Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Crazylamb1 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:40 sri, 9. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="ß"]
Nisam slusao Strojno ucenje ali ga sad namjeravam upisati, to je sljedbenik umjetne inteligencije (i drzi ga isti prof, a mozda navrate i neki od asistenata :) ) tako da ako si slusala Umjetnu i svidja ti se to (osnove strojnog ucenja se tamo prodju) onda upisi... (Ako nisi slusala umjetnu onda mislim da i ne mozes upisat :P )
Za grupe/satnicu ne znam, vjerojatno cemo se dogovorit s profesorom...[/quote]
Cini mi se da u programu pise da nema prethodnika...e sad jedino ak sluzbeno nema prethodnika,a mislis da necu moci pratit bez umjetne?
I mislim da ni nema smisla da je umjetna prethodnik ovom,jer nigdje za moj smjer(matematika i informatika, nastavnicki) nije ni ponuđena umjetna inteligencija kao izbor...
Ako neko pouzdano zna da mi treba neko predznanje,nek vice,da ne upisem nesto s cim cu imat problem kod polaganja
ß (napisa): |
Nisam slusao Strojno ucenje ali ga sad namjeravam upisati, to je sljedbenik umjetne inteligencije (i drzi ga isti prof, a mozda navrate i neki od asistenata ) tako da ako si slusala Umjetnu i svidja ti se to (osnove strojnog ucenja se tamo prodju) onda upisi... (Ako nisi slusala umjetnu onda mislim da i ne mozes upisat )
Za grupe/satnicu ne znam, vjerojatno cemo se dogovorit s profesorom... |
Cini mi se da u programu pise da nema prethodnika...e sad jedino ak sluzbeno nema prethodnika,a mislis da necu moci pratit bez umjetne?
I mislim da ni nema smisla da je umjetna prethodnik ovom,jer nigdje za moj smjer(matematika i informatika, nastavnicki) nije ni ponuđena umjetna inteligencija kao izbor...
Ako neko pouzdano zna da mi treba neko predznanje,nek vice,da ne upisem nesto s cim cu imat problem kod polaganja
|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:47 sri, 9. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="chinchi"][quote="ß"]
Nisam slusao Strojno ucenje ali ga sad namjeravam upisati, to je sljedbenik umjetne inteligencije (i drzi ga isti prof, a mozda navrate i neki od asistenata :) ) tako da ako si slusala Umjetnu i svidja ti se to (osnove strojnog ucenja se tamo prodju) onda upisi... (Ako nisi slusala umjetnu onda mislim da i ne mozes upisat :P )
Ako neko pouzdano zna da mi treba neko predznanje,nek vice,da ne upisem nesto s cim cu imat problem kod polaganja[/quote]
http://www.math.hr/Default.aspx?art=1890 ovdje pise da umjetna jeste prethodnik... dok opet http://www.math.hr/lgs.axd?t=16&id=2529 ovdje pise da nema prethodnika - ista je situacija i sa hrpom drugih kolegija - neki tako u opisu imaju/nemaju prethodnika a na listi prethodnika je suprotno. Trebaju to uskladiti jer ovako studenti ne znaju sto je tocno. Ima DOSTA kolegija koji su takvi - na jednom mjestu imaju (nekad i vise) prethodnika, a na drugom mjestu nemaju...
chinchi (napisa): | ß (napisa): |
Nisam slusao Strojno ucenje ali ga sad namjeravam upisati, to je sljedbenik umjetne inteligencije (i drzi ga isti prof, a mozda navrate i neki od asistenata ) tako da ako si slusala Umjetnu i svidja ti se to (osnove strojnog ucenja se tamo prodju) onda upisi... (Ako nisi slusala umjetnu onda mislim da i ne mozes upisat )
Ako neko pouzdano zna da mi treba neko predznanje,nek vice,da ne upisem nesto s cim cu imat problem kod polaganja |
http://www.math.hr/Default.aspx?art=1890 ovdje pise da umjetna jeste prethodnik... dok opet http://www.math.hr/lgs.axd?t=16&id=2529 ovdje pise da nema prethodnika - ista je situacija i sa hrpom drugih kolegija - neki tako u opisu imaju/nemaju prethodnika a na listi prethodnika je suprotno. Trebaju to uskladiti jer ovako studenti ne znaju sto je tocno. Ima DOSTA kolegija koji su takvi - na jednom mjestu imaju (nekad i vise) prethodnika, a na drugom mjestu nemaju...
|
|
[Vrh] |
|
nike Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:44 čet, 10. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Crazylamb1"]
http://www.math.hr/Default.aspx?art=1890 ovdje pise da umjetna jeste prethodnik... dok opet http://www.math.hr/lgs.axd?t=16&id=2529 ovdje pise da nema prethodnika - ista je situacija i sa hrpom drugih kolegija - neki tako u opisu imaju/nemaju prethodnika a na listi prethodnika je suprotno. Trebaju to uskladiti jer ovako studenti ne znaju sto je tocno. Ima DOSTA kolegija koji su takvi - na jednom mjestu imaju (nekad i vise) prethodnika, a na drugom mjestu nemaju...[/quote]
da,a ovdje http://www.math.hr/Default.aspx?art=1987 (iz programa za smjer mat. i inf.) pise da nema...
raspitat cu se kod nekoga tko mi moze sigurno potvrdit...
il je greska,ill po programu racunarstva ima prethodnika,a po nasem nema...sta nema smisla,jer il ti treba predznanje,il ne :)
Ali mene i dalje brine,pod uvjetom da nema prethodnika sluzbenog,ocu li teze to polovit ako nisam slusala umjetnu inteligenciju,a to je mozda najbolje da se raspitam kod profesora koji drzi predmet
Bez obzira na to,hvala na pomoci! :)
Crazylamb1 (napisa): |
http://www.math.hr/Default.aspx?art=1890 ovdje pise da umjetna jeste prethodnik... dok opet http://www.math.hr/lgs.axd?t=16&id=2529 ovdje pise da nema prethodnika - ista je situacija i sa hrpom drugih kolegija - neki tako u opisu imaju/nemaju prethodnika a na listi prethodnika je suprotno. Trebaju to uskladiti jer ovako studenti ne znaju sto je tocno. Ima DOSTA kolegija koji su takvi - na jednom mjestu imaju (nekad i vise) prethodnika, a na drugom mjestu nemaju... |
da,a ovdje http://www.math.hr/Default.aspx?art=1987 (iz programa za smjer mat. i inf.) pise da nema...
raspitat cu se kod nekoga tko mi moze sigurno potvrdit...
il je greska,ill po programu racunarstva ima prethodnika,a po nasem nema...sta nema smisla,jer il ti treba predznanje,il ne
Ali mene i dalje brine,pod uvjetom da nema prethodnika sluzbenog,ocu li teze to polovit ako nisam slusala umjetnu inteligenciju,a to je mozda najbolje da se raspitam kod profesora koji drzi predmet
Bez obzira na to,hvala na pomoci!
|
|
[Vrh] |
|
ddduuu Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
teh_pwnerer Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
barbarag Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Einy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
insane_raver Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:28 čet, 10. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="barbarag"]želi li se netko mijenjati za vježbe iz kompleksne analize? trebala bih slušati vježbe u ponedjeljak od 10 do 12, a mijenjala bih se za utorak od 18 do 20 sati.
zna netko dal uopće mogu profesori i inžinjeri to slušati zajedno? ili profesori baš moraju biti kod asistentice Prlić i profesorice Arambašić...[/quote]
isto ti je gradivo, po istoj skripti prof Ungara. Pa ti nije problem ako se prebaciš, imaš donesen novi način prebacivanja, pa vidi kako se vrši
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=16344
4.točka
ali, ja sam slušao kod Arambašić/Prlić i super predaju.
barbarag (napisa): | želi li se netko mijenjati za vježbe iz kompleksne analize? trebala bih slušati vježbe u ponedjeljak od 10 do 12, a mijenjala bih se za utorak od 18 do 20 sati.
zna netko dal uopće mogu profesori i inžinjeri to slušati zajedno? ili profesori baš moraju biti kod asistentice Prlić i profesorice Arambašić... |
isto ti je gradivo, po istoj skripti prof Ungara. Pa ti nije problem ako se prebaciš, imaš donesen novi način prebacivanja, pa vidi kako se vrši
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=16344
4.točka
ali, ja sam slušao kod Arambašić/Prlić i super predaju.
