Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

veza potpisa i usmenog
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
B
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 8:00 pet, 11. 6. 2004    Naslov: veza potpisa i usmenog Citirajte i odgovorite

Jedno pitanje, da li se bez potpisa isplati pojaviti na usmenome (kog doc. G. Nogo) :oops:
Jedno pitanje, da li se bez potpisa isplati pojaviti na usmenome (kog doc. G. Nogo) Embarassed

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
C'Tebo
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
-13 = 3 - 16

PostPostano: 13:42 pet, 11. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja ne znam koji je uvjet za dobiti potpis, međutim, ukoliko uvjet postoji, a nisi ga ispunio, nemaš baš puo toga za radit na usmenom kod bilo kojeg profesora.
Ukoliko nema baš neki fiksni uvjet za potpis, onda bolje doć prvo po potpis (iako ne znam, većina profesora neće odbit dat potpis i ocjenu odjednom),
Ja ne znam koji je uvjet za dobiti potpis, međutim, ukoliko uvjet postoji, a nisi ga ispunio, nemaš baš puo toga za radit na usmenom kod bilo kojeg profesora.
Ukoliko nema baš neki fiksni uvjet za potpis, onda bolje doć prvo po potpis (iako ne znam, većina profesora neće odbit dat potpis i ocjenu odjednom),

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 15:22 pet, 11. 6. 2004    Naslov: Re: veza potpisa i usmenog Citirajte i odgovorite

[quote="B"]Jedno pitanje, da li se bez potpisa isplati pojaviti na usmenome (kog doc. G. Nogo) :oops:[/quote]

ne

ili da, ovisi kako gledas na stvari....

recimo da ce ti scenarij biti:
prijavis ispit, rasporedi te
dodjes na usmeni, vidi da nemas potpis, i vracas se kuci sa potpisom, ali bez mogucnosti odgovaranja, i prokockao si jedan rok
+ zabrana izlaska na iduci rok
dakle, iduci moguci ti je jesen...

koliko me sjecanje sluzi prosle godine se taj scenarij dogodio barem dvojici kolega...

prijedlog: zaleti se do officea prof. Nogo, i zamoli ju da ti da potpis PRIJE nego sto se priblizi ispit...

inace, moguce je da sve prodje ok, ali ovo je iskustvo iz druge ruke (dogodilo se dvojici mojih poznanika) pa ti racunaj....

besides, IMO, mislim da nije sasvim kultuno pojavit se na usmenom, i tek onda reci 'e, ja bi i potpis, oba cak'
B (napisa):
Jedno pitanje, da li se bez potpisa isplati pojaviti na usmenome (kog doc. G. Nogo) Embarassed

ne

ili da, ovisi kako gledas na stvari....

recimo da ce ti scenarij biti:
prijavis ispit, rasporedi te
dodjes na usmeni, vidi da nemas potpis, i vracas se kuci sa potpisom, ali bez mogucnosti odgovaranja, i prokockao si jedan rok
+ zabrana izlaska na iduci rok
dakle, iduci moguci ti je jesen...

koliko me sjecanje sluzi prosle godine se taj scenarij dogodio barem dvojici kolega...

prijedlog: zaleti se do officea prof. Nogo, i zamoli ju da ti da potpis PRIJE nego sto se priblizi ispit...

inace, moguce je da sve prodje ok, ali ovo je iskustvo iz druge ruke (dogodilo se dvojici mojih poznanika) pa ti racunaj....

besides, IMO, mislim da nije sasvim kultuno pojavit se na usmenom, i tek onda reci 'e, ja bi i potpis, oba cak'

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum