Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ivica13 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:23 sri, 9. 2. 2011 Naslov: NESLUŽBENI raspored nastave u ljetnom semestru |
|
|
IMAMO GA!!!!!
U prilogu se nalazi neslužbeni raspored nastave u ljetnom semestru. Ovim putem veeeeeeeeliko hvala satničaru, asistentu Iljazoviću koji nam ga je proslijedio [size=7](i to u 5:54 ujutro - nije bilo lako to složiti)[/size]...
IMAMO GA!!!!!
U prilogu se nalazi neslužbeni raspored nastave u ljetnom semestru. Ovim putem veeeeeeeeliko hvala satničaru, asistentu Iljazoviću koji nam ga je proslijedio (i to u 5:54 ujutro - nije bilo lako to složiti)...
Description: |
|
 Download |
Filename: |
Raspored.pdf |
Filesize: |
146.47 KB |
Downloaded: |
440 Time(s) |
|
|
[Vrh] |
|
kakt00s Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
moni_poni Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:24 sri, 9. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="ß"]Grupe za vježbe iz baza podataka će se naknadno još definirati, jer obično ima previše ljudi za odjednom stati u praktikum, pa se dodaju novi termini ili vas će se podijeliti tako da dolazite svaki drugi tjedan naizmjence.
(Takva je barem bila situacija prošle godine, pa mislim da će i ove.)
Uglavnom, dođi prvi tjedan u termin koji ti piše u rasporedu pa ćeš valjda dobiti upute za dalje...[/quote]
Jel mislis da se to odnosi i na racunarce? Nama samo pise ovo kod Doke pon. a meni bas taj termin ne odgovara (NAJVJEROJATNIJE cu imati jedan kolegij koji se preklapa s ovim) pa bih radije kod Karage petkom. Vidim da se ovo kod Doke i Mangera preklapa racunarcima i ovima s preddiplomskog, pa je valjda to sve isto - valjda ne bi bio problem da onda "predjem" na petak? Nije li to onakva situacija kao na nekim kolegijima "nadji zamjenu"?
ß (napisa): | Grupe za vježbe iz baza podataka će se naknadno još definirati, jer obično ima previše ljudi za odjednom stati u praktikum, pa se dodaju novi termini ili vas će se podijeliti tako da dolazite svaki drugi tjedan naizmjence.
Uglavnom, dođi prvi tjedan u termin koji ti piše u rasporedu pa ćeš valjda dobiti upute za dalje... |
Jel mislis da se to odnosi i na racunarce? Nama samo pise ovo kod Doke pon. a meni bas taj termin ne odgovara (NAJVJEROJATNIJE cu imati jedan kolegij koji se preklapa s ovim) pa bih radije kod Karage petkom. Vidim da se ovo kod Doke i Mangera preklapa racunarcima i ovima s preddiplomskog, pa je valjda to sve isto - valjda ne bi bio problem da onda "predjem" na petak? Nije li to onakva situacija kao na nekim kolegijima "nadji zamjenu"?
|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:12 sri, 9. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Crazylamb1"][quote="ß"]Grupe za vježbe iz baza podataka će se naknadno još definirati, jer obično ima previše ljudi za odjednom stati u praktikum, pa se dodaju novi termini ili vas će se podijeliti tako da dolazite svaki drugi tjedan naizmjence.
Uglavnom, dođi prvi tjedan u termin koji ti piše u rasporedu pa ćeš valjda dobiti upute za dalje...[/quote]
Jel mislis da se to odnosi i na racunarce? Nama samo pise ovo kod Doke pon. a meni bas taj termin ne odgovara (NAJVJEROJATNIJE cu imati jedan kolegij koji se preklapa s ovim) pa bih radije kod Karage petkom. Vidim da se ovo kod Doke i Mangera preklapa racunarcima i ovima s preddiplomskog, pa je valjda to sve isto - valjda ne bi bio problem da onda "predjem" na petak? Nije li to onakva situacija kao na nekim kolegijima "nadji zamjenu"?[/quote]
Prošle godine je bila užasna gužva jer je to osim računarcima obavezan predmet i statističarima, puuno financijaša ga upisuje + ima puno studenata sa fizike, a mislim da i profesori to slušaju (ali nisam siguran). Zato je napravljen popis tko treba dolazit u kojem terminu, sigurno se odmah na početku možeš dogovorit sa asistentima i neće biti problema. Uvedena je i dodatna grupa, tako da su umjesto dvije na kraju bile tri grupe. Treću grupu je vodio asistent Puljić. :)
Sva tri asistenta su po meni odlična tako da nemožeš fulat. :D
Crazylamb1 (napisa): | ß (napisa): | Grupe za vježbe iz baza podataka će se naknadno još definirati, jer obično ima previše ljudi za odjednom stati u praktikum, pa se dodaju novi termini ili vas će se podijeliti tako da dolazite svaki drugi tjedan naizmjence.
Uglavnom, dođi prvi tjedan u termin koji ti piše u rasporedu pa ćeš valjda dobiti upute za dalje... |
Jel mislis da se to odnosi i na racunarce? Nama samo pise ovo kod Doke pon. a meni bas taj termin ne odgovara (NAJVJEROJATNIJE cu imati jedan kolegij koji se preklapa s ovim) pa bih radije kod Karage petkom. Vidim da se ovo kod Doke i Mangera preklapa racunarcima i ovima s preddiplomskog, pa je valjda to sve isto - valjda ne bi bio problem da onda "predjem" na petak? Nije li to onakva situacija kao na nekim kolegijima "nadji zamjenu"? |
Prošle godine je bila užasna gužva jer je to osim računarcima obavezan predmet i statističarima, puuno financijaša ga upisuje + ima puno studenata sa fizike, a mislim da i profesori to slušaju (ali nisam siguran). Zato je napravljen popis tko treba dolazit u kojem terminu, sigurno se odmah na početku možeš dogovorit sa asistentima i neće biti problema. Uvedena je i dodatna grupa, tako da su umjesto dvije na kraju bile tri grupe. Treću grupu je vodio asistent Puljić.
Sva tri asistenta su po meni odlična tako da nemožeš fulat.
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
lajka Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:18 sri, 9. 2. 2011 Naslov: |
|
|
ako ima tko ko je slusao strojno ucenje,nek se javi i malo napise kak je to izgledalo...na 4toj godini sam,a htjela bih izborni sa pete uzet sad,a kak izgleda jedino mi je to ostalo za izbor,a da mi se ne preklapa...
i jos jedna stvar..u rasporedu za 1. godinu diplomskog,matematika i informatika pise za strojno ucenje pon 0d 9-11, i srijeda od 9-11h...oboje profesor Šmuc...jel to znaci da imamo 4 sata tjedno,il su to grupe?prema programu taj predmet bi trebao imat 2 sata predavanja + 1 vjezbi,pa ako netko zna o cemu se tu radi,molila bih da objasni :)
ako ima tko ko je slusao strojno ucenje,nek se javi i malo napise kak je to izgledalo...na 4toj godini sam,a htjela bih izborni sa pete uzet sad,a kak izgleda jedino mi je to ostalo za izbor,a da mi se ne preklapa...
i jos jedna stvar..u rasporedu za 1. godinu diplomskog,matematika i informatika pise za strojno ucenje pon 0d 9-11, i srijeda od 9-11h...oboje profesor Šmuc...jel to znaci da imamo 4 sata tjedno,il su to grupe?prema programu taj predmet bi trebao imat 2 sata predavanja + 1 vjezbi,pa ako netko zna o cemu se tu radi,molila bih da objasni
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Vip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:37 sri, 9. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="matmih"][quote="Crazylamb1"][quote="ß"]Grupe za vježbe iz baza podataka će se naknadno još definirati, jer obično ima previše ljudi za odjednom stati u praktikum, pa se dodaju novi termini ili vas će se podijeliti tako da dolazite svaki drugi tjedan naizmjence.
Jel mislis da se to odnosi i na racunarce? Nama samo pise ovo kod Doke pon. a meni bas taj termin ne odgovara (NAJVJEROJATNIJE cu imati jedan kolegij koji se preklapa s ovim) pa bih radije kod Karage petkom. Vidim da se ovo kod Doke i Mangera preklapa racunarcima i ovima s preddiplomskog, pa je valjda to sve isto - valjda ne bi bio problem da onda "predjem" na petak? Nije li to onakva situacija kao na nekim kolegijima "nadji zamjenu"?[/quote]
Prošle godine je bila užasna gužva jer je to osim računarcima obavezan predmet i statističarima, puuno financijaša ga upisuje + ima puno studenata sa fizike, a mislim da i profesori to slušaju (ali nisam siguran). Zato je napravljen popis tko treba dolazit u kojem terminu, sigurno se odmah na početku možeš dogovorit sa asistentima i neće biti problema. Uvedena je i dodatna grupa, tako da su umjesto dvije na kraju bile tri grupe. Treću grupu je vodio asistent Puljić. :)
Sva tri asistenta su po meni odlična tako da nemožeš fulat. :D[/quote]
a da ne govorimo još i nezanemariv broj studenata sa preddiplomskog inženjerskog studija.
[size=7]mdoko kiks "riječ koju ni u sićušnom fontu ne smijem koristit" :)[/size]
matmih (napisa): | Crazylamb1 (napisa): | ß (napisa): | Grupe za vježbe iz baza podataka će se naknadno još definirati, jer obično ima previše ljudi za odjednom stati u praktikum, pa se dodaju novi termini ili vas će se podijeliti tako da dolazite svaki drugi tjedan naizmjence.
Jel mislis da se to odnosi i na racunarce? Nama samo pise ovo kod Doke pon. a meni bas taj termin ne odgovara (NAJVJEROJATNIJE cu imati jedan kolegij koji se preklapa s ovim) pa bih radije kod Karage petkom. Vidim da se ovo kod Doke i Mangera preklapa racunarcima i ovima s preddiplomskog, pa je valjda to sve isto - valjda ne bi bio problem da onda "predjem" na petak? Nije li to onakva situacija kao na nekim kolegijima "nadji zamjenu"? |
Prošle godine je bila užasna gužva jer je to osim računarcima obavezan predmet i statističarima, puuno financijaša ga upisuje + ima puno studenata sa fizike, a mislim da i profesori to slušaju (ali nisam siguran). Zato je napravljen popis tko treba dolazit u kojem terminu, sigurno se odmah na početku možeš dogovorit sa asistentima i neće biti problema. Uvedena je i dodatna grupa, tako da su umjesto dvije na kraju bile tri grupe. Treću grupu je vodio asistent Puljić.
Sva tri asistenta su po meni odlična tako da nemožeš fulat.  |
a da ne govorimo još i nezanemariv broj studenata sa preddiplomskog inženjerskog studija.
mdoko kiks "riječ koju ni u sićušnom fontu ne smijem koristit"
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:36 sri, 9. 2. 2011 Naslov: |
|
|
Prijedlog: vjezbe iz Izracunljivosti kod Doke da se prebace sa pon. u 12h na BILO KOJI drugi raspolozivi termin (preklapa mi se s drugim predmetom).
Kako gledam, s obzirom da se to slusa kao obavezni na 1.god. racunarstva a kao izborni na nekim drugim smjerovima, kako ne bi bilo nikakve mogucnosti preklapanja s drugim predmetima, ima slobodno sljedece: cetvrtak u 13h ili u 19h (odmah poslije predavanja). Tada niti netko od potencijalnih studenata ima nesto po rasporedu, niti je asistent tada na nekom drugom predmetu. Cak je i odgovarajuca ucionica (108) slobodna u tim terminima, ili ako bi termin bio u 19h, mozemo i ostati u 110 poslije predavanja i samo nastaviti s vjezbama.
Je li moguce samo taj jedan sat pomjeriti? Ima i jos raspolozivih termina kao petak u 18 ili 19h, ali mislim da bi me mnogi "ubili" za to, ili recimo u srijedu od 17h pa nadalje samo imaju na 2.god.diplomskog (nastavnicki) izborni Bioinformatiku ali ionako imaju vjezbe iz toga u terminu predavanja iz Izracunljivosti pa pretpostavljam da oni koji slusaju Bioinformatiku nece slusati i Izracunljivost (u suprotnom bi im trebalo pomjeriti tu Bioinformatiku jer je kad i predavanja iz Izracunljivosti).
U svakom slucaju, dosta "preklapanja" nastaje zbog izbornih, pa mozda cak ima i neki drugi termin slobodan ako nema studenata koji istovremeno slusaju Izracunljivost i jos neki od tih izbornih (u pitanju su: Mjera i integral, Op.na Norm. Prostorima, Multilin. alg., Liejeve alg., Bioinformatika, Fourierovi redovi, Parc.dif.jed.2, Num.analiza 2, Alg.teorija brojeva 2). Tada bi se naslo jos slobodnih termina ukoliko predlozeni termini nisu odgovarajuci.
Prijedlog: vjezbe iz Izracunljivosti kod Doke da se prebace sa pon. u 12h na BILO KOJI drugi raspolozivi termin (preklapa mi se s drugim predmetom).
Kako gledam, s obzirom da se to slusa kao obavezni na 1.god. racunarstva a kao izborni na nekim drugim smjerovima, kako ne bi bilo nikakve mogucnosti preklapanja s drugim predmetima, ima slobodno sljedece: cetvrtak u 13h ili u 19h (odmah poslije predavanja). Tada niti netko od potencijalnih studenata ima nesto po rasporedu, niti je asistent tada na nekom drugom predmetu. Cak je i odgovarajuca ucionica (108) slobodna u tim terminima, ili ako bi termin bio u 19h, mozemo i ostati u 110 poslije predavanja i samo nastaviti s vjezbama.
Je li moguce samo taj jedan sat pomjeriti? Ima i jos raspolozivih termina kao petak u 18 ili 19h, ali mislim da bi me mnogi "ubili" za to, ili recimo u srijedu od 17h pa nadalje samo imaju na 2.god.diplomskog (nastavnicki) izborni Bioinformatiku ali ionako imaju vjezbe iz toga u terminu predavanja iz Izracunljivosti pa pretpostavljam da oni koji slusaju Bioinformatiku nece slusati i Izracunljivost (u suprotnom bi im trebalo pomjeriti tu Bioinformatiku jer je kad i predavanja iz Izracunljivosti).
U svakom slucaju, dosta "preklapanja" nastaje zbog izbornih, pa mozda cak ima i neki drugi termin slobodan ako nema studenata koji istovremeno slusaju Izracunljivost i jos neki od tih izbornih (u pitanju su: Mjera i integral, Op.na Norm. Prostorima, Multilin. alg., Liejeve alg., Bioinformatika, Fourierovi redovi, Parc.dif.jed.2, Num.analiza 2, Alg.teorija brojeva 2). Tada bi se naslo jos slobodnih termina ukoliko predlozeni termini nisu odgovarajuci.
|
|
[Vrh] |
|
čungalunga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:58 sri, 9. 2. 2011 Naslov: |
|
|
Možeš zamolit profesora da te pusti u svoju grupu. :) To je nova odluka koja još nije objavljena na službenom webu, ali je VVS predložio Vijeću, i ako se ne varam, prihvaćena je. Dakle, kad bude objavljena (prati stranice faksa, trebala bi bit uskoro pošto je sjednica Vijeća bila danas), zajedno s njom će bit i obrazac koji odneseš profesoru u čiju grupu želiš, i ako ti on potpiše, nema problema ;) Ako se dobro sjećam, za vježbe trebaš potpis i asistenta i profesora.
[size=9][color=#999999]Added after 30 seconds:[/color][/size]
Evo, kolegica je bila brža :D
Možeš zamolit profesora da te pusti u svoju grupu. To je nova odluka koja još nije objavljena na službenom webu, ali je VVS predložio Vijeću, i ako se ne varam, prihvaćena je. Dakle, kad bude objavljena (prati stranice faksa, trebala bi bit uskoro pošto je sjednica Vijeća bila danas), zajedno s njom će bit i obrazac koji odneseš profesoru u čiju grupu želiš, i ako ti on potpiše, nema problema Ako se dobro sjećam, za vježbe trebaš potpis i asistenta i profesora.
Added after 30 seconds:
Evo, kolegica je bila brža
_________________ "Give me sweet lies, and keep your bitter truths." ~ Tyrion Lannister
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:26 sri, 9. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="chinchi"]ako ima tko ko je slusao strojno ucenje,nek se javi i malo napise kak je to izgledalo...na 4toj godini sam,a htjela bih izborni sa pete uzet sad,a kak izgleda jedino mi je to ostalo za izbor,a da mi se ne preklapa...
i jos jedna stvar..u rasporedu za 1. godinu diplomskog,matematika i informatika pise za strojno ucenje pon 0d 9-11, i srijeda od 9-11h...oboje profesor Šmuc...jel to znaci da imamo 4 sata tjedno,il su to grupe?prema programu taj predmet bi trebao imat 2 sata predavanja + 1 vjezbi,pa ako netko zna o cemu se tu radi,molila bih da objasni :)[/quote]
Nisam slusao Strojno ucenje ali ga sad namjeravam upisati, to je sljedbenik umjetne inteligencije (i drzi ga isti prof, a mozda navrate i neki od asistenata :) ) tako da ako si slusala Umjetnu i svidja ti se to (osnove strojnog ucenja se tamo prodju) onda upisi... (Ako nisi slusala umjetnu onda mislim da i ne mozes upisat :P )
Za grupe/satnicu ne znam, vjerojatno cemo se dogovorit s profesorom...
chinchi (napisa): | ako ima tko ko je slusao strojno ucenje,nek se javi i malo napise kak je to izgledalo...na 4toj godini sam,a htjela bih izborni sa pete uzet sad,a kak izgleda jedino mi je to ostalo za izbor,a da mi se ne preklapa...
i jos jedna stvar..u rasporedu za 1. godinu diplomskog,matematika i informatika pise za strojno ucenje pon 0d 9-11, i srijeda od 9-11h...oboje profesor Šmuc...jel to znaci da imamo 4 sata tjedno,il su to grupe?prema programu taj predmet bi trebao imat 2 sata predavanja + 1 vjezbi,pa ako netko zna o cemu se tu radi,molila bih da objasni  |
Nisam slusao Strojno ucenje ali ga sad namjeravam upisati, to je sljedbenik umjetne inteligencije (i drzi ga isti prof, a mozda navrate i neki od asistenata ) tako da ako si slusala Umjetnu i svidja ti se to (osnove strojnog ucenja se tamo prodju) onda upisi... (Ako nisi slusala umjetnu onda mislim da i ne mozes upisat )
Za grupe/satnicu ne znam, vjerojatno cemo se dogovorit s profesorom...
_________________ Devious movements in your eyes moved me from relief
Breath comes out white clouds with your lies
and filters through me
|
|
[Vrh] |
|
|