|
|
[Vrh] |
|
vini Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:47 čet, 10. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="chinchi"][quote="ß"]
Ako neko pouzdano zna da mi treba neko predznanje,nek vice,da ne upisem nesto s cim cu imat problem kod polaganja[/quote]
mislim da ti neko predznanje nije potrebno (naravno, nije na odmet).
mozes sama malo procitati: [url]http://web.math.hr/nastava/ui/materijali/[/url] tu imas nesto pod vjezbe od asistenta, a cini mi se da Nogo nije obradila to ove godine (bar tamo nema na popisu)
Ja ti imam 2 pdf-a od profesora Šmuca od prosle godine, pa mi javi pm-om mejl da ti to posaljem ako zelis.
chinchi (napisa): | ß (napisa): |
Ako neko pouzdano zna da mi treba neko predznanje,nek vice,da ne upisem nesto s cim cu imat problem kod polaganja |
mislim da ti neko predznanje nije potrebno (naravno, nije na odmet).
mozes sama malo procitati: http://web.math.hr/nastava/ui/materijali/ tu imas nesto pod vjezbe od asistenta, a cini mi se da Nogo nije obradila to ove godine (bar tamo nema na popisu)
Ja ti imam 2 pdf-a od profesora Šmuca od prosle godine, pa mi javi pm-om mejl da ti to posaljem ako zelis.
|
|
[Vrh] |
|
ddduuu Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:00 pet, 11. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="ddduuu"]Zeli li se neko minjat za predavanja iz kompleksne?
iz grupe A-LJ. Ja slusam u prof. Unara, ali bi prof. Muica.[/quote]
Ne bojte se prof Ungara. Odličan je predavač, a na usmenom mi je bilo jako ugodno. I otkako je Bolonje, nema puno padova na njegovim usmenim.
ddduuu (napisa): | Zeli li se neko minjat za predavanja iz kompleksne?
iz grupe A-LJ. Ja slusam u prof. Unara, ali bi prof. Muica. |
Ne bojte se prof Ungara. Odličan je predavač, a na usmenom mi je bilo jako ugodno. I otkako je Bolonje, nema puno padova na njegovim usmenim.
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:07 pet, 11. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="tihana"][quote="Luuka"]Ne bojte se prof Ungara. Odličan je predavač, a na usmenom mi je bilo jako ugodno. I otkako je Bolonje, nema puno padova na njegovim usmenim.[/quote]
potpisujem. prof Ungar je super. i na predavanjima i na usmenom. nemojte slušati babske priče, većinom nisu točne :)[/quote]
e to volim vidjeti.
i, ako smijem reći, žao mi je što je na mjeri završni ispit pismeni a ne usmeni :)
tihana (napisa): | Luuka (napisa): | Ne bojte se prof Ungara. Odličan je predavač, a na usmenom mi je bilo jako ugodno. I otkako je Bolonje, nema puno padova na njegovim usmenim. |
potpisujem. prof Ungar je super. i na predavanjima i na usmenom. nemojte slušati babske priče, većinom nisu točne  |
e to volim vidjeti.
i, ako smijem reći, žao mi je što je na mjeri završni ispit pismeni a ne usmeni
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:04 pet, 11. 2. 2011 Naslov: |
|
|
šta mjera tolko opaka? aaaj karamba, nemojte me plašit, pa prošo sam šiku već jednom, i nije bio baš tolko opasan
šta mjera tolko opaka? aaaj karamba, nemojte me plašit, pa prošo sam šiku već jednom, i nije bio baš tolko opasan
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:33 pet, 11. 2. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Milojko"]šta mjera tolko opaka? aaaj karamba, nemojte me plašit, pa prošo sam šiku već jednom, i nije bio baš tolko opasan[/quote]
O da, puno se toga promijenilo, vjeruj mi...
Milojko (napisa): | šta mjera tolko opaka? aaaj karamba, nemojte me plašit, pa prošo sam šiku već jednom, i nije bio baš tolko opasan |
O da, puno se toga promijenilo, vjeruj mi...
|
|
[Vrh] |
|
|