Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

upis ocjene
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Annemarie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-3 = 2 - 5

PostPostano: 17:43 uto, 8. 2. 2011    Naslov: upis ocjene Citirajte i odgovorite

Meni nije upisana ocjena iz EM1 na studomatu. Kome se trebam javiti vezano za to i kako to ide? Ako netko zna možda...
Meni nije upisana ocjena iz EM1 na studomatu. Kome se trebam javiti vezano za to i kako to ide? Ako netko zna možda...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bobi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:31 uto, 8. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pretpostavljam ako si prošla/oa bez popravnog onda mislim da ti je ocjena već trebala biti upisana.Ako si prošla/oa kroz popravni,a čini mi se da još popravni nisu gotovi bar usmeni iz em1,onda možeš očekivati malo kasnije.
Nadam se da sam u pravu,ako ne neka me netko ispravi.
Pretpostavljam ako si prošla/oa bez popravnog onda mislim da ti je ocjena već trebala biti upisana.Ako si prošla/oa kroz popravni,a čini mi se da još popravni nisu gotovi bar usmeni iz em1,onda možeš očekivati malo kasnije.
Nadam se da sam u pravu,ako ne neka me netko ispravi.

[Vrh]
Annemarie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 2 - 5

PostPostano: 18:36 uto, 8. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, prošla sam kroz popravni. Ali mislim da su i popravni usmeni već gotovi, a meni nije upisana ocjena, zato i pitam... :?
Da, prošla sam kroz popravni. Ali mislim da su i popravni usmeni već gotovi, a meni nije upisana ocjena, zato i pitam... Confused

[Vrh]
bobi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 19:03 uto, 8. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znači ako je gotovo u tvojoj grupi da je gotovo i u ostalim grupama,i obrnuto.Predlažem da malo "pronjuškaš" po forumu pa ćemo svi biti pametniji. :)
Ne znači ako je gotovo u tvojoj grupi da je gotovo i u ostalim grupama,i obrnuto.Predlažem da malo "pronjuškaš" po forumu pa ćemo svi biti pametniji. Smile

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 19:38 uto, 8. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

U grupi [A-Lj] usmeni od popravnih jos traju i zato ocjene nisu upisane u bazu. Upisane su ocjene od usmenih koji su odrzani 1.2. i ranije. Ostale ocjene bit ce upisane do sljedeceg tjedna.
U grupi [A-Lj] usmeni od popravnih jos traju i zato ocjene nisu upisane u bazu. Upisane su ocjene od usmenih koji su odrzani 1.2. i ranije. Ostale ocjene bit ce upisane do sljedeceg tjedna.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 13:59 čet, 10. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ostalo je dvoje studenata koji su po prezimenima trebali odgovarati kod mene, a nisu dosli na usmeni: Luka Čanković i Marko Kekez. Lijepo molim da mi se sto prije jave. Ako ih poznate, molim upozorite ih!
Ostalo je dvoje studenata koji su po prezimenima trebali odgovarati kod mene, a nisu dosli na usmeni: Luka Čanković i Marko Kekez. Lijepo molim da mi se sto prije jave. Ako ih poznate, molim upozorite ih!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Annemarie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 2 - 5

PostPostano: 13:57 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok. A jel itko zna koje sve predmete možemo upisati s položenom em1? Čula sam da se može upisati izborni kolegij bioinformatika, ali mi to ne piše na studomatu. Pa ako itko zna nešto više o tome...unaprijed zahvaljujem. :)
Ok. A jel itko zna koje sve predmete možemo upisati s položenom em1? Čula sam da se može upisati izborni kolegij bioinformatika, ali mi to ne piše na studomatu. Pa ako itko zna nešto više o tome...unaprijed zahvaljujem. Smile

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 14:29 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Neke stvari vam nece biti ponudjene na studomatu, ali ih mozete upisati preko molbe. Pogledajte si [url=http://www.math.hr/lgs.axd?t=16&id=3093]red predavanja[/url] - tamo pisu prethodnici za sve kolegije.
Neke stvari vam nece biti ponudjene na studomatu, ali ih mozete upisati preko molbe. Pogledajte si red predavanja - tamo pisu prethodnici za sve kolegije.

[Vrh]
wannaknow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 15:20 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Neke stvari vam nece biti ponudjene na studomatu, ali ih mozete upisati preko molbe.[/quote]

Znači ako sam dobro shvatila, uz odgovarajuću zamolbu je moguće upisati boinformatiku u ljetnom semestru koji slijedi? :?: i naravno uz položenu em1.
A onda ako nam se takav upis odobri postoje li predavanja i viježbe za taj izborni predmet?
krcko (napisa):
Neke stvari vam nece biti ponudjene na studomatu, ali ih mozete upisati preko molbe.

Znači ako sam dobro shvatila, uz odgovarajuću zamolbu je moguće upisati boinformatiku u ljetnom semestru koji slijedi? Question i naravno uz položenu em1.
A onda ako nam se takav upis odobri postoje li predavanja i viježbe za taj izborni predmet?

Lepi91
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 13 - 4

PostPostano: 15:32 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="wannaknow"][quote="krcko"]Neke stvari vam nece biti ponudjene na studomatu, ali ih mozete upisati preko molbe.[/quote]

Znači ako sam dobro shvatila, uz odgovarajuću zamolbu je moguće upisati boinformatiku u ljetnom semestru koji slijedi? :?: i naravno uz položenu em1.
A onda ako nam se takav upis odobri postoje li predavanja i viježbe za taj izborni predmet?[/quote]

kolko sam ja procito iz onog priloga,nema ni predavanja ni vjezbi iz toga :?
jer je prazno za pradavanja i vjezeb u tablici...
a kolko sam cuo kak se prica takodjer nema,niti ispita nego samo seminari,tj. tri njih tocnije al bi najbolje bilo pitat nekog sluzbenog o tome a ne slusat tude price :wink:
wannaknow (napisa):
krcko (napisa):
Neke stvari vam nece biti ponudjene na studomatu, ali ih mozete upisati preko molbe.

Znači ako sam dobro shvatila, uz odgovarajuću zamolbu je moguće upisati boinformatiku u ljetnom semestru koji slijedi? Question i naravno uz položenu em1.

kolko sam ja procito iz onog priloga,nema ni predavanja ni vjezbi iz toga Confused
a kolko sam cuo kak se prica takodjer nema,niti ispita nego samo seminari,tj. tri njih tocnije al bi najbolje bilo pitat nekog sluzbenog o tome a ne slusat tude price Wink

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:03 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="wannaknow"]
A onda ako nam se takav upis odobri postoje li predavanja i viježbe za taj izborni predmet?[/quote]

Ne znam hoce li vam molba biti odobrena. Koliko vidim po redu predavanja predmet ce se drzati s fondom od 3 sati predavanja i 1 satom vjezbi i jedini prethodnik je EM1.
wannaknow (napisa):

Ne znam hoce li vam molba biti odobrena. Koliko vidim po redu predavanja predmet ce se drzati s fondom od 3 sati predavanja i 1 satom vjezbi i jedini prethodnik je EM1.

[Vrh]
bobi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 16:09 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lepi91"][quote="wannaknow"][quote="krcko"]Neke stvari vam nece biti ponudjene na studomatu, ali ih mozete upisati preko molbe.[/quote]

kolko sam ja procito iz onog priloga,nema ni predavanja ni vjezbi iz toga :?
a kolko sam cuo kak se prica takodjer nema,niti ispita nego samo seminari,tj. tri njih tocnije al bi najbolje bilo pitat nekog sluzbenog o tome a ne slusat tude price :wink:[/quote]

Ne treba nikakva posebna zamolba za upisati bioinformatiku,sve je lijepo navedeno na studomatu.Možda je do zabune došlo jer bioinformatika spada pod 3 i 4 semestar.I naravno nije navedena bioinformatika,nego modul biologija.Pa klikom na modul biologije otvara se prilika za upis bioinformatike.Naravno uz preduvjet da je položena em1.

A što se tiče vježbi , predavanja i svih ostalih nejasnoća tu je stranica kolegija:
http://web.math.hr/~karaga/bioinformatika.html

Također preporučam malo "pronjuškat" po forum jer ima puno korisnih informacija o kolegiju.
Lepi91 (napisa):
wannaknow (napisa):
krcko (napisa):

kolko sam ja procito iz onog priloga,nema ni predavanja ni vjezbi iz toga Confused
a kolko sam cuo kak se prica takodjer nema,niti ispita nego samo seminari,tj. tri njih tocnije al bi najbolje bilo pitat nekog sluzbenog o tome a ne slusat tude price Wink

Ne treba nikakva posebna zamolba za upisati bioinformatiku,sve je lijepo navedeno na studomatu.Možda je do zabune došlo jer bioinformatika spada pod 3 i 4 semestar.I naravno nije navedena bioinformatika,nego modul biologija.Pa klikom na modul biologije otvara se prilika za upis bioinformatike.Naravno uz preduvjet da je položena em1.

A što se tiče vježbi , predavanja i svih ostalih nejasnoća tu je stranica kolegija:
http://web.math.hr/~karaga/bioinformatika.html

Također preporučam malo "pronjuškat" po forum jer ima puno korisnih informacija o kolegiju.

[Vrh]
wannaknow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 16:25 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Koliko vidim po redu predavanja predmet ce se drzati s fondom od 3 sati predavanja i 1 satom vjezbi i jedini prethodnik je EM1.[/quote]

vidim da se bioinformatika proteže u 2 semestra pa me zanima je li se taj fond predavanja i vježbi koji će se održavati u narednom semestru odnosi samo na "drugi dio" bioinformatike?
jer sve da se i molba za upis ovog izbornog predmeta odobri, nema smisla to upisivati naredni semestar ako se neće održavati nikakva predavanja i vježbe "prvog dijela" bioinformatike
krcko (napisa):
Koliko vidim po redu predavanja predmet ce se drzati s fondom od 3 sati predavanja i 1 satom vjezbi i jedini prethodnik je EM1.

vidim da se bioinformatika proteže u 2 semestra pa me zanima je li se taj fond predavanja i vježbi koji će se održavati u narednom semestru odnosi samo na "drugi dio" bioinformatike?
jer sve da se i molba za upis ovog izbornog predmeta odobri, nema smisla to upisivati naredni semestar ako se neće održavati nikakva predavanja i vježbe "prvog dijela" bioinformatike

ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
41 = 46 - 5

PostPostano: 16:27 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gledaš krivu Bioinformatiku :D

Na diplomskim studijima postoje Bioinformatika 1 i 2, tebe vjerojatno zanima preddiplomska Bioinformatika koja je samo u ljetnom semestru (drugi dio izbornog modula Biologija s druge godine).
Gledaš krivu Bioinformatiku Very Happy

Na diplomskim studijima postoje Bioinformatika 1 i 2, tebe vjerojatno zanima preddiplomska Bioinformatika koja je samo u ljetnom semestru (drugi dio izbornog modula Biologija s druge godine).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:29 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="wannaknow"]vidim da se bioinformatika proteže u 2 semestra[/quote]

Ja to ne vidim. Sad cu prestati odgovarati jer sam vam dao link na red predavanja, u kojem sve pise.
wannaknow (napisa):
vidim da se bioinformatika proteže u 2 semestra

Ja to ne vidim. Sad cu prestati odgovarati jer sam vam dao link na red predavanja, u kojem sve pise.

[Vrh]
wannaknow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 16:32 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ß"]Gledaš krivu Bioinformatiku :D

Na diplomskim studijima postoje Bioinformatika 1 i 2, tebe vjerojatno zanima preddiplomska Bioinformatika koja je samo u ljetnom semestru (drugi dio izbornog modula Biologija s druge godine).[/quote]

istina :oops: ispričavam se!
ß (napisa):
Gledaš krivu Bioinformatiku Very Happy

istina Embarassed ispričavam se!

klopka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:32 sub, 12. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bobi"]Ne treba nikakva posebna zamolba za upisati bioinformatiku,sve je lijepo navedeno na studomatu.Možda je do zabune došlo jer bioinformatika spada pod 3 i 4 semestar.I naravno nije navedena bioinformatika,nego modul biologija.Pa klikom na modul biologije otvara se prilika za upis bioinformatike.Naravno uz preduvjet da je položena em1.
[/quote]

to onda znači da mi.. sad već bivši brucoši koji smo položili EM 1, možemo bez bilo kakve zamolbe upisat bioinformatiku? :? ... mislim nekima to ne bi bio teret jer nisu sve položili pa bi bilo dobro da se bar oslobodimo nečega ako je moguće :idea:
bobi (napisa):

to onda znači da mi.. sad već bivši brucoši koji smo položili EM 1, možemo bez bilo kakve zamolbe upisat bioinformatiku? Confused ... mislim nekima to ne bi bio teret jer nisu sve položili pa bi bilo dobro da se bar oslobodimo nečega ako je moguće Idea

[Vrh]
bobi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 16:18 sub, 12. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="klopka"][quote="bobi"]Ne treba nikakva posebna zamolba za upisati bioinformatiku,sve je lijepo navedeno na studomatu.Možda je do zabune došlo jer bioinformatika spada pod 3 i 4 semestar.I naravno nije navedena bioinformatika,nego modul biologija.Pa klikom na modul biologije otvara se prilika za upis bioinformatike.Naravno uz preduvjet da je položena em1.
[/quote]

to onda znači da mi.. sad već bivši brucoši koji smo položili EM 1, možemo bez bilo kakve zamolbe upisat bioinformatiku? :? ... mislim nekima to ne bi bio teret jer nisu sve položili pa bi bilo dobro da se bar oslobodimo nečega ako je moguće :idea:[/quote]

Točno!
klopka (napisa):
bobi (napisa):

to onda znači da mi.. sad već bivši brucoši koji smo položili EM 1, možemo bez bilo kakve zamolbe upisat bioinformatiku? Confused ... mislim nekima to ne bi bio teret jer nisu sve položili pa bi bilo dobro da se bar oslobodimo nečega ako je moguće Idea

Točno!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum