Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanje za Meu!
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Kompleksna analiza
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 16:00 uto, 8. 6. 2004    Naslov: pitanje za Meu! Citirajte i odgovorite

nisam polozila kolegij analiza 3 a sto se tice kolokvija analiza 4 nisam imala dovoljno bodova ni za potpis.Moje pitanje je dal ja mogu izac analizu 4 na prvi rok samo za potpis?
nisam polozila kolegij analiza 3 a sto se tice kolokvija analiza 4 nisam imala dovoljno bodova ni za potpis.Moje pitanje je dal ja mogu izac analizu 4 na prvi rok samo za potpis?

[Vrh]
dodge
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 20:31 uto, 8. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

nisam mea, ali mozes(ma3 nije uvjet za ma4).

tojest, sada vise ne mozes jer se doticni ispit vise ne moze prijaviti.

predlozio bih asistentima da se ljudima koji trebaju potpis ipak dopusti da izadju na taj ispit bar sa papirnatom prijavnicom ako su previdjeli da se ispit ne moze prijaviti sutra(a i rezultati kolokvija su objavljeni tek sat vremena prije zadnjeg roka za prijavu).
nisam mea, ali mozes(ma3 nije uvjet za ma4).

tojest, sada vise ne mozes jer se doticni ispit vise ne moze prijaviti.

predlozio bih asistentima da se ljudima koji trebaju potpis ipak dopusti da izadju na taj ispit bar sa papirnatom prijavnicom ako su previdjeli da se ispit ne moze prijaviti sutra(a i rezultati kolokvija su objavljeni tek sat vremena prije zadnjeg roka za prijavu).

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
33 = 43 - 10

PostPostano: 9:54 sri, 9. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo nema veze s MA3.
Ako zelite potpis iz MA4, a nemate dovoljno (15) bodova na kolokviju, trebate na pismenom na prvom roku 14.6. dobiti barem 20 bodova.

Sto se tice prijava ispita, SAMO za studente koji nisu putem kolokvija ostvarili pravo na potpis, pobrinut cu se da na pismeni ispit mogu izaci svi koji mi posalju e-mail (bombarde..math.hr) do petka u 12:00.
E-mail mora sadrzavati: ime, prezime, JMBAG i broj indexa.
Osobno me mozete potraziti danas, u petak me nema.

Mea
Ovo nema veze s MA3.
Ako zelite potpis iz MA4, a nemate dovoljno (15) bodova na kolokviju, trebate na pismenom na prvom roku 14.6. dobiti barem 20 bodova.

Sto se tice prijava ispita, SAMO za studente koji nisu putem kolokvija ostvarili pravo na potpis, pobrinut cu se da na pismeni ispit mogu izaci svi koji mi posalju e-mail (bombarde..math.hr) do petka u 12:00.

Mea

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 10:17 sri, 9. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mea"]Ovo nema veze s MA3.

Mea[/quote]hvala to cu i ucinit.
mea (napisa):
Ovo nema veze s MA3.

Mea
hvala to cu i ucinit.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Kompleksna analiza Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum