kao magistar financ. matematike ili mat. statistike, znaci ti diplomski studiji nisu nastavak zavrsenog studija. Pretpostavljam da se mozes prijaviti, a kako ce ti se racunati bodovi na razredbenom pojma nemam. Inace, na ta dva diplomska studija je prilicna guzva i treba imati visok prosjek.

Ne razumijem sto tocno mislis pod "razlika u predmetima".
Prof mat fiz po starom programu ili po novom?

U oba slucaja stecena titula je iste razine kao magistar financ. matematike ili mat. statistike, znaci ti diplomski studiji nisu nastavak zavrsenog studija. Pretpostavljam da se mozes prijaviti, a kako ce ti se racunati bodovi na razredbenom pojma nemam. Inace, na ta dva diplomska studija je prilicna guzva i treba imati visok prosjek.

Ne razumijem sto tocno mislis pod "razlika u predmetima".

[Vrh]
azra0605
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 20:57 čet, 27. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

po bolonji sam... Razlika u predmetima= nisam bas previse proucavala predmete ali pp da su studenti na preddiplomskom studiju matematike polagali drugacije kolegije od onih koje sam ja polagala na mat i fizici...
jel je netko do sada sa prof smjerova upisivao fin matematiku ili mat statistiku?
po bolonji sam... Razlika u predmetima= nisam bas previse proucavala predmete ali pp da su studenti na preddiplomskom studiju matematike polagali drugacije kolegije od onih koje sam ja polagala na mat i fizici...
jel je netko do sada sa prof smjerova upisivao fin matematiku ili mat statistiku?

[Vrh]
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 22:37 čet, 27. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="azra0605"]po bolonji sam... Razlika u predmetima= nisam bas previse proucavala predmete ali pp da su studenti na preddiplomskom studiju matematike polagali drugacije kolegije od onih koje sam ja polagala na mat i fizici...
jel je netko do sada sa prof smjerova upisivao fin matematiku ili mat statistiku?[/quote]

ali ti sada ne nastavljaš studij, upisuješ novi
to je kao da s preddipl ideš na ekonomiju na diplomski - nema razlike u predmetima, samo se prijaviš

druga stvar je što će ti znanje iz nekih kolegija faliti

[size=9]neka me netko ispravi ako griješim[/size]
azra0605 (napisa):

ali ti sada ne nastavljaš studij, upisuješ novi
to je kao da s preddipl ideš na ekonomiju na diplomski - nema razlike u predmetima, samo se prijaviš

druga stvar je što će ti znanje iz nekih kolegija faliti

neka me netko ispravi ako griješim

bucko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 10:30 pon, 7. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel zna netko koji se kolegij na inžinjerskom poklapa s kolegijem osnove matematičke analize?
jel zna netko koji se kolegij na inžinjerskom poklapa s kolegijem osnove matematičke analize?

Buga.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 42 - 33

PostPostano: 10:38 pon, 7. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bucko"]jel zna netko koji se kolegij na inžinjerskom poklapa s kolegijem osnove matematičke analize?[/quote]

mislim da matematička analiza 2
bucko (napisa):

mislim da matematička analiza 2

[Vrh]
bucko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 10:47 pon, 7. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

fala. baš sam maloprije našla popis koji to potvrđuje :D
fala. baš sam maloprije našla popis koji to potvrđuje Very Happy

sstudentica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 17:47 sri, 25. 5. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

zanima me kakva je procedura ove godine za prebacivanje s inženjerskog smjera na nastavnički?? da li ima kakvih uvjeta?
zanima me kakva je procedura ove godine za prebacivanje s inženjerskog smjera na nastavnički?? da li ima kakvih uvjeta?

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:03 čet, 26. 5. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima, pogledaj [url=http://www.math.hr/Default.aspx?art=3323&sec=279]ovdje[/url].
Ima, pogledaj ovdje.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 6 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum