Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zamjene grupa
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
frutabella
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-5 = 42 - 47

PostPostano: 22:31 sub, 12. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="eve"][quote="frutabella"][quote="eve"]Prof Goldstein drzi predavanja, a Karaga vjezbe[/quote]

Uh, na to nisam ni pomislila.

A da li je moguce, ako smo preko studomata potvrdili da cemo polagati bioniformatitku, da tu odluku ponistimo, jer smo se predmoslili (jer nam se termini poklapaju i da ne trazimo bezze zamjenu zbog toga, ako mi ta bioinf i nece bas nesto pridonijeti-kao sto pisu na forumu)?[/quote]

Mozes ponistit, ali mislim da nema potrebe -nap si da ti pase termin vjezbi (Karaga) -a to ti je sasvim dovoljno-sve sto ti treba saznat ces na vjezbama tako da nije neki nedostatak ako nemres ic na predavanja.. osim, naravno, ako te to jako zanima..[/quote]

Odlicno onda! Hvala puno. Ma brinulo me to, ako sam ga vec upisala da mi ne stvara problemcice i da mi ne oduzima previse vremena i da zapostavim ove glavne kolegije, al kako cujem nije tezak, a ujedno dovoljne su samo vjezbe, onda sve 5.
eve (napisa):
frutabella (napisa):
eve (napisa):
Prof Goldstein drzi predavanja, a Karaga vjezbe

Uh, na to nisam ni pomislila.

A da li je moguce, ako smo preko studomata potvrdili da cemo polagati bioniformatitku, da tu odluku ponistimo, jer smo se predmoslili (jer nam se termini poklapaju i da ne trazimo bezze zamjenu zbog toga, ako mi ta bioinf i nece bas nesto pridonijeti-kao sto pisu na forumu)?

Mozes ponistit, ali mislim da nema potrebe -nap si da ti pase termin vjezbi (Karaga) -a to ti je sasvim dovoljno-sve sto ti treba saznat ces na vjezbama tako da nije neki nedostatak ako nemres ic na predavanja.. osim, naravno, ako te to jako zanima..

Odlicno onda! Hvala puno. Ma brinulo me to, ako sam ga vec upisala da mi ne stvara problemcice i da mi ne oduzima previse vremena i da zapostavim ove glavne kolegije, al kako cujem nije tezak, a ujedno dovoljne su samo vjezbe, onda sve 5.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
maloka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 12:46 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam vježbe iz Teorije skupova srijedom 16-18, a željela bi ih imati petkom 10-12 pa ako ima itko iz grupe (A-H) da se želi mijenjati pliz javite se:)
Imam vježbe iz Teorije skupova srijedom 16-18, a željela bi ih imati petkom 10-12 pa ako ima itko iz grupe (A-H) da se želi mijenjati pliz javite se:)

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 71 - 47

PostPostano: 13:27 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Trazim zamjenu iz :

[b]Racunarski praktikum 1[/b]: ja sam [b]cet 8-10[/b], zelim [b]pet 12-14h[/b]
Trazim zamjenu iz :

Racunarski praktikum 1: ja sam cet 8-10, zelim pet 12-14h

[Vrh]
tmarusca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 13:32 ned, 13. 2. 2011    Naslov: zamjena grupa Citirajte i odgovorite

evo pocinjem s oglasima:)

1. predavanja:
netko zeli [b]iz[/b] grupe [b]ALj u[/b] grupu [b]MŽ[/b]?
mislim, ALj (Hanzer) je pon u 8.00 a MŽ (Tambaca) je mislim cetvrtkom popodne, ali spletom okolnosti trebam ici od Hanzer

2. vjezbe:
mijenjam grupu [b]MO[/b] (Valent) za [b]AH [/b](Basic)?

pm, zainteresirani!
evo pocinjem s oglasima:)

1. predavanja:
netko zeli iz grupe ALj u grupu ?
mislim, ALj (Hanzer) je pon u 8.00 a MŽ (Tambaca) je mislim cetvrtkom popodne, ali spletom okolnosti trebam ici od Hanzer

2. vjezbe:
mijenjam grupu MO (Valent) za AH (Basic)?

pm, zainteresirani!

tmarusca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 13:42 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Intraf predavanja:
Ja sam u MZ (Tambaca, cet 16-18 ) a htio bih kod Hanzer, ALj (pon 8-10)

Intraf vjezbe:
Ja sam MO (Valent, uto, 15-17) a htio bih u AH (Basic, cet 15-17)?
Intraf predavanja:
Ja sam u MZ (Tambaca, cet 16-18 ) a htio bih kod Hanzer, ALj (pon 8-10)

Intraf vjezbe:
Ja sam MO (Valent, uto, 15-17) a htio bih u AH (Basic, cet 15-17)?

Zadnja promjena: tmarusca; 14:41 ned, 13. 2. 2011; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Vip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 9 - 4

PostPostano: 13:53 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel ima netko da bi se zamijenio za predavanja iz intrafa? Ja sam u grupi M-Ž četvrtkom a htjela bi ponedjeljkom u grupu A-LJ.
Jel ima netko da bi se zamijenio za predavanja iz intrafa? Ja sam u grupi M-Ž četvrtkom a htjela bi ponedjeljkom u grupu A-LJ.

[Vrh]
Biby
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 13:54 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

tražim neku dobru dušu koja bi mjenjala grupu za [b]Kons. metode u geometriji[/b]... tražim od A-H a nudim od P-Ž
tražim neku dobru dušu koja bi mjenjala grupu za Kons. metode u geometriji... tražim od A-H a nudim od P-Ž

[Vrh]
Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 51 - 24

PostPostano: 13:55 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vip"]Jel ima netko da bi se zamijenio za predavanja iz intrafa? Ja sam u grupi M-Ž četvrtkom a htjela bi ponedjeljkom u grupu A-LJ.[/quote]
Nisam sigurna da možeš promijeniti samo predavanja, a na vježbama ostati u M-Ž jer se iz Intrafa pišu blicevi (barem je tako bilo prošle godine).
Vip (napisa):

Nisam sigurna da možeš promijeniti samo predavanja, a na vježbama ostati u M-Ž jer se iz Intrafa pišu blicevi (barem je tako bilo prošle godine).

tmarusca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 14:00 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lafiel"][quote="Vip"]Jel ima netko da bi se zamijenio za predavanja iz intrafa? Ja sam u grupi M-Ž četvrtkom a htjela bi ponedjeljkom u grupu A-LJ.[/quote]
Nisam sigurna da možeš promijeniti samo predavanja, a na vježbama ostati u M-Ž jer se iz Intrafa pišu blicevi (barem je tako bilo prošle godine).[/quote]

kakve veze ima pisanje bliceva s grupama? bitno je da si u istoj grupi cijelo vrijeme. i grupe vjezbi su neovisne o grupama predavanja. ja sam prosle god iz jednog kolegija bio na predavanjima ALj a na vjezbama PZ
Lafiel (napisa):
Vip (napisa):

kakve veze ima pisanje bliceva s grupama? bitno je da si u istoj grupi cijelo vrijeme. i grupe vjezbi su neovisne o grupama predavanja. ja sam prosle god iz jednog kolegija bio na predavanjima ALj a na vjezbama PZ

sparkle_
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 14:18 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tražim zamjenu za:

ELEMENTARNA TEORIJA BROJEVA vježbe; imam utorkom od 16:00-18:00 i mijenjala bih se za termin utorkom od 18:00-20:00

PEDAGOGIJA 2: imam četvrtkom od 14:00-17:00 i mijenjala bih se za termin srijedom od 14:00-17:00h
Tražim zamjenu za:

ELEMENTARNA TEORIJA BROJEVA vježbe; imam utorkom od 16:00-18:00 i mijenjala bih se za termin utorkom od 18:00-20:00

PEDAGOGIJA 2: imam četvrtkom od 14:00-17:00 i mijenjala bih se za termin srijedom od 14:00-17:00h

[Vrh]
lanek
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 14:28 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

BAZE PODATAKA:
ja sam grupa A-F(petak 18-20), tražim nekoga iz M-Ž...
BAZE PODATAKA:
ja sam grupa A-F(petak 18-20), tražim nekoga iz M-Ž...

Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 51 - 24

PostPostano: 15:00 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tmarusca"]kakve veze ima pisanje bliceva s grupama? bitno je da si u istoj grupi cijelo vrijeme. i grupe vjezbi su neovisne o grupama predavanja. ja sam prosle god iz jednog kolegija bio na predavanjima ALj a na vjezbama PZ[/quote]
Da, ali pišu se blicevi na vježbama I na predavanjima. Dakle imaš neke bodove i iz jedne, i iz druge grupe. Ne znam je li to problem i "usklađuju" li asistenti liste i sa studentima profesora pod koje oni ne spadaju. If that made sense. :)
tmarusca (napisa):

Da, ali pišu se blicevi na vježbama I na predavanjima. Dakle imaš neke bodove i iz jedne, i iz druge grupe. Ne znam je li to problem i "usklađuju" li asistenti liste i sa studentima profesora pod koje oni ne spadaju. If that made sense. Smile

tmarusca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 15:03 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lafiel"][quote="tmarusca"]kakve veze ima pisanje bliceva s grupama? bitno je da si u istoj grupi cijelo vrijeme. i grupe vjezbi su neovisne o grupama predavanja. ja sam prosle god iz jednog kolegija bio na predavanjima ALj a na vjezbama PZ[/quote]
Da, ali pišu se blicevi na vježbama I na predavanjima. Dakle imaš neke bodove i iz jedne, i iz druge grupe. Ne znam je li to problem i "usklađuju" li asistenti liste i sa studentima profesora pod koje oni ne spadaju. If that made sense. :)[/quote]

nemaju oni sto "uskladivati". svatko ispravi sto je dobio i da nekom nadleznom tko to zalijepi zajedno i objavi. u svakom slucaju svi asistenti suraduju sa svim profesorima, izravno ili neizravno.

p.s. i prosli semestar sam slusao diskretnu u ALj a vjezbe u PZ i nije bilo problema, a isto postoje blicevi i na predavanjima i vjezbama. cak sam jedan blic iz predavanja pisao kod nakica a drugi kod krcka, i nitko se nije zalio
Lafiel (napisa):
tmarusca (napisa):

Da, ali pišu se blicevi na vježbama I na predavanjima. Dakle imaš neke bodove i iz jedne, i iz druge grupe. Ne znam je li to problem i "usklađuju" li asistenti liste i sa studentima profesora pod koje oni ne spadaju. If that made sense. Smile

nemaju oni sto "uskladivati". svatko ispravi sto je dobio i da nekom nadleznom tko to zalijepi zajedno i objavi. u svakom slucaju svi asistenti suraduju sa svim profesorima, izravno ili neizravno.

p.s. i prosli semestar sam slusao diskretnu u ALj a vjezbe u PZ i nije bilo problema, a isto postoje blicevi i na predavanjima i vjezbama. cak sam jedan blic iz predavanja pisao kod nakica a drugi kod krcka, i nitko se nije zalio

silvek
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 19:59 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

tražim zamjenu :

Imam [u] RP1 četvrtkom od 8-10h[/u] , htjela bi [u]petkom 12-14h[/u] .
tražim zamjenu :

Imam RP1 četvrtkom od 8-10h , htjela bi petkom 12-14h .

[Vrh]
keko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 20:18 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam [b]LA1 nastavničku[/b] vježbe četvrtkom od 8 do 11, a htio bih od 11-14! molim zainteresirane na PM! fala!
imam LA1 nastavničku vježbe četvrtkom od 8 do 11, a htio bih od 11-14! molim zainteresirane na PM! fala!

[Vrh]
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 20:37 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]KOSTRUKTIVNE METODE U GEOMETRIJI[/b] grupa [b][I-O][/b] prodajem ili mijenjam za grupu [b][P-Ž][/b]

EDIT:
[b]DIR1[/b] mijenjam termin [b]srijedom 10h-13h[/b] za [b]petak 14h-17h[/b]
ilitiga iz grupe [I-O] za grupu [P-Ž]
KOSTRUKTIVNE METODE U GEOMETRIJI grupa [I-O] prodajem ili mijenjam za grupu [P-Ž]

EDIT:
DIR1 mijenjam termin srijedom 10h-13h za petak 14h-17h
ilitiga iz grupe [I-O] za grupu [P-Ž]

Zadnja promjena: Swerz; 12:42 pon, 14. 2. 2011; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
ana1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 22:15 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sparkle_"]Tražim zamjenu za:

PEDAGOGIJA 2: imam četvrtkom od 14:00-17:00 i mijenjala bih se za termin srijedom od 14:00-17:00h[/quote]

ja sam grupa srijednom iz pedagogije 2 i zelim grupu cetvrkom

[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]

[quote="RonnieColeman"][b][i]Seminar - Odabrane metode geometrije[/b][/i] imam kod prof Krčadinac od 17 - 19 četvrtkom, a želim u termin prof Ilišević od 9 - 11 srijedom.

[b][i]Konstruktivne metode geometrije[/b][/i] vježbe imam ponedjeljkom od 16 - 18, želim u petak od 12 - 14.[/quote]

javljam se za zamjenu iz seminara2.
sparkle_ (napisa):
Tražim zamjenu za:

ja sam grupa srijednom iz pedagogije 2 i zelim grupu cetvrkom

Added after 2 minutes:

RonnieColeman (napisa):
Seminar - Odabrane metode geometrije imam kod prof Krčadinac od 17 - 19 četvrtkom, a želim u termin prof Ilišević od 9 - 11 srijedom.

Konstruktivne metode geometrije vježbe imam ponedjeljkom od 16 - 18, želim u petak od 12 - 14.

javljam se za zamjenu iz seminara2.

[Vrh]
lorozic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 11 - 3

PostPostano: 23:07 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mijenjam [b]Mjeru i integral[/b] u petak od 16 do 18 (P-Ž) za grupu od 8 do 10 (M-O).
Mijenjam Mjeru i integral u petak od 16 do 18 (P-Ž) za grupu od 8 do 10 (M-O).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
jirrxj
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 5

PostPostano: 23:34 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Seminar 2: Odabrane teme iz geometrije

Ja sam u grupi A-LJ, a išla bi u M-Ž. Zainteresirani, pm...
Seminar 2: Odabrane teme iz geometrije

Ja sam u grupi A-LJ, a išla bi u M-Ž. Zainteresirani, pm...

[Vrh]
eve
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-21 = 37 - 58

PostPostano: 23:53 ned, 13. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima li netko ko bi iz [b]RACUNARSKOG PRAKTIKUMA 1[/b] htio iz grupe petkom (Cacic) u grupu cetvrtkom (Bujanovic)?
Ima li netko ko bi iz RACUNARSKOG PRAKTIKUMA 1 htio iz grupe petkom (Cacic) u grupu cetvrtkom (Bujanovic)?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 3 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum