Dakle ovako...
Neću puno kritizirati ljude koji ne znaju državne praznike svoje domovine, još manje ću kritizirati domovinu koja ima 3 državna praznika u mjesecu u kojem ima najviše ispitâ:-), a najmanje ću kritizirati administratore ISVUa, koji su, usprkos čudnim početnim uvjetima, ipak izašli u susret hordi zbunjenih studenata koji su se čudili zašto ne mogu prijaviti ispit danas prijepodne. (Jer kad bih krenuo s time, pisao bih do večeras. :o )
Samo ću reći: [b]IZNIMNO, danas se ispiti A razreda, kojima se pismeni dio održava 14.lipnja, mogu prijaviti do 20:00 navečer[/b]. Nakon tog roka stvarno neću primiti više nikoga :!: .
Dakle, svi vi koji ste jutros (ili jučer poslijepodne) poljubili vrata ISVUa, imate još 6 sati da prijavite svoje ispite. I imajte na umu: ovo je zadnji ustupak ovakve vrste, dok sam ja voditelj A razreda.
A sad trk.
((vsego, daj ovo istakni nekako ako je moguće))
Dakle ovako...
Neću puno kritizirati ljude koji ne znaju državne praznike svoje domovine, još manje ću kritizirati domovinu koja ima 3 državna praznika u mjesecu u kojem ima najviše ispitâ, a najmanje ću kritizirati administratore ISVUa, koji su, usprkos čudnim početnim uvjetima, ipak izašli u susret hordi zbunjenih studenata koji su se čudili zašto ne mogu prijaviti ispit danas prijepodne. (Jer kad bih krenuo s time, pisao bih do večeras. )
Samo ću reći: IZNIMNO, danas se ispiti A razreda, kojima se pismeni dio održava 14.lipnja, mogu prijaviti do 20:00 navečer. Nakon tog roka stvarno neću primiti više nikoga .
Dakle, svi vi koji ste jutros (ili jučer poslijepodne) poljubili vrata ISVUa, imate još 6 sati da prijavite svoje ispite. I imajte na umu: ovo je zadnji ustupak ovakve vrste, dok sam ja voditelj A razreda.
A sad trk.
((vsego, daj ovo istakni nekako ako je moguće))
|