Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

NESLUŽBENI raspored nastave u ljetnom semestru (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
70 = 95 - 25

PostPostano: 18:00 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa po meni je Mjera jedan od težih kolegija; možda bi mi bio i najteži da mi to gradivo nije bilo relativno zanimljivo, a sigurno bi mi bio najteži da smo umjesto završnog imali usmeni. :D
Pa po meni je Mjera jedan od težih kolegija; možda bi mi bio i najteži da mi to gradivo nije bilo relativno zanimljivo, a sigurno bi mi bio najteži da smo umjesto završnog imali usmeni. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 18:31 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

el ima netko da je slučajno latehiro Šikićeva predavanja, ili da ih ima volju poskenirat pa uploadat? normalno, imam namjeru ići na njegova predavanja, u svakom slučaju.

e da, jel on i ovdje dolazi samo sa ključevima u rukama? carčina
el ima netko da je slučajno latehiro Šikićeva predavanja, ili da ih ima volju poskenirat pa uploadat? normalno, imam namjeru ići na njegova predavanja, u svakom slučaju.

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
ddduuu
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 16

PostPostano: 21:24 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Milojko, ne zazivaj davla crnoga!!
Ako oces ja cu te ispitivat na kraju semestra.. a mozes i pisat popravni pa valjda onda moras na usmeni il nesto...
Milojko, ne zazivaj davla crnoga!!
Ako oces ja cu te ispitivat na kraju semestra.. a mozes i pisat popravni pa valjda onda moras na usmeni il nesto...

[Vrh]
hermiona
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 22:14 pet, 11. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja bih mijenjala vježbe iz mjere kod Geček-Tuđen (petak 16-18 ) za Conor (petak 8-10) :D pa ako ima zainteresiranih.. :)
ja bih mijenjala vježbe iz mjere kod Geček-Tuđen (petak 16-18 ) za Conor (petak 8-10) Very Happy pa ako ima zainteresiranih.. Smile

[Vrh]
Joker
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 11 - 11

PostPostano: 11:19 sub, 12. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja bih mijenjala vjezbe kod Doke za vjezbe kod Bujanovica,programiranje 2,i vjezbe kod Tafro za vjezbe kod Prlic elementarna 2 =)
ja bih mijenjala vjezbe kod Doke za vjezbe kod Bujanovica,programiranje 2,i vjezbe kod Tafro za vjezbe kod Prlic elementarna 2 =)

[Vrh]
chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 14:30 sub, 12. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]el ima netko da je slučajno latehiro Šikićeva predavanja, ili da ih ima volju poskenirat pa uploadat? normalno, imam namjeru ići na njegova predavanja, u svakom slučaju.

e da, jel on i ovdje dolazi samo sa ključevima u rukama? carčina[/quote]

vjerojatno da 8) carcina je prava rijec za njega
Milojko (napisa):

vjerojatno da Cool carcina je prava rijec za njega

[Vrh]
.bubamara.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 14 - 1

PostPostano: 1:36 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="chinchi"][quote="Milojko"]el ima netko da je slučajno latehiro Šikićeva predavanja, ili da ih ima volju poskenirat pa uploadat? normalno, imam namjeru ići na njegova predavanja, u svakom slučaju.

e da, jel on i ovdje dolazi samo sa ključevima u rukama? carčina[/quote]

vjerojatno da 8) carcina je prava rijec za njega[/quote]

ne, ovdje dolazi s papirima u rukama ;) i mene se osobno nije nimalo dojmio na mjeri i integralu (iz analize ga nisam imala)...
chinchi (napisa):
Milojko (napisa):

vjerojatno da Cool carcina je prava rijec za njega

ne, ovdje dolazi s papirima u rukama Wink i mene se osobno nije nimalo dojmio na mjeri i integralu (iz analize ga nisam imala)...

smrtTrokutima
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:36 pon, 14. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

uhmmm, a mi kojima se poklapaju predavanja iz bioinformatike i vježbe iz MA1 kod asis. gogića? Ima nas par za koje ja znam :D
Tih vježbi se ne odričem, pa me zanima koliko su bitna ta predavanja?? (Ako se baš nitko ne sažali i malo popravi raspored... :cry: )
uhmmm, a mi kojima se poklapaju predavanja iz bioinformatike i vježbe iz MA1 kod asis. gogića? Ima nas par za koje ja znam Very Happy
Tih vježbi se ne odričem, pa me zanima koliko su bitna ta predavanja?? (Ako se baš nitko ne sažali i malo popravi raspored... Crying or Very sad )

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 20:55 pon, 14. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="smrtTrokutima"]uhmmm, a mi kojima se poklapaju predavanja iz bioinformatike i vježbe iz MA1 kod asis. gogića? Ima nas par za koje ja znam :D
Tih vježbi se ne odričem, pa me zanima koliko su bitna ta predavanja?? (Ako se baš nitko ne sažali i malo popravi raspored... :cry: )[/quote]

Sva predavanja su jako bitna i treba se na njih dolazit. [size=5]Osim na bioinformatiku. Neće ti ni pomoć ni odmoć za imat 5[/size]
smrtTrokutima (napisa):
uhmmm, a mi kojima se poklapaju predavanja iz bioinformatike i vježbe iz MA1 kod asis. gogića? Ima nas par za koje ja znam Very Happy
Tih vježbi se ne odričem, pa me zanima koliko su bitna ta predavanja?? (Ako se baš nitko ne sažali i malo popravi raspored... Crying or Very sad )

Sva predavanja su jako bitna i treba se na njih dolazit. Osim na bioinformatiku. Neće ti ni pomoć ni odmoć za imat 5

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
weirdie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
11 = 14 - 3

PostPostano: 21:21 pon, 14. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dal možda postoji netko tko bi se htio mijenjati za predavanja iz MMF-a? Nudim termin četvrtkom 14-17. Meni bi puuno više odgovaralo ponedjeljkom slušat predavanja.
Dal možda postoji netko tko bi se htio mijenjati za predavanja iz MMF-a? Nudim termin četvrtkom 14-17. Meni bi puuno više odgovaralo ponedjeljkom slušat predavanja.

stay alive! eh!
[Vrh]
Crazylamb1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
27 = 38 - 11

PostPostano: 6:18 sri, 16. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

neeee

zasto odjednom baze podataka imaju samo 1 termin predavanja? tj. u nesluzbenom rasporedu je bio jedan termin pon. u 8h, a drugi pet. u 14h. sad ima samo pet. u 16h, a ja tad vec imam jedan predmet. iz iskustva drugih, je li inace budu 2 grupe za predavanja? ono, da se nece naknadno formirati?
neeee

zasto odjednom baze podataka imaju samo 1 termin predavanja? tj. u nesluzbenom rasporedu je bio jedan termin pon. u 8h, a drugi pet. u 14h. sad ima samo pet. u 16h, a ja tad vec imam jedan predmet. iz iskustva drugih, je li inace budu 2 grupe za predavanja? ono, da se nece naknadno formirati?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
karaga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

133 = 134 - 1

PostPostano: 17:35 sri, 16. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni su samo satnicar i prof. Manger usput spomenuli da sad ima samo jedna grupa, nisu spomenuli razloge, ali nije mi zvucalo kao da misle uvesti jos jednu nazad. Javite se prof. Mangeru i objasnite da imate dvoja predavanja u isto vrijeme, ako imate srece mozda vas oslobodi obaveze dolaska...
Meni su samo satnicar i prof. Manger usput spomenuli da sad ima samo jedna grupa, nisu spomenuli razloge, ali nije mi zvucalo kao da misle uvesti jos jednu nazad. Javite se prof. Mangeru i objasnite da imate dvoja predavanja u isto vrijeme, ako imate srece mozda vas oslobodi obaveze dolaska...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum