Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
C'Tebo Moderator

|
Postano: 19:00 pon, 31. 5. 2004 Naslov: |
|
|
E, brijem da sam skontal :)
E, brijem da sam skontal
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:33 uto, 1. 6. 2004 Naslov: |
|
|
jos jedno tehnicko... ako u petak prognoza kaze da u subotu pada kisa je l' to automatski znaci da nista od izleta? ako nista ne ide automatski, koji je signal? sto sve moze onemoguciti izlet?
jos jedno tehnicko... ako u petak prognoza kaze da u subotu pada kisa je l' to automatski znaci da nista od izleta? ako nista ne ide automatski, koji je signal? sto sve moze onemoguciti izlet?
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Jack Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Jack Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:02 pet, 4. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Jack"]Odgodimo za slijedeći vikend? Sutra i da se popravi vrijeme, bit će blataaaaa :grebgreb:[/quote]
ja sam za slijedeći vikend... mozda bismo mogli cak na tjelovo!? (ili na tjelovo ne radi Billa? :-/)
u biti to sa iducim vikendom je skroz skakljivo, neki mozda imaju neki ispit u ponediljak, dok neki drugi imaju kolokvij u petak. ja nemam nista u ponediljak, recimo. iduca subota bi, meni, bila skroz okej.
sta kazu ostali?
Jack (napisa): | Odgodimo za slijedeći vikend? Sutra i da se popravi vrijeme, bit će blataaaaa  |
ja sam za slijedeći vikend... mozda bismo mogli cak na tjelovo!? (ili na tjelovo ne radi Billa? :-/)
u biti to sa iducim vikendom je skroz skakljivo, neki mozda imaju neki ispit u ponediljak, dok neki drugi imaju kolokvij u petak. ja nemam nista u ponediljak, recimo. iduca subota bi, meni, bila skroz okej.
sta kazu ostali?
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 14:48 pet, 4. 6. 2004 Naslov: |
|
|
Šmrc...ja ču možda moć iduću subotu, a ovaj vikend je bezveze da idemo...
A možda i neću moć ić....nije sigurno...
Šmrc...ja ču možda moć iduću subotu, a ovaj vikend je bezveze da idemo...
A možda i neću moć ić....nije sigurno...
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Jack Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:59 čet, 10. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[url=http://prognoza.hr/sedam/hrvatska/14328_n.html]Prognoza[/url] ne djeluje najbolje, ali nije ni loshe... :? Mozda da Krcko interpretira ono njegovo chudo (Aladina)... :-k
Uglavnom, [b]podsjetnik:[/b]
[size=18][color=darkred]Izlet ce ici po planu, ovu subotu! Krece se ispred studoma [i]Cvjetno[/i] u 9:00. Oni koji se tamo okupe, idu za Billu gdje ce pokupiti ostale. 8) Od tamo planiramo krenuti u 9:30 (ili koju minutu kasnije) kad se opskrbimo potrebnim stvarima.[/color][/size] =P~
Bilo bi lijepo da kazete tko ce doci, da znamo barem okvirno. :? Nadam se da nije odustao nitko kome je pasala prosla subota (osim Hansa :|), a i da ce doci poneko "novi". 8)
P.S. Ja u svoju Meggie ne stavljam rostilj ni ista tako prljavo... :? Hoce li to netko drugi rijesiti ili...?
P.P.S. Imamo li reshetku za pecenje mesa? :-k Bez toga je malo teze, ne? :-s
Prognoza ne djeluje najbolje, ali nije ni loshe... Mozda da Krcko interpretira ono njegovo chudo (Aladina)...
Uglavnom, podsjetnik:
Izlet ce ici po planu, ovu subotu! Krece se ispred studoma Cvjetno u 9:00. Oni koji se tamo okupe, idu za Billu gdje ce pokupiti ostale. Od tamo planiramo krenuti u 9:30 (ili koju minutu kasnije) kad se opskrbimo potrebnim stvarima.
Bilo bi lijepo da kazete tko ce doci, da znamo barem okvirno. Nadam se da nije odustao nitko kome je pasala prosla subota (osim Hansa ), a i da ce doci poneko "novi".
P.S. Ja u svoju Meggie ne stavljam rostilj ni ista tako prljavo... Hoce li to netko drugi rijesiti ili...?
P.P.S. Imamo li reshetku za pecenje mesa? Bez toga je malo teze, ne?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 16:16 čet, 10. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Bilo bi lijepo da kazete tko ce doci, da znamo barem okvirno. :? Nadam se da nije odustao nitko kome je pasala prosla subota (osim Hansa :|), a i da ce doci poneko "novi". 8)[/quote]
:| ja malo smutljiv poradi iminentnih ispita i nesposobnosti da se uhvatim posla "na vrijeme". Potrudim se pa javim
[quote="vsego"]P.S. Ja u svoju Meggie ne stavljam rostilj ni ista tako prljavo... :? Hoce li to netko drugi rijesiti ili...?
P.P.S. Imamo li reshetku za pecenje mesa? :-k Bez toga je malo teze, ne? :-s[/quote]
Da.. :? Moras drzat u rukama.. :D stoga preporucam kobase, dovoljan jedan nozic i pak alufolija da se svi nahrane u kratkom roku? i nitko ne mora stavljati rostilj nikuda i ne treba ti resetka
vsego (napisa): | Bilo bi lijepo da kazete tko ce doci, da znamo barem okvirno. Nadam se da nije odustao nitko kome je pasala prosla subota (osim Hansa ), a i da ce doci poneko "novi".  |
ja malo smutljiv poradi iminentnih ispita i nesposobnosti da se uhvatim posla "na vrijeme". Potrudim se pa javim
vsego (napisa): | P.S. Ja u svoju Meggie ne stavljam rostilj ni ista tako prljavo... Hoce li to netko drugi rijesiti ili...?
P.P.S. Imamo li reshetku za pecenje mesa? Bez toga je malo teze, ne?  |
Da.. Moras drzat u rukama.. stoga preporucam kobase, dovoljan jedan nozic i pak alufolija da se svi nahrane u kratkom roku? i nitko ne mora stavljati rostilj nikuda i ne treba ti resetka
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:01 čet, 10. 6. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"][quote="vsego"]P.S. Ja u svoju Meggie ne stavljam rostilj ni ista tako prljavo... :? Hoce li to netko drugi rijesiti ili...?
P.P.S. Imamo li reshetku za pecenje mesa? :-k Bez toga je malo teze, ne? :-s[/quote]
Da.. :? Moras drzat u rukama.. :D stoga preporucam kobase, dovoljan jedan nozic i pak alufolija da se svi nahrane u kratkom roku? i nitko ne mora stavljati rostilj nikuda i ne treba ti resetka[/quote]
Hmmm... Samo kobase... :-s To je malo... neflexibilno. :(
[quote="defar"]ja ne mogu ovu subotu.[/quote]
:( Ma mooooozeeeeees.... Samo tog josh nisi svjesna. ;)
Besides, kako ce Jack otkriti "[i]Tko je defar?[/i]"? :-k
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | vsego (napisa): | P.S. Ja u svoju Meggie ne stavljam rostilj ni ista tako prljavo... Hoce li to netko drugi rijesiti ili...?
P.P.S. Imamo li reshetku za pecenje mesa? Bez toga je malo teze, ne?  |
Da.. Moras drzat u rukama.. stoga preporucam kobase, dovoljan jedan nozic i pak alufolija da se svi nahrane u kratkom roku? i nitko ne mora stavljati rostilj nikuda i ne treba ti resetka |
Hmmm... Samo kobase... To je malo... neflexibilno.
defar (napisa): | ja ne mogu ovu subotu. |
Ma mooooozeeeeees.... Samo tog josh nisi svjesna.
Besides, kako ce Jack otkriti "Tko je defar?"?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|